QUOTE(ROSE @ 2009 05 22, 13:27)
Ligita, tu man pasakyk, kada tu davei sveciams ta kosyte ragauti ir ka sakei vaisindama aciu
niu kose davem pazadams uztvirtinti siaip m\kadangi buvau padarius su degtinike, tai mazai kas suprato, kad tas dalykas su alkoholiu dabar laizau vakarais likucius pati
aciu Reginiukas uz pavyzduka...
BRANGIOSIOS MAMYTES... kreipiuosi i tas, kurios vos ikise cia nosi parasot viena vieninteli sakini..."man reikia saldainiu popieriuko sablono)" ir email... nu negrazu taip nu biski pasipasakokkit nors kaip ruosiates, kada krikstynos... nu ka nors... nu as tai ne vienai taip atleiskite "naglai" ateinanciai ir prasanciai nieko niekada nesiusciau mes juk cia uz atsiuntima algu negaunam tai gal pirma pabendraukim, pasidalinkim tuo, ka turim, o tada jau galima ir kazko prasyti.... pikciausia kai kazkas dar paraso... "nu negi gaila atsiust" o kiek padekojimo pamatom??? nu tik viena kita ... niu visos mes norim but pastebetos, tai ir elkimes taip, kad taip atsitiktu...
va maciau alfa cia iskoneveike mus, sake nebeplanuos krikstynu su mumis kartu...o maciau anadien vistiek karts nuo karto nosi ikisa