mes mokejom 1000lt ir jokiu laiko apribojimu. isejo po pask sveciu nuejimo miegot. beto buvo pasiruoses uzduociu, kalbino svecius ir pan... labai liuks, bet Birzuose. nezinau, ar kitur vaziuoja, bet super. cia
ZIUREJAU, TA MUZIKANTA IS BIRZU, NU TIKRAI ATRODO SUPER , BET JAU UZIMTAS , VISUS RUGPJUCIO SAVAITGALIUS.... GAILA
GAL DAR KAS TURIT KOKI REKOMENDUOT?
Labukas,
Parodau sūnelio krikštynų batukus, kuriuos sukūrė viena iš SM mamyčių. Jei norėsite, parašysiu kas ji
Parodau sūnelio krikštynų batukus, kuriuos sukūrė viena iš SM mamyčių. Jei norėsite, parašysiu kas ji
QUOTE(aksi @ 2009 05 21, 21:54)
Labai norėtume žinoti, kas kuria tokįgrožį, kaip tik dukrytei ieškau gražių batukų.
Mamytė b_i_k kuria tokius nuostabius batukus
ir vel as cia
man is pradziu kazkas siule grupe "Mili" ar panasiai is Siauliu. buvom su jais jau kaip ir susitare uz 1200 lt, bet paskui jie pranese, akd isvaziuoja i uzieni, ar kur, bet nepaliko "ant ledo", pasiule savo pazystamus, bet as tada netycia birziecius pakalbinau juos irgi turetum rast per google gal... yra net dainikiu paklausyt internetiniam psl
labai grazus batukai as is pradziu irgi galvoju pati gamintis (moku sy bei ta), bet paskui ziuriu kad laiko truksta, tai uzsakiau ir pasiuvo
va cia galima rasti daug graziu dalykeliu ir netgi kaip pasigamminti pacioms batukus
QUOTE(gerty1 @ 2009 05 21, 18:59)
ZIUREJAU, TA MUZIKANTA IS BIRZU, NU TIKRAI ATRODO SUPER , BET JAU UZIMTAS , VISUS RUGPJUCIO SAVAITGALIUS.... GAILA
man is pradziu kazkas siule grupe "Mili" ar panasiai is Siauliu. buvom su jais jau kaip ir susitare uz 1200 lt, bet paskui jie pranese, akd isvaziuoja i uzieni, ar kur, bet nepaliko "ant ledo", pasiule savo pazystamus, bet as tada netycia birziecius pakalbinau juos irgi turetum rast per google gal... yra net dainikiu paklausyt internetiniam psl
QUOTE(estetė @ 2009 05 21, 20:17)
Labukas,
labai grazus batukai as is pradziu irgi galvoju pati gamintis (moku sy bei ta), bet paskui ziuriu kad laiko truksta, tai uzsakiau ir pasiuvo
va cia galima rasti daug graziu dalykeliu ir netgi kaip pasigamminti pacioms batukus
[quote=gerty1,2009 05 21, 15:01]
Mamytes , kurios uzsisakinejot prijuostes,per kiek laiko jums atsiunte? ir kiek siuntimas kainavo....? labai man jos patiko, noreciau uzsakyt mociutem....
Prijuostes atsiunte per 5 d,siuntimas 7lt,o pati prijuoste 40 lt,tai gaunasi 47 dabar pas juos kazkokia akcija,tai dar idejo kompakta muzikos
Mamytes , kurios uzsisakinejot prijuostes,per kiek laiko jums atsiunte? ir kiek siuntimas kainavo....? labai man jos patiko, noreciau uzsakyt mociutem....
Prijuostes atsiunte per 5 d,siuntimas 7lt,o pati prijuoste 40 lt,tai gaunasi 47 dabar pas juos kazkokia akcija,tai dar idejo kompakta muzikos
QUOTE(dru-gelis @ 2009 05 20, 16:12)
Gavau ESTETĖ tavo dezute, ji - daug grazesne nei nuotraukoje !!!! as uz nuostabu darbeli
Ir aš pas šią mamytę užsisakiau dėžutes: ir krikštukei, ir vyresniajai dukrytei. Nekantrauju savo akimis išvysti tą grožį.
Tiesa, vakar vyniojau saldainius. Popieriukai be linijų, bet darbas vyko kuo puikiausiai. Mamytės, nebijokite, jog be linijų nepavyks suvynioti! Tikrai nesunku. Na, gal pirmieji 3-4 saldainiai vyniosis lėčiau, bet paskui viskas
QUOTE(Onelė @ 2009 05 21, 23:43)
Ir aš pas šią mamytę užsisakiau dėžutes: ir krikštukei, ir vyresniajai dukrytei. Nekantrauju savo akimis išvysti tą grožį.
Tiesa, vakar vyniojau saldainius. Popieriukai be linijų, bet darbas vyko kuo puikiausiai. Mamytės, nebijokite, jog be linijų nepavyks suvynioti! Tikrai nesunku. Na, gal pirmieji 3-4 saldainiai vyniosis lėčiau, bet paskui viskas
norejau paklausti, o ant koki poperi nadojate saldainiams, ta paprasta?
QUOTE(Onelė @ 2009 05 21, 23:43)
gal darei tuos mano įsikėlus į wordą? viskas gerai pavyko?
QUOTE(Emmy @ 2009 05 21, 12:48)
taip
Papildyta:
man vyras atkalbėjo nuo pasižadėjimų... sako kaip tu gali įpareigot žmogų kažką pasižadėt ...gali labai rimtai į tai atsižvelgt o jei bus materialūs dalykai parašyti... tai aš nebedarau to žaidimo..
Papildyta:
man vyras atkalbėjo nuo pasižadėjimų... sako kaip tu gali įpareigot žmogų kažką pasižadėt ...gali labai rimtai į tai atsižvelgt o jei bus materialūs dalykai parašyti... tai aš nebedarau to žaidimo..
na mes materialu neduosim pasizadejimu , bet tas zaidimas man visai .
vakar truputi pralekiau po parduotuves, jau nusipirkau siulus nerti gelytems, kai nuners parodysiu kaip atrodo .
Dar nupirkau mociutems medinius saukstus, dar radau vienam zaidimui ziuronus papigai .
QUOTE(VANDA-panda @ 2009 05 22, 08:26)
norejau paklausti, o ant koki poperi nadojate saldainiams, ta paprasta?
Taip, paprastą kopijavimo popierių.
Papildyta:
QUOTE(Emmy @ 2009 05 22, 08:46)
gal darei tuos mano įsikėlus į wordą? viskas gerai pavyko?
Taip, tavo sukurtus popierėlius persikėliau į wordą, viskas atitko kuo puikiausiai. Ačiū, Emmy!
Tiesa, dar norėjau parašyti apie pasižadėjimų žaidimą. Kas nenori įpareigoti svečių primesti pasižadėjimą, galima padaryti kitaip: Ant kortelių palikti tik paveikslėlį, o svečias, išsitraukęs tą kortelę, pats sugalvoja pažadą ir užrašo. Na, pvz., išsitraukė kortelę su mašina. Sugalvoja ne "Nupirkti mašiną, ne prastesnę nei savo", o "Gimtadienio proga nupirkti žaislinę mašinytę". ar kažką panašaus. Šis variantas man netgi įdomesnis.