va ka dar senuose uzrasuose radau:
NAUJAGIMIO MONOLOGAS
"Kas per kvaila liaudis aplink mane gyvena?! Jau 20 dienų negalim susikalbėti. Štai vakar, pavyzdžiui... Apsisiusiojau visa nugara šlapia. Nakti rėkiu jiems, kad man nekomfortiška taip gulėti, o jie... Taip manęs nemyli, kad apsidirbusiam vietoj sauso pamperso po užpakaliu, čiulptuka burnon kiša. Nuo jo sausiau juk nepasidaro... Suprantama, aš jį išspjoviau. Aiškinu jiems toliau apie šlapias kelnes. Nesupranta...
APSISIUSIOJAU AŠ!!! rėkiu jiems. Jokio rezultato.
Beje, o ar tikrai aš vyrukas? Pasijudinau, pamperse lyg tai kažkas yra. Ufff, palengvėjo. Vyrukas. Tikras.
O čia kas per veidas apsimiegojęs išlindo? Koks, po galais, Valgyt jis nori"??? Šlapia man!
Gal tyliai kalbu? Reikia pamėginti garsiau... Na, štai jau trys apsimiegoję veidai. Bando suprasti. Ne, jie tikrai arba arabai, arba mongolai. Kas cia per uti-puti? Lietuviškai jiems aiškinu pampersa pakeiskit... Ne, nu tu tik pažvelk vėl čiulptuką įkišo... Blin, užaugsiu pakaišios jie man...
Opa, viena protinga atsirado. Sako, pampersa reikia pačiupinėti. Tai čiupinėk gi greičiau akys ant kaktos išsivers... Aha, aš buvau teisus. Išsivertė.
Ėėėė... pala pala, tu ką, nurenginėsi mane dabar? O pampersų keitimo technologijos nenurengiant dar nesugalvojo? Tiek to, bala jūsų nematė, nuoginkit. Brrr... Vėsoka. Aprenkit greičiau. Ei, klounai, ka ten apžiūrinėjate??? A? Grožitės? Na, gerai, grožėkitės. Visgi šiltas pampersas geras daiktas. Ko tai valgyt užsimaniau. Valgyt noriu!!!! Blin, atsiuntė man Dievas šitus stabdžius... Koks po perkūnais Vėl apsidirbo"?!!! Kuo sysioti??? Kartoju skiemenimis ir dar garsiau nė-ra kuo!!! Stop stop, kuriems galams pampersa nuiminėji, aš gi ką tik apšilau tiktai. Ko nustebus tokia? Tuščia ten? Taigi taigi!! O valgyt kaip norisi, vaje tau... O! Vėl ta protinga sako gal pamaitinti jį? Šaunuolė. Tikrai protinga. Skiriu vyresniąja. Girdžiu, ta, kur protinga, tam, kuris kvailas, sako tą padaryk, aną, šitą... Taip, viskas gerai, nesuklydau dėl jos. Ji čia svarbiausia. Čept čept... mmmmm... skanumėlis... Kažko tai miegas apėmė... Nusnausti gal, ar ką? Čiulptuką duok. Kam sakau čiulptukas, kad man būtų!! Čiulptuką, čiulptuką! O! Netgi tas kvailesnis jau suprato. Vystosi liaudis ir tai džiugina. Rytoj atsikelsiu toliau auklėsiu... Hrrrr... "
Papildyta:
QUOTE(Emmy @ 2009 05 19, 18:03)
o tai jį ne per vestuves dovanoja
mes gavom per vestuves iš tėvų
nu jo tikrai per vestuves, bet paskaiciau scenarijus, tai ziuriu daug kas dega ugni seimos zidinio per kirkstynas, et jau atsisakiau sios minties, kazkaip ne taip pasirode
, aciu jums uz nuomone