Sveikutes
niu mes jau po Krikstynu.. .svente praejo puikiai aisku dekinga esu labai Kriksto mamai, kuri suorganizavo puikia svente, sauniai uzeme svecius, pagamino "Krikstuka", dovanu gavom puikias medines dezes, kuriose isgraviruoti vaikuciu vardeliai, i kurias susidesime visokius Krikstynu dalykelius, dovaneles ir pan... dar gavome iremintas vaiku naudojimo intrukcijas
zioplike nepasidariau isvis savo foto tai teks laukti, kol fotografe musu foto atsius, tada ir jums pasirodysime.
musu visa seimynele buvo apsirengusi lininiais rubais, labai paprastai, lietuviskai...
emmy tavo zaidimas su pampiais pavyko super, buvo visiems labai juokinga, 1-oji vieta gavo dovanu puoduka su vaiku foto, antroji-pakabuka su vaiku foto, o trecioji-brendzio doze
korteles irgi buvo saunus dalykelis, aciu, kas pasiulete, zaideme kokia 22 val, kai jau buvo pasilike tik apie 10 sveciu (kurie nakvojo), tai susiglaudeme prie stalo, kad butume visi kruvoje ir zaideme...asmenikai man labai patiko "klausiu-atsakyk", prisijuokiau iki asaru...o tas kitas ..."ka daryti jeigu", tai visiems nelabai patiko.
smulkmenu tai nera ko pasakoti, nes viska susirinkau is sios temutes
beveik visus daiktelius, skirtus krikstynoms jau rodziau, tad beliko tik dovanos kriksto tevams:
o iskaymus kriksto tevams emiau is www.viskaskrikstynoms.lt ...ten truputi su humoru, tik gal siek tiek brangiau iseina... pacius isakymus dariau pas vitaliux ..aciu tau... atrode va taip:
o cia skryneles turinys... (ilgiausiai ieksojau imoniu katalogo ir bokso pirstiniu...)...zmones nebuvo tokiu dalyku mate, visiems patiko:
dar Kriksto mama gavo saldainiu medeli is benderiutes gamybos (irgi mazai kas dar buvo mates toki dalyka):
vakare paleidom dangaus zibintus (si naujove irgi visiems patiko)
kas liecia finansus, tai dar visko nesudejau, bet uz kavine+nakvyne (5seimos)+maistas (vakariene ir pusryciai)+sales puosimas sumokejau 4204 lt ... dar prie to reik suskaiciuot alkoholi, dangaus zibintai , rubai, dovanos, ir t.t. ..bijau net skaiciuot
Blyn o dar sako krizė
Šiaip smagu kai šauniai šventes surengiat
Aš manau drąsiai tilpsim iki 1000 lt su švente, maistu, rūbais, dovanom ir t.t. fotografuosimės patys Viską mokėsim patys tėvai, iš krikštatėvių užteks vien jų buvimo. Šią šventę organizuoju aš, vadinasi aš ir moku... pas mus tokia tradicija
Ale ir atrandat jūs dar tokių žmonių, kurie sutiktų ne tik būt krikštatėviais, bet ir dar už šventę mokėt
Aš manau drąsiai tilpsim iki 1000 lt su švente, maistu, rūbais, dovanom ir t.t. fotografuosimės patys Viską mokėsim patys tėvai, iš krikštatėvių užteks vien jų buvimo. Šią šventę organizuoju aš, vadinasi aš ir moku... pas mus tokia tradicija
Ale ir atrandat jūs dar tokių žmonių, kurie sutiktų ne tik būt krikštatėviais, bet ir dar už šventę mokėt
ligita33 kiek tau kainavo rankšluostukai?
Norejau paklausti kas dare prijuostes is Vivamake.lt, ar uzdejus vaiko fotke su uzrasu gera kokybe gaunasi, ar geriau nedeti fotkes? niekaip neapsisprendziu.
Mergaites,
is kur jus gaunat saldainiu popieriukus ? man uztektu ir trafaretu, as pati pasidaryciau ,kaip noreciau - su nuotraukytem ir datom ? atsiuskit ,kas turite , prasau , labai labai... (ditreiniai@yahoo.com) ir ar jus vyniojate ant issuktu saldainiu , ar ant jau esamu popieriuku . Gal ir durni klausimai , bet kiek perskaiciau - niekur apie tai neraset
ACIU LABAI
is kur jus gaunat saldainiu popieriukus ? man uztektu ir trafaretu, as pati pasidaryciau ,kaip noreciau - su nuotraukytem ir datom ? atsiuskit ,kas turite , prasau , labai labai... (ditreiniai@yahoo.com) ir ar jus vyniojate ant issuktu saldainiu , ar ant jau esamu popieriuku . Gal ir durni klausimai , bet kiek perskaiciau - niekur apie tai neraset
ACIU LABAI
QUOTE(Prula @ 2009 05 18, 21:03)
Blyn o dar sako krizė
mes taremes, kad sale papuos iki 300... nueinu sian atsskaityt... 524 lt bet pasiule keleta dalykeliu grazinti (deja visi grazus dalykeliai yra labai brangus...) ir man atiduos kazkiek pinigiuku
neisivaizduoju, kaip reiktu tilpt i 1000 lt
krikstateviai nemokejo uz viska... jie tik svnete organizavo... kaip ir tu skai, taip ir as: noriu dideles sventes, pati ja ir organizuoju
as ir rubiukus vaikams pati pirkau... o zvakes pirkau is baznycios tokias geltonas per verbu sekmadieni tik po 1 lt, man jos labai graziai ziurejosi prie baltu lininiu rubiuku ir gintariukais siuvinetos skraistes. beje, kunigas pagyre, kad vilkime skraiste, bet is susijaudinimo nebeprisimenu ka sake apie jos reiksme...
QUOTE(saldainia @ 2009 05 18, 21:05)
ligita33 kiek tau kainavo rankšluostukai?
kainavo patys raksluosciai po 22 lt ir siuvinejimas paie 40 lt (jei renkiesi pati pardeje ranksluoscius, tai gali issirinkti kokius tik nori, beto siuvinejimo kaina irgi priklauso nuo rasto, yra labai brangiu, yra labai pigiu...) as rinkausi viska pati tikiuosi kriksto mama jau cia nebeuzsuks ir nepaskaitys labai jau ji uzsiemus
QUOTE(Emmy @ 2009 05 18, 11:37)
kamžadėjau žydrus popieriukus padaryt gal prisipažinsit...
Man zadejai Jei gali atsiusk i zybarte@gmail.com labai aciu
Gal kuri norėtumėte mano siuvamų darbelių?
daugiau foto ant nuorodos apačioje paspaudus...
daugiau foto ant nuorodos apačioje paspaudus...
QUOTE(rapoliute @ 2009 05 18, 21:34)
Mergaites,
ACIU LABAI
ACIU LABAI
Išsiunčiau. O saldainius vyniojame vaflinius, tuos, kurie būna dar ir į foliją suvynioti. Nuimame viršutinį popierėlį, o foliją paliekame.
Papildyta:
QUOTE(ligita33 @ 2009 05 18, 20:53)
o cia skryneles turinys... (ilgiausiai ieksojau imoniu katalogo ir bokso pirstiniu...)...zmones nebuvo tokiu dalyku mate, visiems patiko:
Ar čia jau laikas miegoti, ar kas čia man... Ligita 33, o ką su ta skrynele darėte?
QUOTE(Prula @ 2009 05 18, 20:03)
Blyn o dar sako krizė
Mano kriksto dukriuko teveliai tokie visai nereiklus yra ir labai paprasti, butu mergaitei kasdienini nuskalbta bodziuka uzdeje po nauja balta suknyte ir dar labai daug dalyku nebutu dare, todel mes ir emem viska i savas rankas. Taciau mes su vyru esam visai kitokie ir norejosi, kad ta svente butu ypatinga, atnestu daug dziaugsmo visiems. Foto galeciau idet, ale nenoriu, kad mamyte kr. dukriuko pamatytu
QUOTE(-zuvedra- @ 2009 05 18, 20:51)
Nelabai suprantu, kur reikia kriksto mamai tiek isleisti
QUOTE(Izabelee @ 2009 05 19, 07:10)
Nelabai suprantu, kur reikia kriksto mamai tiek isleisti
Na gal labai sikarnai viska daro Mums isejo galutiniais skaiciavimais siek tiek daugiau nei tukstantis