Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 3 tema

QUOTE(linksmuciuke @ 2009 05 15, 13:15)
Rodau savo kavą įvertinimui ax.gif
Ich, taigi namų darbai surašyti pirmam psl wink.gif

Man patiko tavo kava 4u.gif
O ND mes tariames visi kartu ka darom, kad visi vienu metu darytumeme ir nebutu bardako mirksiukas.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 05 15, 13:25)
As ta pati matau, bet kad nemoku dar to islietumo isgauti,dar nemoku ISO ir f nusistatyti  rolleyes.gif Kazkaip kiek bandziau variantu,tai 2 ir 3 labai panasus gaunasi  doh.gif

Man tai visai gerai atrodo smile.gif

QUOTE(Rico @ 2009 05 15, 15:01)
tuo paciu ir as nuotraukyte ikeliu kritikai
user posted image

Kaip jus toki ryskuma padarot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 05 15, 15:56)
Kaip jus toki ryskuma padarot bigsmile.gif

naaaa . . .. . nuspalvinam, kaip kaip biggrin.gif

Truputuka paspaminsiu ax.gif - gal kam idomu butu del naujo Olympus E-420 su kit`u stai CIA
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 15, 14:02)
naaaa . . .. . nuspalvinam, kaip kaip  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Sakykit kas negerai ten blush2.gif
del ryskumo tai nezinau blush2.gif paziurejau fotike, kad makro fotografuota, f8.0, islaikymas net 1/25, iso 200- apsiniauke vakar buvo

Tiesa, Kerolli, klausei del ND- dabar fokusa visi kartu daro, o turbut nuo rytdienos kita ND ax.gif o situs kur uzskaityta dek i albuma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 15 gegužės 2009 - 15:31
Atsisiunciau photoshopa biggrin.gif, tai pabandziau paverst pienes i j/b, man paciai kazkaip labiau gal spalvotas patinka, arba as nemoku verst graziai i j/b blush2.gif

originalas
user posted image

j/b
user posted image

Atsakyti
Na nezinau,gal nrlabai ka suprantu,bet man j/b kazko tais nelabai g.gif Gal ryskumo truksta. Ir siaip kazkokia foto i pilkuma labiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 15 gegužės 2009 - 16:02
QUOTE(fizė @ 2009 05 15, 16:59)
Atsisiunciau photoshopa biggrin.gif, tai pabandziau paverst pienes i j/b, man paciai kazkaip labiau gal spalvotas patinka, arba as nemoku verst graziai i j/b  blush2.gif

J\B visai nesiziuri, fonas labai murzinas,pilkas, daug siltesne yra spalvota nuotrauka, tik pati nuotraukos kompozicija netraukia akies...
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 15, 13:28)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
Sakykit kas negerai ten  blush2.gif
del ryskumo tai nezinau  blush2.gif paziurejau fotike, kad makro fotografuota, f8.0, islaikymas net 1/25, iso 200- apsiniauke vakar buvo

Tiesa, Kerolli, klausei del ND- dabar fokusa visi kartu daro, o turbut nuo rytdienos kita ND  ax.gif o situs kur uzskaityta dek i albuma

kazka matyt busiu praziopsojus apie albumeli gal kas pametekit nuoroda blush2.gif
Atsakyti
2 NAMŲ DARBAS

Nuo gegužės 16d. iki gegužės 22 d. imtinai

1. Fotografuojam kokį nors daiktą nekeisdami atstumo iki objekto, nezūmindami, tik kaitaliodami diafragmą. Didžiausia, maženė, dar mažesnė... (Mažindami diafragmą didinkit iso).
2.Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nekeisdami atstumo iki objekto, bet zūmindami - t.y. keisdami objektyvo židinio nuotolį. Pasirenkat fotografavimo tašką, tada vis arčiau ir arčiau "pritraukiat" objektyvu objektą.
3. Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nezūmindami, bet fiziškai keisdami atstumą iki objekto. Iš toliau, iš arčiau iš visai arti.

Visiems trim namų darbam renkamės vieną ir tą patį objektą ir foną tokį, kad matytųsį skirtumas fotografuojant. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 05 15, 15:07)
kazka matyt busiu praziopsojus apie albumeli gal kas pametekit nuoroda  blush2.gif

fotki.com, turi but parasyta cia kazkur duomenys, nepamenu greitai

QUOTE(Pamaiva @ 2009 05 15, 15:09)
2 NAMŲ DARBAS

Nuo gegužės 16d. iki gegužės 22 d. imtinai

[color=red]1. Fotografuojam kokį nors daiktą nekeisdami atstumo iki objekto, nezūmindami, tik kaitaliodami diafragmą. Didžiausia, maženė, dar mažesnė... (Mažindami diafragmą didinkit iso).

gal vienos uzduoties uzteks? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 15 gegužės 2009 - 16:12
QUOTE(Pamaiva @ 2009 05 15, 17:09)
1. Fotografuojam kokį nors daiktą nekeisdami atstumo iki objekto, nezūmindami, tik kaitaliodami diafragmą. Didžiausia, maženė, dar mažesnė... (Mažindami diafragmą didinkit iso).

prie 1-oje uzduotyje esancio sakinio (Mažindami diafragmą didinkit iso) reiktu parasyt, kad reikalui esant, nes tai nera privalomai wink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 15, 00:08)
Noriu parodyti pora ziedu, ir paklausti kas yra negerai.Praeita savaitgali buvau kaime tai negalejau apatinio zandikaulio niekaip "uzdaryti" nuo gamtos grozio.O va iamzinti jos tinkamai ir nejo...Kur klaidos?
Vysnia

Perskaiciau visus puslapius,nuo vakar,kur priraset liezuvis.gif doh.gif

Is visu nuotrauku man issiskyre si vysnios nuotrauka.Tiesiog fantastiskai puiki,nera prie ko prikibt,bent jau man 4u.gif

O dabar begu fotografuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 05 15, 11:54)
nebutina gi su saisainiais fotkint  mirksiukas.gif , pabandyk tik puoduka su kavyte.  4u.gif

Pajuokavau ,suprantu kad galima kaip tik širdis geidžia ,bet vistiek ačiū.
puse dienos jau kavą mučinu nu nieko gero doh.gif bet darysiu kol pavyks pioneer.gif

ir ar nepasidarysiu labai bjauri jaigu paprašysiu ax.gif gal kas turit kokia nuoroda kurioje galima pamartyti kaip reikia dirbti su Actions blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almara: 15 gegužės 2009 - 17:18