Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 3 tema

Sveikos, pagaliau nukankinau savo trecia obuoli ax.gif
ivertinkit ND

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 05 15, 14:38)
Sveikos, pagaliau nukankinau savo trecia obuoli  ax.gif
ivertinkit ND

Va šita man laaaabai patinka. thumbup.gif

Nu aš visai durnas, turbūt, bet nesuprantu, kaip tą išlaikymą, panaudot jeigu nori imkim vandenį nufotkint gražiai.
Aš su juo moku tik arba tamsią foto padaryt, arbba šviesią.
O jeigu ką nors ne taip užstatau, išvis tada fotikas atrodo užsikerta kokiai minutei.. Žodžiu. doh.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 14, 23:08)
Noriu parodyti pora ziedu, ir paklausti kas yra negerai.Praeita savaitgali buvau kaime tai negalejau apatinio zandikaulio niekaip "uzdaryti" nuo gamtos grozio.O va iamzinti jos tinkamai ir nejo...Kur klaidos?
Obelis

Man labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 15, 12:32)
Bet man nedaeina, kas iš to, jeigu kaitaliosiu išlaikymą ant nejudančio daikto? Nesuprantu. mastau.gif

bandyk ir ziurek rezultata, pirmam psl teorija skaityk, bet atrodo supratai, kad svieseja/ tamseja ax.gif

QUOTE(kerolli @ 2009 05 15, 12:38)
ivertinkit ND

man tai gerai thumbup.gif

tuo paciu ir as nuotraukyte ikeliu kritikai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 15, 13:32)
Bet man nedaeina, kas iš to, jeigu kaitaliosiu išlaikymą ant nejudančio daikto? Nesuprantu. mastau.gif

ND reiks kaitaliot diafragma, o ne islaikyma mirksiukas.gif

QUOTE(kerolli @ 2009 05 15, 13:38)
ivertinkit ND

super
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 15, 08:23)
bigsmile.gif OOO koki zmones  bigsmile.gif sveika prisijungus  4u.gif

uzmaciau kad viska is naujo pradedat tai nusprendziau prisijungti bigsmile.gif
beje grazi nuortauka mirksiukas.gif

Ievosius fainuoliski tavo ziedukai gan stiprios spalvos tokie atvirukisi variantai gavosi thumbup.gif

Citra nepergyvenk pabandyk kitoje aplinkoje nes man vakart taip pat buvo o siandien isejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 05 15, 14:38)
ivertinkit ND

user posted image

user posted image

user posted image

na tu cia pavarei thumbup.gif obuoliukas su visu rastu ryskus ryskus biggrin.gif ir net uz jo esantys lapeliai paplauke - shaunuoooole biggrin.gif

QUOTE(Šiandien @ 2009 05 15, 14:44)
Nu aš visai durnas, turbūt, bet nesuprantu, kaip tą išlaikymą, panaudot jeigu nori imkim vandenį nufotkint gražiai.

na tik neisdurnek biggrin.gif, o konkretink klausima wink.gif, nes tikrai mes nezinom apie koki tu vandeni turi omeny - tekanti, kiauklej uzkimstoj pritekejusi ar varvanti is ciaupo ar niagaros kriokli ir dar kokioj aplinkoj biggrin.gif - nes tiek variantu yra kiekvienu atveju, kad patikek - kazkokio spec nustatytu taisykliu nera kaip nufotkint vandeni cool.gif

QUOTE(Rico @ 2009 05 15, 15:01)
tuo paciu ir as nuotraukyte ikeliu kritikai
user posted image

ryskumeeeeelis biggrin.gif
Atsakyti
dekui uz ivertinimus aciuks.gif tai galiu griebtis sekanciu namu darbu ax.gif kiek laiko duodama ND pora dienu ar daugiau ar maziau ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 15, 15:07)
ND reiks kaitaliot diafragma, o ne islaikyma

o tai diafragma tai kai reguliuoji šviesumą, tamsumą, ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 15, 14:38)
o tai diafragma tai kai reguliuoji šviesumą, tamsumą, ar ne?  smile.gif

f skaiciukas rasos ant fotiko mirksiukas.gif ten skyles platuma reguliuoji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 15, 15:40)
f skaiciukas rasos ant fotiko mirksiukas.gif ten skyles platuma reguliuoji mirksiukas.gif

Tai tuo pačiu ir patenkantį šviesos srautą, kas ir sudaro tamsesnes ar šviesnesnes foto? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 15, 13:44)
O jeigu ką nors ne taip užstatau, išvis tada fotikas atrodo užsikerta kokiai minutei.. Žodžiu.  doh.gif swoon.gif

Na, jei pvz., nori "šilkinio" vandens - išlaikymą ilgini, jei gražių tikrų purslų - trumpini.
Atsakyti