Sveikos, pagaliau nukankinau savo trecia obuoli
ivertinkit ND
QUOTE(kerolli @ 2009 05 15, 14:38)
Sveikos, pagaliau nukankinau savo trecia obuoli
ivertinkit ND
ivertinkit ND
Va šita man laaaabai patinka.
Nu aš visai durnas, turbūt, bet nesuprantu, kaip tą išlaikymą, panaudot jeigu nori imkim vandenį nufotkint gražiai.
Aš su juo moku tik arba tamsią foto padaryt, arbba šviesią.
O jeigu ką nors ne taip užstatau, išvis tada fotikas atrodo užsikerta kokiai minutei.. Žodžiu.
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 14, 23:08)
Noriu parodyti pora ziedu, ir paklausti kas yra negerai.Praeita savaitgali buvau kaime tai negalejau apatinio zandikaulio niekaip "uzdaryti" nuo gamtos grozio.O va iamzinti jos tinkamai ir nejo...Kur klaidos?
Obelis
Obelis
Man labai patinka.
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 15, 12:32)
Bet man nedaeina, kas iš to, jeigu kaitaliosiu išlaikymą ant nejudančio daikto? Nesuprantu.
bandyk ir ziurek rezultata, pirmam psl teorija skaityk, bet atrodo supratai, kad svieseja/ tamseja
QUOTE(kerolli @ 2009 05 15, 12:38)
man tai gerai
tuo paciu ir as nuotraukyte ikeliu kritikai
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 15, 13:32)
Bet man nedaeina, kas iš to, jeigu kaitaliosiu išlaikymą ant nejudančio daikto? Nesuprantu.
ND reiks kaitaliot diafragma, o ne islaikyma
QUOTE(kerolli @ 2009 05 15, 13:38)
super
QUOTE(Rico @ 2009 05 15, 08:23)
OOO koki zmones sveika prisijungus
uzmaciau kad viska is naujo pradedat tai nusprendziau prisijungti
beje grazi nuortauka
Ievosius fainuoliski tavo ziedukai gan stiprios spalvos tokie atvirukisi variantai gavosi
Citra nepergyvenk pabandyk kitoje aplinkoje nes man vakart taip pat buvo o siandien isejo
QUOTE(kerolli @ 2009 05 15, 14:38)
na tu cia pavarei obuoliukas su visu rastu ryskus ryskus ir net uz jo esantys lapeliai paplauke - shaunuoooole
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 15, 14:44)
Nu aš visai durnas, turbūt, bet nesuprantu, kaip tą išlaikymą, panaudot jeigu nori imkim vandenį nufotkint gražiai.
na tik neisdurnek , o konkretink klausima , nes tikrai mes nezinom apie koki tu vandeni turi omeny - tekanti, kiauklej uzkimstoj pritekejusi ar varvanti is ciaupo ar niagaros kriokli ir dar kokioj aplinkoj - nes tiek variantu yra kiekvienu atveju, kad patikek - kazkokio spec nustatytu taisykliu nera kaip nufotkint vandeni
QUOTE(Rico @ 2009 05 15, 15:01)
ryskumeeeeelis
dekui uz ivertinimus tai galiu griebtis sekanciu namu darbu kiek laiko duodama ND pora dienu ar daugiau ar maziau ?
QUOTE(bonda @ 2009 05 15, 15:07)
ND reiks kaitaliot diafragma, o ne islaikyma
o tai diafragma tai kai reguliuoji šviesumą, tamsumą, ar ne?
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 15, 14:38)
o tai diafragma tai kai reguliuoji šviesumą, tamsumą, ar ne?
f skaiciukas rasos ant fotiko ten skyles platuma reguliuoji
QUOTE(bonda @ 2009 05 15, 15:40)
f skaiciukas rasos ant fotiko ten skyles platuma reguliuoji
Tai tuo pačiu ir patenkantį šviesos srautą, kas ir sudaro tamsesnes ar šviesnesnes foto?
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 15, 13:44)
O jeigu ką nors ne taip užstatau, išvis tada fotikas atrodo užsikerta kokiai minutei.. Žodžiu.
Na, jei pvz., nori "šilkinio" vandens - išlaikymą ilgini, jei gražių tikrų purslų - trumpini.