Liamuna Aciu
Sveikos, tai kas paskelbs kokie bus kiti ND? Labai jau laukiam
Ir as uzsimaniau kava nufotografuot, eisiu bandyt
Ir as uzsimaniau kava nufotografuot, eisiu bandyt
Sveikos,
ačiū visom už komentarus ir pastabas vakarykštėms mano fotkėms
Rodau savo kavą įvertinimui
Ich, taigi namų darbai surašyti pirmam psl
ačiū visom už komentarus ir pastabas vakarykštėms mano fotkėms
Rodau savo kavą įvertinimui
Ich, taigi namų darbai surašyti pirmam psl
Basakojės ND užskaitau
O didžiausią įspūdį paliko Ievošiaus žiedukai... niu super tikrai man labai patiko
O didžiausią įspūdį paliko Ievošiaus žiedukai... niu super tikrai man labai patiko
QUOTE(fizė @ 2009 05 15, 10:59)
Labas rytas,
tai kaip suprantu nuo siandien darom kitus ND?
situos du ar po viena? ir iki kada juos darom?
1. Fotografuojam kokį nors daiktą nekeisdami atstumo iki objekto, nezūmindami, tik kaitaliodami diafragmą. Didžiausia, maženė, dar mažesnė... (Mažindami diafragmą didinkit iso).
2.Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nekeisdami atstumo iki objekto, bet zūmindami - t.y. keisdami objektyvo židinio nuotolį. Pasirenkat fotografavimo tašką, tada vis arčiau ir arčiau "pritraukiat" objektyvu objektą.
tai kaip suprantu nuo siandien darom kitus ND?
situos du ar po viena? ir iki kada juos darom?
1. Fotografuojam kokį nors daiktą nekeisdami atstumo iki objekto, nezūmindami, tik kaitaliodami diafragmą. Didžiausia, maženė, dar mažesnė... (Mažindami diafragmą didinkit iso).
2.Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nekeisdami atstumo iki objekto, bet zūmindami - t.y. keisdami objektyvo židinio nuotolį. Pasirenkat fotografavimo tašką, tada vis arčiau ir arčiau "pritraukiat" objektyvu objektą.
tuos reikia daryt visus tris kartu - keist diafragmą, zoomint ir artėt fiziškai prie objekto. Visą esmė tame kad pasirinkus kokį margą foną, labai aiškiai matosi kaip keičiasi ryškumo zoną, t.y. fono išplaukimas.
QUOTE(RamuteS @ 2009 05 15, 12:22)
Citra manyciau trecia reiktu kartot, nes paskutinis nesiskyria 2 ir 3 nuotraukoje.
Nu vat,ale gal koki 15 kartu bandziau,bet tas trecias kazkaip irgi susifokusuoja
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 15, 13:19)
Mano ND. (Ir siaip pirmas blynas ).
Gal antroj norėtųsi šiek tiek didesnio išlietumo ant ant trečio daikto... bet šiaip gerai Aš užskaityčiau
QUOTE(linksmuciuke @ 2009 05 15, 12:23)
Gal antroj norėtųsi šiek tiek didesnio išlietumo ant ant trečio daikto... bet šiaip gerai Aš užskaityčiau
As ta pati matau, bet kad nemoku dar to islietumo isgauti,dar nemoku ISO ir f nusistatyti Kazkaip kiek bandziau variantu,tai 2 ir 3 labai panasus gaunasi
Dabar kai pasakė, tai iš tikrųjų pamačiau, kad nelabai matosi skirtumas tarp antro ir trečio
QUOTE(linksmuciuke @ 2009 05 15, 12:26)
Dabar kai pasakė, tai iš tikrųjų pamačiau, kad nelabai matosi skirtumas tarp antro ir trečio
na 3 foto ta vistele tikrai labiau sulieta nei antroj
beje, tavo puodelis man patinka Ir Ievosiaus berods sakeles ryskios patiko,ypac pirmoji vysnia. O antrajai manau tu pagrazinimu nelabai reikejo