Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 3 tema

Liamuna Aciu
Atsakyti
Sveikos, tai kas paskelbs kokie bus kiti ND? Labai jau laukiam biggrin.gif
Ir as uzsimaniau kava nufotografuot, eisiu bandyt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

ačiū visom už komentarus ir pastabas vakarykštėms mano fotkėms 4u.gif

Rodau savo kavą įvertinimui ax.gif

user posted image

Ich, taigi namų darbai surašyti pirmam psl wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linksmuciuke: 15 gegužės 2009 - 12:16
Mano ND. (Ir siaip pirmas blynas rolleyes.gif ).

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Basakojės ND užskaitau thumbup.gif
O didžiausią įspūdį paliko Ievošiaus žiedukai... niu super tikrai man labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linksmuciuke: 15 gegužės 2009 - 12:20
QUOTE(fizė @ 2009 05 15, 10:59)
Labas rytas,

tai kaip suprantu nuo siandien darom kitus ND?

situos du ar po viena? ir iki kada juos darom?

1. Fotografuojam kokį nors daiktą nekeisdami atstumo iki objekto, nezūmindami, tik kaitaliodami diafragmą. Didžiausia, maženė, dar mažesnė... (Mažindami diafragmą didinkit iso).
2.Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nekeisdami atstumo iki objekto, bet zūmindami - t.y. keisdami objektyvo židinio nuotolį. Pasirenkat fotografavimo tašką, tada vis arčiau ir arčiau "pritraukiat" objektyvu objektą.

tuos reikia daryt visus tris kartu - keist diafragmą, zoomint ir artėt fiziškai prie objekto. Visą esmė tame kad pasirinkus kokį margą foną, labai aiškiai matosi kaip keičiasi ryškumo zoną, t.y. fono išplaukimas.
Atsakyti
Citra manyciau trecia reiktu kartot, nes paskutinis nesiskyria 2 ir 3 nuotraukoje.
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 05 15, 12:22)
Citra manyciau trecia reiktu kartot, nes paskutinis nesiskyria 2 ir 3 nuotraukoje.

Nu vat,ale gal koki 15 kartu bandziau,bet tas trecias kazkaip irgi susifokusuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 15, 13:19)
Mano ND. (Ir siaip pirmas blynas  rolleyes.gif ).

Gal antroj norėtųsi šiek tiek didesnio išlietumo ant ant trečio daikto... bet šiaip gerai mirksiukas.gif Aš užskaityčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmuciuke @ 2009 05 15, 12:23)
Gal antroj norėtųsi šiek tiek didesnio išlietumo ant ant trečio daikto... bet šiaip gerai mirksiukas.gif  Aš užskaityčiau smile.gif

As ta pati matau, bet kad nemoku dar to islietumo isgauti,dar nemoku ISO ir f nusistatyti rolleyes.gif Kazkaip kiek bandziau variantu,tai 2 ir 3 labai panasus gaunasi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 15 gegužės 2009 - 12:27
Dabar kai pasakė, tai iš tikrųjų pamačiau, kad nelabai matosi skirtumas tarp antro ir trečio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmuciuke @ 2009 05 15, 12:26)
Dabar kai pasakė, tai iš tikrųjų pamačiau, kad nelabai matosi skirtumas tarp antro ir trečio blush2.gif

na 3 foto ta vistele tikrai labiau sulieta nei antroj ax.gif

beje, tavo puodelis man patinka bigsmile.gif Ir Ievosiaus berods sakeles ryskios patiko,ypac pirmoji vysnia. O antrajai manau tu pagrazinimu nelabai reikejo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 15 gegužės 2009 - 12:31