2ND 1 dalis
f8
f14
f20
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 20, 20:08)
Nežinau, bet man kažkaip skirtumo nesimato, plius, apšvietimas man nepatinka...
Na, bet pokytį dešinėje pusėje gana gerai matau, suprantu, kad žinai, ką darai, tik manau, kad čia ta šviesa nelaboji biškį pagadino viską.
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 20, 20:10)
2ND 1 dalis
perfecto
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 20, 20:22)
Na va,kol su mazyle vaiksciojom po lauka,spejau ir namu darbus padaryti, ir siaip gelyciu papaveiksluoti ir i fotika isigilinti
Nu tikrai labai gražiai. Puikiai atlikta, viskas gerai matosi.
Sveikinu.
Aš bent jau užskaitau.
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 20, 19:24)
Nu tikrai labai gražiai. Puikiai atlikta, viskas gerai matosi.
Sveikinu.
Aš bent jau užskaitau.
Aciu. Na cia is ND norejau dar ir sioki toki "mena" padaryti Tik nezinau kaip man cia isejo
Zana4, as tavo darba uzskaityciau.
Tin Tin- antroj ir trecioj foto nelabai skirtumo matau. Gal tikrai apsvietimas kaltas Bet tegul geriau ismanancios pakomentuoja.
Šiandien, *Citra*, aciu uz nuomones itariu dar koki tukstantuka kadru teks padaryt, nes kazkaip sunkiai man su sita uzduotim...
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 20, 19:37)
Šiandien, *Citra*, aciu uz nuomones itariu dar koki tukstantuka kadru teks padaryt, nes kazkaip sunkiai man su sita uzduotim...
O tu gal pabandyk objekta mazesni pasirinkti ir kad fono daugiau matytusi. Tada bus ir rezultatas matyti.
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 20, 20:40)
O tu gal pabandyk objekta mazesni pasirinkti ir kad fono daugiau matytusi. Tada bus ir rezultatas matyti.
dekoju uz patarima, pasinaudosiu juo
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2009 05 20, 15:09)
gal galetum parasyti exif'a nuotraukytes?
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 20, 20:40)
Priedo to, fotografuok lauke, ant akmens, stalo, ar šeip kur nors, tik ne ant "grynų" tiesioginių spindulių. Man padėjo taip
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 20, 20:51)
Priedo to, fotografuok lauke, ant akmens, stalo, ar šeip kur nors, tik ne ant "grynų" tiesioginių spindulių. Man padėjo taip
aciu. jei sitos mano foto nepraeis (o itariu, kad nepraeis), bandysiu ir lauke pafotkint
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 20, 19:51)
O taip, papaveikslavusi namie ir lauke iskart skirtuma pamaciau
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 20, 20:50)
gal galetum parasyti exif'a nuotraukytes?
ISO 100,
1/125,
F/4
bet cia fotikas automatiskai pats rinkosi, nes mano muilinukei rankinio nustatymo ner. na siek tiek su PS pakoreguota nuotrauka buvo.
as irgi vargau, vargau kambary pabandysiu rytoj lauke su diafragma pazaisit
rodau kas gavosi. Gerai ar nelabai?
f 3.5
f 5.6
f 9.5
rodau kas gavosi. Gerai ar nelabai?
f 3.5
f 5.6
f 9.5