Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 3 tema

2ND 1 dalis blush2.gif

f8
user posted image
f14
user posted image
f20
user posted image
Atsakyti
Na va,kol su mazyle vaiksciojom po lauka,spejau ir namu darbus padaryti, ir siaip gelyciu papaveiksluoti ir i fotika isigilinti thumbup.gif

Diafragmos ND

f 5.6
user posted image

f 14
user posted image

f 22
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 20, 20:08)
Labas vakaras  4u.gif

uzskaitom/neuzskaitom?  ax.gif

Nežinau, bet man kažkaip skirtumo nesimato, plius, apšvietimas man nepatinka...
Na, bet pokytį dešinėje pusėje gana gerai matau, suprantu, kad žinai, ką darai, tik manau, kad čia ta šviesa nelaboji biškį pagadino viską. smile.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 05 20, 20:10)
2ND 1 dalis  blush2.gif

perfecto ok.gif

Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 20, 20:22)
Na va,kol su mazyle vaiksciojom po lauka,spejau ir namu darbus padaryti, ir siaip gelyciu papaveiksluoti ir i fotika isigilinti  thumbup.gif

Nu tikrai labai gražiai. Puikiai atlikta, viskas gerai matosi.
Sveikinu. thumbup.gif
Aš bent jau užskaitau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šiandien: 20 gegužės 2009 - 19:26
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 20, 19:24)

Nu tikrai labai gražiai. Puikiai atlikta, viskas gerai matosi.
Sveikinu.    thumbup.gif
Aš bent jau užskaitau.  smile.gif

Aciu. Na cia is ND norejau dar ir sioki toki "mena" padaryti ax.gif Tik nezinau kaip man cia isejo rolleyes.gif

Zana4, as tavo darba uzskaityciau.

Tin Tin- antroj ir trecioj foto nelabai skirtumo matau. Gal tikrai apsvietimas kaltas g.gif Bet tegul geriau ismanancios pakomentuoja.
Atsakyti
Šiandien, *Citra*, aciu uz nuomones 4u.gif itariu dar koki tukstantuka kadru teks padaryt, nes kazkaip sunkiai man su sita uzduotim...
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 20, 19:37)
Šiandien, *Citra*, aciu uz nuomones  4u.gif  itariu dar koki tukstantuka kadru teks padaryt, nes kazkaip sunkiai man su sita uzduotim...

O tu gal pabandyk objekta mazesni pasirinkti ir kad fono daugiau matytusi. Tada bus ir rezultatas matyti.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 20, 20:40)
O tu gal pabandyk objekta mazesni pasirinkti ir kad fono daugiau matytusi. Tada bus ir rezultatas matyti.

dekoju uz patarima, pasinaudosiu juo ax.gif

Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2009 05 20, 15:09)
user posted image

gal galetum parasyti exif'a nuotraukytes? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tin-tin: 20 gegužės 2009 - 19:50
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 20, 20:40)

Priedo to, fotografuok lauke, ant akmens, stalo, ar šeip kur nors, tik ne ant "grynų" tiesioginių spindulių. Man padėjo taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 20, 20:51)
Priedo to, fotografuok lauke, ant akmens, stalo, ar šeip kur nors, tik ne ant "grynų" tiesioginių spindulių. Man padėjo taip  mirksiukas.gif

aciu. jei sitos mano foto nepraeis (o itariu, kad nepraeis), bandysiu ir lauke pafotkint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 20, 19:51)
Priedo to, fotografuok lauke, ant akmens, stalo, ar šeip kur nors, tik ne ant "grynų" tiesioginių spindulių. Man padėjo taip  mirksiukas.gif

O taip, papaveikslavusi namie ir lauke iskart skirtuma pamaciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 20, 20:50)
gal galetum parasyti exif'a nuotraukytes?  wub.gif

ISO 100,
1/125,
F/4

bet cia fotikas automatiskai pats rinkosi, nes mano muilinukei rankinio nustatymo ner. blush2.gif na siek tiek su PS pakoreguota nuotrauka buvo. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 20 gegužės 2009 - 20:08
as irgi vargau, vargau kambary doh.gif pabandysiu rytoj lauke su diafragma pazaisit 4u.gif

rodau kas gavosi. Gerai ar nelabai?

f 3.5
user posted image
f 5.6
user posted image
f 9.5
user posted image
Atsakyti