nu tai ačiū merginos dar palauksiu kitų nuomonės, gal kam netiks
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 20, 19:24)
na jeegine ta tavo varle, gerai pozuoja ir ND geri
gali dabar jau ilsetis nuo ND - neuzilgo bus konkursiniai ND - va cia tai bus idomumas jums
gali dabar jau ilsetis nuo ND - neuzilgo bus konkursiniai ND - va cia tai bus idomumas jums
Ačiū. Su konkursiniu bus bėdų, nes neturėsiu minčių, kaip visada. Na, bet bandysim.
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 20, 19:26)
sveikutes,
niugi blogai
nefotkink daiktu, esanciu prie pat fono, t.y. sienos ir pan.
nerasysiu kodel, nes tuomet uz tave atsakysiu i klausima kodel o noriu, kad pati suvoktum ta zoominima is vietos, kas kinta zoominant ir kaip
nu einu darbuotis tada galvojau is pirmo karto prasmuksiu
QUOTE(bonda @ 2009 05 20, 19:28)
nu nzn, bet man esmes situ ND nesimato , nors ir nufotkinta/sufokusuota ir t.t. gerai
tai kad zinok artejant prie objekto kitaip ir nebus o kaip tu manai?
QUOTE(Pokahonta* @ 2009 05 20, 19:28)
nu tai ačiū merginos dar palauksiu kitų nuomonės, gal kam netiks
nori perdaryt?
Bonda, uzskaityk jai poblatu
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 20, 19:29)
Ačiū. Su konkursiniu bus bėdų, nes neturėsiu minčių, kaip visada. Na, bet bandysim.
ne tau vienaip taip bus - nieko tokio. o ideju pasisemsi is kitu fotografu internete
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 20, 16:23)
oho O kas cia is tikruju yra nupaveiksluotas?
toks paveiskliukas- padekliukas
Sadi , grazi gele
Siandien, pamenu ir pradziamoksles virkavo virkavo, kad nebus ideju, nebus, o paskui, kad pasipyle darbai aukstyn nosi
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 20, 19:33)
nu einu darbuotis tada galvojau is pirmo karto prasmuksiu
na na
O tai kaip su mano diafragma? Nepykit, kad tokia ikyri, bet kol vaikas miega galeciau perdaryt...
QUOTE(ich @ 2009 05 20, 16:48)
Man tinka, matau kitimą pavadinime skyriaus.
tik man tas skaičiukas, kažkodėl nelabai norisi žiūrėt.
Na, bet bent jau aš, užskaitau.
QUOTE(inesaS @ 2009 05 20, 13:36)
Vat neuzmaciau taves pirmam puslapi prie Panasonicu turetoju.Man pavz.daznai reikalinga info su kuo kas fotografuoja.Ir pasiklausti gali ir nuotraukas apziuredama i tai kreipiu demesi.
o man nepatinka but sarasuose, specialiai nesirasiau
QUOTE(inesaS @ 2009 05 20, 13:40)
Koks skersmuo filtru gaunasi?Turiu as ta tipo placiakampi,ale nemoku ir nepatinka naudotis. Pas mane apsauginis nuo subraizymu -UV.Paliarizacinis va,ta tai pabandyk ir klausyk ar daug uz ji mokejai,nes mano nebrangus bet grybas kartais gaunasi. Ir dar kas tai per dalykas nuo tu lempu?
nuo tu lempu tai pati nezinau, buvo tipo filtrai dovanu, tai labai nesiaiskinau O del polirizacinio tai nezinau ar geras ar ne, nebandziau, bet mokejau tai nedaug
To placiakampio ismeciau kur milimetrais buvo parasyta, tai zinau kad tipo x 0,45. Paziuresiu prie progos tiksliau, labai jau letai internetas siandien veikia
QUOTE(bonda @ 2009 05 20, 13:44)
google gi visagalis o is kur tu zinai, kas tau tiksliai tinka aparatu - blondiniskai uzklausiau
jau lyg ir atsake
QUOTE(bonda @ 2009 05 20, 14:26)
radau tele ir macro kaip ten vadinas ir dar + 3 filtrai -simtas zalio
daug zinok gali rasti ir pigiau. Siuntimas gali but dar iki 50 zalio, o cia muitas nuo tokios sumos bus apie 80 lt jei is ne EU siusi Jei reiks pagalbos del ebay sakyk
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 20, 18:33)
nori perdaryt?
oi nu tai gal tiek to
jau su diafragma vargstu rankos dreba, vaikai nevalge, mamka ant grindu voliojasi
Labas vakaras
nebespeju as su jumis visai, greit permeciau akimis naujas nuotraukytes ir velgi galeciau pasakyti- saunuoles, labai grazus ir vyke darbeliai
o stai ir mano antras ND su diafragma. cia tikriausiai tukstantis pirmas bandymas :
f/2.8
f/4.5
f/8
uzskaitom/neuzskaitom?
nebespeju as su jumis visai, greit permeciau akimis naujas nuotraukytes ir velgi galeciau pasakyti- saunuoles, labai grazus ir vyke darbeliai
o stai ir mano antras ND su diafragma. cia tikriausiai tukstantis pirmas bandymas :
f/2.8
f/4.5
f/8
uzskaitom/neuzskaitom?