Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 3 tema

nu tai ačiū merginos 4u.gif dar palauksiu kitų nuomonės, gal kam netiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 20, 19:24)
na jeegine ta tavo varle, gerai pozuoja  thumbup.gif ir ND geri biggrin.gif

gali dabar jau ilsetis nuo ND - neuzilgo bus konkursiniai ND - va cia tai bus idomumas jums biggrin.gif

Ačiū. smile.gif Su konkursiniu bus bėdų, nes neturėsiu minčių, kaip visada. doh.gif Na, bet bandysim. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 20, 19:26)
sveikutes,

niugi blogai cool.gif

nefotkink daiktu, esanciu prie pat fono, t.y. sienos ir pan.

nerasysiu kodel, nes tuomet uz tave atsakysiu i klausima kodel wink.gif o noriu, kad pati suvoktum ta zoominima is vietos, kas kinta zoominant ir kaip wink.gif
Atsakyti
verysad.gif nu einu darbuotis tada galvojau is pirmo karto prasmuksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 20, 19:28)
nu nzn, bet man esmes situ ND nesimato schmoll.gif , nors ir nufotkinta/sufokusuota ir t.t. gerai cool.gif

tai kad zinok artejant prie objekto kitaip ir nebus smile.gif o kaip tu manai?

QUOTE(Pokahonta* @ 2009 05 20, 19:28)
nu tai ačiū merginos 4u.gif dar palauksiu kitų nuomonės, gal kam netiks ax.gif

nori perdaryt? biggrin.gif

Bonda, uzskaityk jai poblatu biggrin.gif

QUOTE(Šiandien @ 2009 05 20, 19:29)
Ačiū.  smile.gif  Su konkursiniu bus bėdų, nes neturėsiu minčių, kaip visada.  doh.gif  Na, bet bandysim.  smile.gif

ne tau vienaip taip bus - nieko tokio. o ideju pasisemsi is kitu fotografu internete wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 20, 16:23)
oho  bigsmile.gif  O kas cia is tikruju yra nupaveiksluotas?

toks paveiskliukas- padekliukas mirksiukas.gif blush2.gif

Sadi , grazi gele rolleyes.gif

Siandien, pamenu ir pradziamoksles virkavo virkavo, kad nebus ideju, nebus, o paskui, kad pasipyle darbai blink.gif biggrin.gif aukstyn nosi mirksiukas.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 20, 19:33)
nu einu darbuotis tada galvojau is pirmo karto prasmuksiu  lotuliukas.gif

hihihi.gif na na biggrin.gif
Atsakyti
O tai kaip su mano diafragma? g.gif Nepykit, kad tokia ikyri, bet kol vaikas miega galeciau perdaryt... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 20 gegužės 2009 - 18:47
QUOTE(ich @ 2009 05 20, 16:48)
f3.5
user posted image
f6.3
user posted image
f13
user posted image

Man tinka, matau kitimą pavadinime skyriaus. mirksiukas.gif
tik man tas skaičiukas, kažkodėl nelabai norisi žiūrėt.
Na, bet bent jau aš, užskaitau. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šiandien: 20 gegužės 2009 - 18:48
QUOTE(inesaS @ 2009 05 20, 13:36)
Vat neuzmaciau taves pirmam puslapi prie Panasonicu turetoju.Man pavz.daznai reikalinga info su kuo kas fotografuoja.Ir pasiklausti gali ir nuotraukas apziuredama i tai kreipiu demesi. ax.gif

o man nepatinka but sarasuose, specialiai nesirasiau blush2.gif
QUOTE(inesaS @ 2009 05 20, 13:40)
Koks skersmuo filtru gaunasi?Turiu as ta tipo placiakampi,ale nemoku ir nepatinka naudotis. doh.gif Pas mane apsauginis nuo subraizymu -UV.Paliarizacinis va,ta tai pabandyk ir klausyk ar daug uz ji mokejai,nes mano nebrangus bet grybas kartais gaunasi. doh.gif Ir dar kas tai per dalykas nuo tu lempu? bigsmile.gif

nuo tu lempu tai pati nezinau, buvo tipo filtrai dovanu, tai labai nesiaiskinau lotuliukas.gif O del polirizacinio tai nezinau ar geras ar ne, nebandziau, bet mokejau tai nedaug biggrin.gif
To placiakampio ismeciau kur milimetrais buvo parasyta, tai zinau kad tipo x 0,45. Paziuresiu prie progos tiksliau, labai jau letai internetas siandien veikia doh.gif
QUOTE(bonda @ 2009 05 20, 13:44)
google gi visagalis tongue.gif  lotuliukas.gif  o is kur tu zinai, kas tau tiksliai  tinka aparatu - blondiniskai uzklausiau blush2.gif  blush2.gif

jau lyg ir atsake biggrin.gif
QUOTE(bonda @ 2009 05 20, 14:26)
radau tele ir macro kaip ten vadinas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir dar + 3 filtrai -simtas zalio g.gif  g.gif

daug zinok biggrin.gif gali rasti ir pigiau. Siuntimas gali but dar iki 50 zalio, o cia muitas nuo tokios sumos bus apie 80 lt jei is ne EU siusi mirksiukas.gif Jei reiks pagalbos del ebay sakyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 20, 18:33)
nori perdaryt? biggrin.gif

oi nu tai gal tiek to blush2.gif

jau su diafragma vargstu doh.gif rankos dreba, vaikai nevalge, mamka ant grindu voliojasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

nebespeju as su jumis visai, greit permeciau akimis naujas nuotraukytes ir velgi galeciau pasakyti- saunuoles, labai grazus ir vyke darbeliai mirksiukas.gif

o stai ir mano antras ND su diafragma. cia tikriausiai tukstantis pirmas bandymas blush2.gif :
f/2.8
user posted image
f/4.5
user posted image
f/8
user posted image

uzskaitom/neuzskaitom? ax.gif
Atsakyti