Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 3 tema

QUOTE(Valetta @ 2009 05 20, 14:11)
tikrai ne visada  schmoll.gif
rodau savo ritmo tema foto(daugeliui jau matyta), kur centras dar labiau sustiprina ta pasikartojima, uzsukima  rolleyes.gif
Uzsuktas

oho bigsmile.gif O kas cia is tikruju yra nupaveiksluotas?

Sadi, man patiko tavo gelyte,zinok ir man wow jinai. Ir kazkaip net ryskumo nesinori tokiai ramiai,svelniai foto.
Atsakyti
Nauja tema
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 20, 11:05)
Rodausi viena ir vieninteli kadra kuris bent kazkiek pavyko padaryti musu zoo.Bet ir tai per stikla daryta, tai spalvos pavogtos...

Ievosiau, man labai thumbup.gif gyvunelis. Ryskus, sufokusuotas ten, kur ir reikia, kompozicija tinkama, snukucio israiska idomi biggrin.gif .

Bonda, grazus dangus. drinks_cheers.gif

Man tai atrodo, kad Zana4 trecia masinyte sufokusuota. g.gif

Sadi, gelyte visai smagi. 4u.gif Tik ta balsksva deme virsuje kiek blasko. g.gif
O kas ten per priedas, kuri nusipirkti pamirsai. TY prie macro konverterio?

Ich, skirtumas matosi. drinks_cheers.gif Tik pirmoje kazin ar fokusas nebus pabeges? Kazkaip man pati apatine eilute gana palieta atrodo. Na, jei per daug priekabiauju-barkit. biggrin.gif

Atsakyti
sveikos smile.gif

bandau dar kartą jungtis į jūsų gretas 4u.gif tikiuosi šį karto ilgiau užteks kantrybės blush2.gif

fotoaparatas pentax k100d, objektyvas kitinis 18-55

tai pirmas blynas smile.gif tik jau matau, kad pagrybavau į šoną blush2.gif gal labai nepyksit 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pokahonta*: 20 gegužės 2009 - 18:02
QUOTE(Pokahonta* @ 2009 05 20, 19:00)
bandau dar kartą jungtis į jūsų gretas 4u.gif tikiuosi šį karto ilgiau užteks kantrybės blush2.gif

fotoaparatas pentax k100d

tai pirmas blynas smile.gif tik jau matau, kad pagrybavau į šoną blush2.gif gal labai nepyksit 4u.gif

su tokiais "pagrybavimais" ....................... matau jau toli eisi cool.gif biggrin.gif

ispirmo karto ir ka as galiu pasakyt - nugi tik PUIKU biggrin.gif thumbup.gif

o dabar mars kitu dvieju ND daryt tongue.gif manai, gausi atsipust - ner cia ko - mars mars mars biggrin.gif
Atsakyti
Gal galit mano dar kas pakomentuot unsure.gif
Atsakyti
tik dabar prisedau, tai sorry, pasistengsiu visu perzvelgt nuo vakar vakaro kas ivyko wink.gif
Atsakyti
Išleidžiu varlę vėl in trasą, kaip sakoma. hihihi.gif

3. Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nezūmindami, bet fiziškai keisdami atstumą iki objekto. Iš toliau, iš arčiau iš visai arti.

18 mm f5.6

user posted image

18 mm f5.6

user posted image

18 mm f5.6

user posted image

photo.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 20, 15:30)
Aš irgi nusipirkau Macro konverterį, tik panašu kad pamiršau nusipirkti priedą kuris padaro WOW nuotraukas smile.gif nerandu gražių objektų kad nuotraukos būtų įspūdingos  g.gif

kaip prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man tai tav0o neuzmirstuole faina wub.gif wub.gif juk be -taip nesigautu? ar gautus? g.gif

QUOTE(Pokahonta* @ 2009 05 20, 18:00)

tai pirmas blynas smile.gif

fokusus matau thumbup.gif nors jei kas sakytu,kad trecioj biski pagrybave -irgi sutikciau mirksiukas.gif bet visumoj -lyg pataikei
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 20, 19:12)
Išleidžiu  varlę vėl  in trasą, kaip sakoma. hihihi.gif

3. Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nezūmindami, bet fiziškai keisdami atstumą iki objekto. Iš toliau, iš arčiau iš visai arti.

na jeegine ta tavo varle, gerai pozuoja thumbup.gif ir ND geri biggrin.gif

gali dabar jau ilsetis nuo ND - neuzilgo bus konkursiniai ND - va cia tai bus idomumas jums biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,

zoominimas
user posted image
user posted image
user posted image

artejimas
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti

QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 20, 18:26)

zoominimas

artejimas

sorry bet neuzskaitau schmoll.gif schmoll.gif rinkis kita objekta cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 20, 18:12)
Išleidžiu  varlę vėl  in trasą, kaip sakoma. hihihi.gif

nu nzn, bet man esmes situ ND nesimato schmoll.gif , nors ir nufotkinta/sufokusuota ir t.t. gerai cool.gif
Atsakyti