Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 3 tema

QUOTE(*Citra* @ 2009 05 20, 10:49)
Ir ar centravimas yra visada blogis?

tikrai ne visada schmoll.gif
rodau savo ritmo tema foto(daugeliui jau matyta), kur centras dar labiau sustiprina ta pasikartojima, uzsukima rolleyes.gif
Uzsuktas
user posted image

QUOTE(bonda @ 2009 05 20, 14:00)
aha, jau seile varvinu doh.gif  lotuliukas.gif net blykste radau doh.gif  lotuliukas.gif

as tai net nelendu ten rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 05 20, 14:09)
Snd bevaikstinedama su maziuke toki medi aptikau  bigsmile.gif , daug daug bituciu jame buvo, bandziau gaudyt, bet nenuoramos vis bego is kadro  lotuliukas.gif  tai sss gavos, nors saka uzpaveikslavau,

aha, su bitem sunkus reikalas doh.gif primeginus jau ir siemet as..ir ne tik siemet lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Valetta @ 2009 05 20, 14:11)

as tai net nelendu ten  rolleyes.gif

pas tave veidrodis- tai kitas reikalas..o as vis abejonese ar dar apsimoka investuot i sita doh.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 20, 14:21)
aha, su bitem sunkus reikalas doh.gif  primeginus jau ir siemet as..ir ne tik siemet lotuliukas.gif
Papildyta:

pas tave veidrodis-  tai kitas reikalas..o as vis abejonese ar dar apsimoka investuot i sita doh.gif  g.gif  g.gif  g.gif

Va,va.Koki filtra gali nusipirkti,bet daugiau tai abejoju ar verta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 20, 14:22)
Va,va.Koki filtra gali nusipirkti,bet daugiau tai abejoju ar verta ax.gif

radau tele ir macro kaip ten vadinas lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir dar + 3 filtrai -simtas zalio g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 20, 14:26)
radau tele ir macro kaip ten vadinas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir dar + 3 filtrai -simtas zalio g.gif  g.gif

o kokie filtrai?Nu nera brangu is tikro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 20, 14:29)
o kokie filtrai?Nu nera brangu is tikro ax.gif

va cia ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 20, 14:32)

As zinok tai jau labai noreciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 20, 14:35)
As zinok tai jau labai noreciau blush2.gif

nepaguodei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 20 gegužės 2009 - 14:40
QUOTE(bonda @ 2009 05 20, 14:38)
nepaguodei lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  dar mano mama JAV sveciuojas-parveztu -zodziu, pagundu kruva lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As tai pirkciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 20, 11:05)
Rodausi viena ir vieninteli kadra kuris bent kazkiek pavyko padaryti musu zoo.

Super nuotraukytė wub.gif

ojėj jūs jau apie filtrus galvojat thumbup.gif man dar iki jų toli gražų ax.gif žiūrėjau ir aš kas ten man iš ebai tiktų ax.gif rodo daug o va nieko nesuprantu nes anglų žynios lygios praktiškai 0.labai noriu pradžiai dabar įsigyt trikojį ir pultelį ax.gif
Atsakyti
Aš irgi nusipirkau Macro konverterį, tik panašu kad pamiršau nusipirkti priedą kuris padaro WOW nuotraukas smile.gif nerandu gražių objektų kad nuotraukos būtų įspūdingos g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 20, 16:30)
Aš irgi nusipirkau Macro konverterį, tik panašu kad pamiršau nusipirkti priedą kuris padaro WOW nuotraukas smile.gif nerandu gražių objektų kad nuotraukos būtų įspūdingos  g.gif

Man sita nuotrauka wow rolleyes.gif Tokia svari, skaidri smile.gif

Niu ka dedu siandieninius savo diafragmos ND biggrin.gif Tikiuosi niekas nesakys, kad nesigaudau ka pati darau bigsmile.gif Fokusuota i puslapio nr.
f3.5
user posted image
f6.3
user posted image
f13
user posted image
Atsakyti