Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 3 tema

QUOTE(Eres @ 2009 05 20, 12:46)
Pagaliau gavau savo siuntini is ebay su makro ir tele konverteriais ir filtrais  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Dabar tik reik kazkaip i lauka islyst, noris vel fotika i rankas imti. bigsmile.gif  biggrin.gif

Tai tik macro ir tele filtrai,ar dar kokkius kitokius pirkai bigsmile.gif Pas mane tik macro kartais pasinaudoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 20, 13:29)
Tai tik macro ir tele filtrai,ar dar kokkius kitokius pirkai bigsmile.gif Pas mane tik macro kartais pasinaudoja doh.gif

apsimelavau lotuliukas.gif ne makro ir tele konverterius, bet tipo ta placiakampi ir tele konverteri, bet kai issipakavau, tai nuo to tipo placiakampio viena dalis nusisuka ir pasidaro makro blink.gif O filtrus pasiemiau tai apsaugini nuo subraizymu ir nuo UV, paskui ta polirizacini (garantuotai ne taip tas zodis rasos ir tarias lotuliukas.gif ) ir nuo tu fluorasenciniu lempu filtra.

Na del naudojimo ziuresim, tikiuos kad nebus taip kad gules be naudos visiskai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 05 20, 13:19)
panasonic lumix fz30 jei tik ka nors tai sako  biggrin.gif

Vat neuzmaciau taves pirmam puslapi prie Panasonicu turetoju.Man pavz.daznai reikalinga info su kuo kas fotografuoja.Ir pasiklausti gali ir nuotraukas apziuredama i tai kreipiu demesi. ax.gif
Atsakyti
Bonda thumbup.gif jau gyriau mirksiukas.gif

Ievosius, geras zverelis wub.gif

QUOTE(Medona @ 2009 05 20, 11:18)
kodel manes i fotki neileidzia? pasikeite pasvordai ar kaip cia?  blush2.gif

nu kad nepasikeite g.gif

QUOTE(Eres @ 2009 05 20, 12:46)
Pagaliau gavau savo siuntini is ebay su makro ir tele konverteriais ir filtrais  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Dabar tik reik kazkaip i lauka islyst, noris vel fotika i rankas imti. bigsmile.gif  biggrin.gif

bigsmile.gif kaip faina lauksim foto su skirtumais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 05 20, 13:34)
apsimelavau  lotuliukas.gif ne makro ir tele konverterius, bet tipo ta placiakampi ir tele konverteri, bet kai issipakavau, tai nuo to tipo placiakampio viena dalis nusisuka ir pasidaro makro  blink.gif  O filtrus pasiemiau tai apsaugini nuo subraizymu ir nuo UV, paskui ta polirizacini (garantuotai ne taip tas zodis rasos ir tarias lotuliukas.gif ) ir nuo tu fluorasenciniu lempu filtra.

Na del naudojimo ziuresim, tikiuos kad nebus taip kad gules be naudos visiskai  lotuliukas.gif

Koks skersmuo filtru gaunasi?Turiu as ta tipo placiakampi,ale nemoku ir nepatinka naudotis. doh.gif Pas mane apsauginis nuo subraizymu -UV.Paliarizacinis va,ta tai pabandyk ir klausyk ar daug uz ji mokejai,nes mano nebrangus bet grybas kartais gaunasi. doh.gif Ir dar kas tai per dalykas nuo tu lempu? bigsmile.gif
Atsakyti
tiesa, as fotografuoju su Nikon D60 + NIKKOR 18-55 mm AF-S DX VR 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 20 gegužės 2009 - 13:46
QUOTE(Eres @ 2009 05 20, 13:19)
panasonic lumix fz30 jei tik ka nors tai sako  biggrin.gif

google gi visagalis tongue.gif lotuliukas.gif o is kur tu zinai, kas tau tiksliai tinka aparatu - blondiniskai uzklausiau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 20 gegužės 2009 - 13:44
QUOTE(bonda @ 2009 05 20, 13:44)
google gi visagalis tongue.gif  lotuliukas.gif  o is kur tu zinai, kas tau tiksliai  tinka aparatu - blondiniskai uzklausiau blush2.gif  blush2.gif

Suvedi i ebay savo fotiko pavadinima, pasikuiti ir matai kokiu pribumbasu prie jo yra. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 20, 13:46)
Suvedi i ebay savo fotiko pavadinima,  pasikuiti ir matai kokiu pribumbasu prie jo yra. ax.gif

einu bandyt tongue.gif lotuliukas.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 20, 13:48)
einu bandyt tongue.gif  lotuliukas.gif aciu

Uzmeciau aki,yra ir tau zaisliuku.Ale pas tave toks namazas skermuo sakyciau,pas mane tik 55 mm,tai visi filtrai pigiau kainuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 20, 13:57)
Uzmeciau aki,yra ir tau zaisliuku.Ale pas tave toks namazas skermuo sakyciau,pas mane tik 55 mm,tai visi filtrai pigiau kainuoja lotuliukas.gif

aha, jau seile varvinu doh.gif lotuliukas.gif net blykste radau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Snd bevaikstinedama su maziuke toki medi aptikau bigsmile.gif , daug daug bituciu jame buvo, bandziau gaudyt, bet nenuoramos vis bego is kadro lotuliukas.gif tai sss gavos, nors saka uzpaveikslavau,

user posted image
Atsakyti