dekui panos
darbe sedziu su fotiku, negaliu is ranku paleisti
Bonda, o kokie nustatymai nuotraukos? Nu neišgaunu tokių spindulių
QUOTE(so-fun @ 2009 05 20, 12:14)
pasirink koki marga fona, kur daugiau sviesos. Kad su A darai ,tai gerai. Ir sone kur yra toks ratukas, ji sukineji ir keiciasi f (nu cia ir paaiskinau, gal suprasi )O beje skaitei fotiko instrukcija, ten viskas labai aiskiai parasyta
Taip,instrukcija skaiciau,sita jau issiaiskinau.
Galbut tikrai netinkamas apsvietimas pas mane ir fonas nekoks. Reiks lauke pabandyt.
QUOTE(bonda @ 2009 05 20, 12:20)
koks pas tave maziausias f skaiciukas?
f5
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 05 20, 12:13)
Jei tu sugebėsi apgint savo foto, įrodyt kad centras reikalingas, tada ok Centravimas nėra blogai, tik tiek kad jis daro nuotrauką statišką. Pvzjei fotografuoji portretą tai kur jį talpinsi? Centre ir bus ok. O jei fotografuosi bėgantį vaiką ir talpinsi centre - blogai, nes nesijaus veiksmo.
Fotografuok diafragmos prioritetu, tada nereikės galvoti nei apie išlaikymą, nei apie ISO - keisi diafragma, visą kitą fotikas darys pats. Matyt nepakanka aukštesnio iso kad kompensuot siauresnę diafragmą.
aiskiau dabar
QUOTE(Ninin @ 2009 05 20, 12:30)
Bonda, o kokie nustatymai nuotraukos? Nu neišgaunu tokių spindulių
kad cia labiau reikia, kad susidarytu tokios salygos, nei fotiko nustatymo itariu cia panasiai ir isrode realiai tik kad toli buvo nuo manes
exifas tai: f-5,6, islaikymas 1/400s -cia as daug neturejau kada galvot
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 20, 12:33)
na, tai labai aiskiu skirtumu ir neturi matyt -mano galva
Bonda kokie spinduliai , grozis
QUOTE(Eres @ 2009 05 20, 12:46)
Pagaliau gavau savo siuntini is ebay su makro ir tele konverteriais ir filtrais Dabar tik reik kazkaip i lauka islyst, noris vel fotika i rankas imti.
tai jau ir mes laukiam
QUOTE(Eres @ 2009 05 20, 11:46)
Pagaliau gavau savo siuntini is ebay su makro ir tele konverteriais ir filtrais Dabar tik reik kazkaip i lauka islyst, noris vel fotika i rankas imti.
sveikinu Lauksim nuotrauku
QUOTE(bonda @ 2009 05 20, 12:55)
tai jau ir mes laukiam
zinosiu mano vaikis kaip ir vis dar serga, bet i lauka po biski einam tai reiks vistiek ka nors gaudyt, bent jau parodysiu koks gaunasi skirtumas
QUOTE(Eres @ 2009 05 20, 13:12)
zinosiu mano vaikis kaip ir vis dar serga, bet i lauka po biski einam tai reiks vistiek ka nors gaudyt, bent jau parodysiu koks gaunasi skirtumas
butinai skirtumus rodyk o kos tavo aparts -primink
QUOTE(bonda @ 2009 05 20, 13:17)
butinai skirtumus rodyk o kos tavo aparts -primink
panasonic lumix fz30 jei tik ka nors tai sako