Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 3 tema

O kur paskaityt apie 3 ketvirčių taisyklę? rolleyes.gif
Aš tai tik trečdalių taisyklę žinau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 20, 10:59)
O kur paskaityt apie 3 ketvirčių taisyklę?  rolleyes.gif
Aš tai tik trečdalių taisyklę žinau... unsure.gif

taip, trecdaliu, sumaisiau.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 20, 10:57)
tai supratau,jog kol neperpratau, dar reikia ju laikytis.
O kaip del objekto centravimo ?

beveik visada gausi uz centravima velniu -beveik neabejoju ax.gif cia bet kur, kas biski gaudos biggrin.gif na pastebejau sita as tongue.gif lotuliukas.gif galima centruot lyg kai ritminga ir sukasi ratu mirksiukas.gif yra kazkurioj pamokelej -kur apie ritma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 20, 11:06)
beveik visada gausi uz centravima velniu -beveik neabejoju ax.gif  cia bet kur, kas biski gaudos biggrin.gif na pastebejau sita as tongue.gif  lotuliukas.gif  galima centruot lyg kai ritminga ir sukasi ratu  mirksiukas.gif yra kazkurioj pamokelej -kur apie ritma mirksiukas.gif

del to ir klausiu,kad pastebejau,jog velniu duodama uz si reikala biggrin.gif Kaip ir del blico biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 20, 10:41)
rasytce, ziuriu ir galvoju kaip cia prisijungti  bigsmile.gif  tik bijau su ND nespesiu smile.gif

bet viena ND vakar 12 nakties padariau  biggrin.gif  blush2.gif

Sveika prisijungusi thumbup.gif Tai klok tuos namu darbus bigsmile.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 05 20, 11:05)
Rodausi viena ir vieninteli kadra kuris bent kazkiek pavyko padaryti musu zoo.Bet ir tai per stikla daryta, tai spalvos pavogtos...
user posted image

Man labai grazi foto, smulkiau komentuoti dar negaliu smile.gif

QUOTE(bonda @ 2009 05 20, 11:14)
darau darau mirksiukas.gif vakar net bevaziuojant darban sustojau -dzin kad veluosiu, bet del kadro ax.gif  lotuliukas.gif va sitas buvo kaltininkas lotuliukas.gif
user posted image

Tikrai vertejo i darba paveluoti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif tik viena diena neilysk i kompa, tai pasivyt be sancu doh.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 05 20, 10:05)
Rodausi viena ir vieninteli kadra kuris bent kazkiek pavyko padaryti musu zoo.Bet ir tai per stikla daryta, tai spalvos pavogtos...
user posted image

Nu man labai miela foto wub.gif

QUOTE(bonda @ 2009 05 20, 10:14)
darau darau mirksiukas.gif vakar net bevaziuojant darban sustojau -dzin kad veluosiu, bet del kadro ax.gif  lotuliukas.gif va sitas buvo kaltininkas lotuliukas.gif
user posted image

Del tokio kadro buvo verta blink.gif wub.gif thumbup.gif fantastiskas dangus wub.gif

kodel manes i fotki neileidzia? pasikeite pasvordai ar kaip cia? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 20 gegužės 2009 - 11:22
aciuu wub.gif kazkaip visada norejau pagaut tokius spindulius mirksiukas.gif ir cia vaziuoju, zvilgt i sona blink.gif bigsmile.gif tai stojau dvejose vietose lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 20, 11:00)
taip, trecdaliu, sumaisiau.

reiskia nieko nepraleidau smile.gif

bonda, tavo nuotrauka super thumbup.gif
Atsakyti
grysiu is darbo, imesiu ND bigsmile.gif
radau fotkes az biggrin.gif keliu blush2.gif (i cukraus trupinelisu nekreipkit demesio, velai buvo biggrin.gif )
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 20 gegužės 2009 - 11:41
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 20, 11:35)

Cukraus trupinėlių tai aš nebūčiau pamačius, jei būtum nepasakius, bet va, 3 foto tai man kliūna. kažkaip vidurinis automobiliukas ryškokas, jausmas, kad fokusas ne visai ant 3 foto.
bet tai geriau palaukt didesnių išmanytojų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 20 gegužės 2009 - 11:49
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 20, 12:49)
Cukraus trupinėlių tai aš nebūčiau pamačius, jei būtum nepasakius, bet va, 3 foto tai man kliūna. kažkaip vidurinis automobiliukas ryškokas, jausmas, kad fokusas ne visai ant 3 foto.
bet tai geriau palaukt didesnių išmanytojų  ax.gif

bandysiu namuose paziureti kitas foto, nes darbe laido neturiu blush2.gif gal ten geresnis variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 20, 11:35)
grysiu is darbo, imesiu ND  bigsmile.gif
radau fotkes az  biggrin.gif  keliu  blush2.gif ([color=yellow]i cukraus trupinelisu nekreipkit demesio, velai buvo  biggrin.gif )

as tai arba uzskaityciau, arba kaip tik ne prie 3, o prie 2 kibciau blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti