O kur paskaityt apie 3 ketvirčių taisyklę?
Aš tai tik trečdalių taisyklę žinau...
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 20, 10:59)
taip, trecdaliu, sumaisiau.
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 20, 10:57)
tai supratau,jog kol neperpratau, dar reikia ju laikytis.
O kaip del objekto centravimo ?
O kaip del objekto centravimo ?
beveik visada gausi uz centravima velniu -beveik neabejoju cia bet kur, kas biski gaudos na pastebejau sita as galima centruot lyg kai ritminga ir sukasi ratu yra kazkurioj pamokelej -kur apie ritma
QUOTE(bonda @ 2009 05 20, 11:06)
beveik visada gausi uz centravima velniu -beveik neabejoju cia bet kur, kas biski gaudos na pastebejau sita as galima centruot lyg kai ritminga ir sukasi ratu yra kazkurioj pamokelej -kur apie ritma
del to ir klausiu,kad pastebejau,jog velniu duodama uz si reikala Kaip ir del blico
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 20, 10:41)
rasytce, ziuriu ir galvoju kaip cia prisijungti tik bijau su ND nespesiu
bet viena ND vakar 12 nakties padariau
bet viena ND vakar 12 nakties padariau
Sveika prisijungusi Tai klok tuos namu darbus
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 20, 11:05)
Rodausi viena ir vieninteli kadra kuris bent kazkiek pavyko padaryti musu zoo.Bet ir tai per stikla daryta, tai spalvos pavogtos...
Man labai grazi foto, smulkiau komentuoti dar negaliu
QUOTE(bonda @ 2009 05 20, 11:14)
darau darau vakar net bevaziuojant darban sustojau -dzin kad veluosiu, bet del kadro va sitas buvo kaltininkas
Tikrai vertejo i darba paveluoti
Sveikos tik viena diena neilysk i kompa, tai pasivyt be sancu
Nu man labai miela foto
Del tokio kadro buvo verta fantastiskas dangus
kodel manes i fotki neileidzia? pasikeite pasvordai ar kaip cia?
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 20, 10:05)
Rodausi viena ir vieninteli kadra kuris bent kazkiek pavyko padaryti musu zoo.Bet ir tai per stikla daryta, tai spalvos pavogtos...
Nu man labai miela foto
QUOTE(bonda @ 2009 05 20, 10:14)
darau darau vakar net bevaziuojant darban sustojau -dzin kad veluosiu, bet del kadro va sitas buvo kaltininkas
Del tokio kadro buvo verta fantastiskas dangus
kodel manes i fotki neileidzia? pasikeite pasvordai ar kaip cia?
aciuu kazkaip visada norejau pagaut tokius spindulius ir cia vaziuoju, zvilgt i sona tai stojau dvejose vietose
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 20, 11:00)
taip, trecdaliu, sumaisiau.
reiskia nieko nepraleidau
bonda, tavo nuotrauka super
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 20, 11:35)
Cukraus trupinėlių tai aš nebūčiau pamačius, jei būtum nepasakius, bet va, 3 foto tai man kliūna. kažkaip vidurinis automobiliukas ryškokas, jausmas, kad fokusas ne visai ant 3 foto.
bet tai geriau palaukt didesnių išmanytojų
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 20, 12:49)
Cukraus trupinėlių tai aš nebūčiau pamačius, jei būtum nepasakius, bet va, 3 foto tai man kliūna. kažkaip vidurinis automobiliukas ryškokas, jausmas, kad fokusas ne visai ant 3 foto.
bandysiu namuose paziureti kitas foto, nes darbe laido neturiu gal ten geresnis variantas
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 20, 11:35)
grysiu is darbo, imesiu ND
radau fotkes az keliu ([color=yellow]i cukraus trupinelisu nekreipkit demesio, velai buvo )
radau fotkes az keliu ([color=yellow]i cukraus trupinelisu nekreipkit demesio, velai buvo )
as tai arba uzskaityciau, arba kaip tik ne prie 3, o prie 2 kibciau