Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 3 tema

Bandziau ir iso kelt, bet nieko islaikymas vis tiek ilgas.Gaunasi bliuras is foto tik.Gal kas turintys nikona galetu pasakyti kame saknys verysad.gif

Kaip gerai kad ne man vienai taip su akiu fotografavimu lotuliukas.gif Dabar kazkaip ramiau... blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,

diedulis mano vakar koją išsisuko tai ryte vežiau į darbą, o jis dirbt pradeda 1 val. 15 min anksčiau nei aš. gerai, kad visuomet fotiką su savim tampaus hihihi.gif tai pasipraktikavau lauke, ko šiaip nespėju. Žodžiu, man į naudą biggrin.gif

Ievosiau, žinok, aš irgi. Toks jausmas kad nebematau normaliai, o tik kadruoju, kadruoju, galva sukioju į visas puses kraipau ir žiūriu kas gautųsį smile.gif vargas kažkoks.
taip, kad jungiuos į kompaniją console.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 05 19, 23:05)
alexxandra, išdegimų kaip ir nematau šitoj foto. man truputį kliūva tas popierinis maišas  blush2.gif  nu neskaniai man jis atrodo  blush2.gif  atrodo, kad jis pas labai labai alkaną žmogelį pateko, kuris kemša tam kad pavalgytų, o ne pasigardžiuotų   biggrin.gif  ir truputį erdvės trūksta. o kremas tai niam niam  bigsmile.gif

O man kaip tik tas maišelis popierinis jaukumo suteikia... Taip ir kvepia tokia namų kepykla ar kokia Prancūziška kepyklėlė. bet tai gal čia tik man... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 20 gegužės 2009 - 08:43
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 20, 07:28)
Ievosiau, žinok, aš irgi. Toks jausmas kad nebematau normaliai, o tik kadruoju, kadruoju, galva sukioju į visas puses kraipau ir žiūriu kas gautųsį smile.gif vargas kažkoks.
taip, kad jungiuos į kompaniją console.gif
O man kaip tik tas maišelis popierinis jaukumo suteikia... Taip ir kvepia tokia namų kepykla ar kokia Prancūziška kepyklėlė. bet tai gal čia tik man...  biggrin.gif

manau, cia dauguma susirgo nepagydoma liga ir visa laiko iesko kadru ax.gif nors buna einu- atrodo bus geras kadras, bet nesigauna unsure.gif

Man maiselis butent tokia nuotaika kuria rolleyes.gif toks jaukumas ax.gif susikuriu ta maza prancuziska kepyklele... o kvapai rolleyes.gif bet cia turbut blog'o salutinis poveikis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 19, 21:15)
tinka tinka wink.gif

se balioneli  4u.gif medalio dar negausi biggrin.gif

rasytce, ziuriu ir galvoju kaip cia prisijungti bigsmile.gif tik bijau su ND nespesiu smile.gif

bet viena ND vakar 12 nakties padariau biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 05 19, 19:40)

Kartoju fokusavimo ND... Be blico  ax.gif Tiks?

moki moki thumbup.gif

QUOTE(ich @ 2009 05 19, 22:09)
Gal galit mano diafragma kas nors dar pakomentuot? nes nezinau ar perdarinet... unsure.gif

jei kas is senbuviu uzskaito -tai ne nekalsuinek -apsimesk, kad viskas ok..nebent atsiranda priestaraujanciu tongue.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 19, 22:12)

Pasakykit man, yra išdegimas šioj foto ar ne? Fotikas nerodė, kad būtų, bet man tai lyg ir matosi  g.gif

as tai nematau mirksiukas.gif bet galima per histograma paziuret ir isitikint mirksiukas.gif gal jau imete straipsni -nedaskaiciau dar mirksiukas.gif ten esme, kad pacioje pacioje desineje prie pat desinio krasto, jei yra pagalys prie grafiko pabaigos -tada reiskias yra isdegimu -bandziau ukiskai paaiskint blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 05 19, 22:17)
O Bonda,ta tai indenu draugas-ryskioji akis mirksiukas.gif

oi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif i tula net lekt reik lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Rodausi viena ir vieninteli kadra kuris bent kazkiek pavyko padaryti musu zoo.Bet ir tai per stikla daryta, tai spalvos pavogtos...
user posted image

Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 19, 23:26)
Zinok labai svarbu apginti savo foto.Juk ji neturi patikti visam pasauliui mirksiukas.gif Jei ji tau patinka,tai valio,tik nesupyk jei kazkas nesutiks su tavo nuomone ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ir nusispjauk bei neimk galvon, jei ta ta foto ypac, o kiti tik slieku subinej iesko blush2.gif tongue.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 05 20, 01:08)

Siandien bandziau namu darbus daryti, bet jauciu kazka ne to pridirbau nustatymams savi nikoniuko:kai pasirenku diafragmos prioriteto rezima tada fotikas pats parenka islaikyma, taip?Bet kad ta islaikyma parenka toki ilga kad ryskesne foto gaunasi tik tada kai jis padetas ant tvirto pagrindo,

Dar vienas kl: ar cia tik mam vienai, ar ir dar kam taip:kur beeiciau visur darau kadrus akimis, vis pagaunu save besidairant ir ieskant ka idomaus ir kokiu kampu butu galima nufotografuoti blush2.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

kokia diafragma ziurint renkies, jei didesniu skaiciu, tai ir islaikymas didelis..o jei namie tamsu, tai ir mazesniu bus pakankamai nemazas -tad lengvai ranku sudrebinamas mirksiukas.gif

darau darau mirksiukas.gif vakar net bevaziuojant darban sustojau -dzin kad veluosiu, bet del kadro ax.gif lotuliukas.gif va sitas buvo kaltininkas lotuliukas.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 20, 09:41)
rasytce, ziuriu ir galvoju kaip cia prisijungti  bigsmile.gif  tik bijau su ND nespesiu smile.gif

bet viena ND vakar 12 nakties padariau  biggrin.gif  blush2.gif

prasom drasiau thumbup.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 05 20, 10:05)
Rodausi viena ir vieninteli kadra kuris bent kazkiek pavyko padaryti musu zoo.Bet ir tai per stikla daryta, tai spalvos pavogtos...

zinok, man asmeniskai visai nieko kadriukas wub.gif
Atsakyti
user posted image

Man asmaniskai labai ir net labai patinka. Ir spalvos ir kompozicija. Bet ir šiaip man patinka tokios nuotraukos, kai vientisa spalvu gama smile.gif

pradzioj galvojau is kokio zurnalo cia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 20 gegužės 2009 - 10:25
Bonda blink.gif nu labai fain thumbup.gif
Ievosius, geras žverelis
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 20, 09:41)
rasytce, ziuriu ir galvoju kaip cia prisijungti  bigsmile.gif  tik bijau su ND nespesiu smile.gif

bet viena ND vakar 12 nakties padariau  biggrin.gif  blush2.gif

Prasau prasau i kompanija thumbup.gif Nebijok, yra cia ne viena veluojanti su ND rolleyes.gif (as cia apie save jeigu ka smile.gif ). Tai jau parodyk,ta naktini darbeli rolleyes.gif

user posted image

Labai grazu bigsmile.gif Rysku, spalviskai irgi liux.

bonda, na tu cia ir pagavai kadra- ohoho !! thumbup.gif

Dabar viena klausima dar turiu: ar visada paveiksluojant reikia laikytis triju ketvirciu taisykles? Ir ar centravimas yra visada blogis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 20 gegužės 2009 - 10:51
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 20, 10:49)

Dabar viena klausima dar turiu: ar visada paveiksluojant reikia laikytis triju ketvirciu taisykles? Ir ar centravimas yra visada blogis?

perpratus taisykles galima pradet jas ir lauzyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 20, 10:53)
perpratus taisykles galima pradet jas ir lauzyt tongue.gif

tai supratau,jog kol neperpratau, dar reikia ju laikytis.
O kaip del objekto centravimo ?
Atsakyti