Bandziau ir iso kelt, bet nieko islaikymas vis tiek ilgas.Gaunasi bliuras is foto tik.Gal kas turintys nikona galetu pasakyti kame saknys
Kaip gerai kad ne man vienai taip su akiu fotografavimu Dabar kazkaip ramiau...
Labas rytas,
diedulis mano vakar koją išsisuko tai ryte vežiau į darbą, o jis dirbt pradeda 1 val. 15 min anksčiau nei aš. gerai, kad visuomet fotiką su savim tampaus tai pasipraktikavau lauke, ko šiaip nespėju. Žodžiu, man į naudą
Ievosiau, žinok, aš irgi. Toks jausmas kad nebematau normaliai, o tik kadruoju, kadruoju, galva sukioju į visas puses kraipau ir žiūriu kas gautųsį vargas kažkoks.
taip, kad jungiuos į kompaniją
O man kaip tik tas maišelis popierinis jaukumo suteikia... Taip ir kvepia tokia namų kepykla ar kokia Prancūziška kepyklėlė. bet tai gal čia tik man...
diedulis mano vakar koją išsisuko tai ryte vežiau į darbą, o jis dirbt pradeda 1 val. 15 min anksčiau nei aš. gerai, kad visuomet fotiką su savim tampaus tai pasipraktikavau lauke, ko šiaip nespėju. Žodžiu, man į naudą
Ievosiau, žinok, aš irgi. Toks jausmas kad nebematau normaliai, o tik kadruoju, kadruoju, galva sukioju į visas puses kraipau ir žiūriu kas gautųsį vargas kažkoks.
QUOTE(Peledike @ 2009 05 19, 23:05)
alexxandra, išdegimų kaip ir nematau šitoj foto. man truputį kliūva tas popierinis maišas nu neskaniai man jis atrodo atrodo, kad jis pas labai labai alkaną žmogelį pateko, kuris kemša tam kad pavalgytų, o ne pasigardžiuotų ir truputį erdvės trūksta. o kremas tai niam niam
O man kaip tik tas maišelis popierinis jaukumo suteikia... Taip ir kvepia tokia namų kepykla ar kokia Prancūziška kepyklėlė. bet tai gal čia tik man...
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 20, 07:28)
manau, cia dauguma susirgo nepagydoma liga ir visa laiko iesko kadru nors buna einu- atrodo bus geras kadras, bet nesigauna
Man maiselis butent tokia nuotaika kuria toks jaukumas susikuriu ta maza prancuziska kepyklele... o kvapai bet cia turbut blog'o salutinis poveikis
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 19, 21:15)
rasytce, ziuriu ir galvoju kaip cia prisijungti tik bijau su ND nespesiu
bet viena ND vakar 12 nakties padariau
QUOTE(Tiny @ 2009 05 19, 19:40)
moki moki
QUOTE(ich @ 2009 05 19, 22:09)
Gal galit mano diafragma kas nors dar pakomentuot? nes nezinau ar perdarinet...
jei kas is senbuviu uzskaito -tai ne nekalsuinek -apsimesk, kad viskas ok..nebent atsiranda priestaraujanciu
Papildyta:
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 19, 22:12)
Pasakykit man, yra išdegimas šioj foto ar ne? Fotikas nerodė, kad būtų, bet man tai lyg ir matosi
as tai nematau bet galima per histograma paziuret ir isitikint gal jau imete straipsni -nedaskaiciau dar ten esme, kad pacioje pacioje desineje prie pat desinio krasto, jei yra pagalys prie grafiko pabaigos -tada reiskias yra isdegimu -bandziau ukiskai paaiskint
QUOTE(inesaS @ 2009 05 19, 22:17)
O Bonda,ta tai indenu draugas-ryskioji akis
oi i tula net lekt reik
Rodausi viena ir vieninteli kadra kuris bent kazkiek pavyko padaryti musu zoo.Bet ir tai per stikla daryta, tai spalvos pavogtos...
QUOTE(inesaS @ 2009 05 19, 23:26)
Zinok labai svarbu apginti savo foto.Juk ji neturi patikti visam pasauliui Jei ji tau patinka,tai valio,tik nesupyk jei kazkas nesutiks su tavo nuomone
ir nusispjauk bei neimk galvon, jei ta ta foto ypac, o kiti tik slieku subinej iesko
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 20, 01:08)
Siandien bandziau namu darbus daryti, bet jauciu kazka ne to pridirbau nustatymams savi nikoniuko:kai pasirenku diafragmos prioriteto rezima tada fotikas pats parenka islaikyma, taip?Bet kad ta islaikyma parenka toki ilga kad ryskesne foto gaunasi tik tada kai jis padetas ant tvirto pagrindo,
Dar vienas kl: ar cia tik mam vienai, ar ir dar kam taip:kur beeiciau visur darau kadrus akimis, vis pagaunu save besidairant ir ieskant ka idomaus ir kokiu kampu butu galima nufotografuoti
kokia diafragma ziurint renkies, jei didesniu skaiciu, tai ir islaikymas didelis..o jei namie tamsu, tai ir mazesniu bus pakankamai nemazas -tad lengvai ranku sudrebinamas
darau darau vakar net bevaziuojant darban sustojau -dzin kad veluosiu, bet del kadro va sitas buvo kaltininkas
Papildyta:
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 20, 09:41)
prasom drasiau
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 20, 10:05)
Rodausi viena ir vieninteli kadra kuris bent kazkiek pavyko padaryti musu zoo.Bet ir tai per stikla daryta, tai spalvos pavogtos...
zinok, man asmeniskai visai nieko kadriukas
Man asmaniskai labai ir net labai patinka. Ir spalvos ir kompozicija. Bet ir šiaip man patinka tokios nuotraukos, kai vientisa spalvu gama
pradzioj galvojau is kokio zurnalo cia...
Bonda nu labai fain
Ievosius, geras žverelis
Ievosius, geras žverelis
QUOTE(Zana4 @ 2009 05 20, 09:41)
Prasau prasau i kompanija Nebijok, yra cia ne viena veluojanti su ND (as cia apie save jeigu ka ). Tai jau parodyk,ta naktini darbeli
Labai grazu Rysku, spalviskai irgi liux.
bonda, na tu cia ir pagavai kadra- ohoho !!
Dabar viena klausima dar turiu: ar visada paveiksluojant reikia laikytis triju ketvirciu taisykles? Ir ar centravimas yra visada blogis?
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 20, 10:49)
Dabar viena klausima dar turiu: ar visada paveiksluojant reikia laikytis triju ketvirciu taisykles? Ir ar centravimas yra visada blogis?
perpratus taisykles galima pradet jas ir lauzyt
QUOTE(bonda @ 2009 05 20, 10:53)
perpratus taisykles galima pradet jas ir lauzyt
tai supratau,jog kol neperpratau, dar reikia ju laikytis.
O kaip del objekto centravimo ?