Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 3 tema

QUOTE(kerolli @ 2009 05 19, 22:16)
aciu Šiandien uz info  rolleyes.gif

stai dar imetu pora eksperimentu kritikai  ax.gif  tik nebepamenu nustatymu  ax.gif

Na,tai jai jau idejai,tai prasome ir pakomentuoti savo nuotraukas.O ipac pirmaja...kas ten do bardakas,ka? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 05 19, 22:25)
alexxandra gal vos ant surio bet nezn tiksliai...zvilgtelejau i tavo bloga,tiesasakat uztrukau ten hihihi.gif  thumbup.gif

OK, o kaip reikalai su kompozicija? Man pačiai lyg ir yra trečdalių taisyklė, o kaip yra iš tikro?
tai nuo skaitymo nestorejama... irnesakyk.gif
QUOTE(inesaS @ 2009 05 19, 22:30)
Man atrodo,kad gerai,ta prasme nera isdegimu.Gal tau geriau butu isdegimus matyti jei ziuretum i nuotraukos histograma?Ten kiek skaiciau galima pagal ja matyti isdegimus mirksiukas.gif Ideti nuoroda i straipsni apie tai?

Būčiau didžiai dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 19, 22:41)
OK, o kaip reikalai su kompozicija? Man pačiai lyg ir yra trečdalių taisyklė, o kaip yra iš tikro?
tai nuo skaitymo nestorejama... irnesakyk.gif

Būčiau didžiai dėkinga smile.gif

Del kompozicijos tai...as zinok nelabai sitam reikale doh.gif Man patinka.Va nuoroda Histograma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 19 gegužės 2009 - 22:45
Ačiū aciuks.gif
Skaitysiu rytoj, šiandien jau nebeturiu jėgų smile.gif

gero vakaro naktinėjančioms smile.gif
Atsakyti
alexxandra, išdegimų kaip ir nematau šitoj foto. man truputį kliūva tas popierinis maišas blush2.gif nu neskaniai man jis atrodo blush2.gif atrodo, kad jis pas labai labai alkaną žmogelį pateko, kuris kemša tam kad pavalgytų, o ne pasigardžiuotų biggrin.gif ir truputį erdvės trūksta. o kremas tai niam niam bigsmile.gif

kerolli, man įdomu būtų sužinoti, kodėl tau šitos nuotraukos pačiai patinka?

Zunkeli, visų pirma kabinsiuos prie papuošalų rolleyes.gif nereikia jų čia ir dar tokių didelių. ir erdvės man daugiau norėtųsi. dešinėj bent pora milimetrų, kad ranka tilptų. gal net ir į apačią, kad alkūnė matytųsi. daba mergaitė tokia įspausta į kampą atrodo. dar ryškumo ant rankos (ne plaštakos, bet ant megztuko prie peties) pritrūko. apie odą nelabai ką galiu pasakyti, pati su šituo kariauju. bet šiaip visai nieko bandymas smile.gif tobulink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 19, 20:32)
Na,tai jai jau idejai,tai prasome ir pakomentuoti savo nuotraukas.O ipac pirmaja...kas ten do bardakas,ka?                                           lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na tiesiog zaidziau su diafragma ir fotografavimo kampu ir stai kas gavosi blush2.gif pirma patiko splalviniu atzvilgiu ir isriskejusios konstruktyvios detales atrodo kaip isnire is vandens, ... na nezinau ar supratote mano pasiteisinima "isvartima " blush2.gif patinka man netradicines nuotraukos ir knieti isbandyt , o jums jau mane teisti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerolli: 19 gegužės 2009 - 23:18
QUOTE(kerolli @ 2009 05 19, 23:16)
na tiesiog zaidziau su diafragma ir fotografavimo kampu ir stai kas gavosi  blush2.gif pirma patiko splalviniu atzvilgiu ir isriskejusios konstruktyvios detales atrodo kaip isnire is vandens, ... na nezinau ar supratote mano pasiteisinima "isvartima " blush2.gif patinka man netradicines nuotraukos ir knieti isbandyt , o jums jau mane teisti  blush2.gif

Zinok labai svarbu apginti savo foto.Juk ji neturi patikti visam pasauliui mirksiukas.gif Jei ji tau patinka,tai valio,tik nesupyk jei kazkas nesutiks su tavo nuomone ax.gif Zinai,kaip buna su skoniais doh.gif Na,manau,kad zaizdama su diafragma supratai,kad pirmoje foto butent del fokuso gavosi gan idomi nuotrauka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 19, 21:26)
Zinok labai svarbu apginti savo foto.Juk ji neturi patikti visam pasauliui mirksiukas.gif Jei ji tau patinka,tai valio,tik nesupyk jei kazkas nesutiks su tavo nuomone ax.gif Zinai,kaip buna su skoniais doh.gif Na,manau,kad zaizdama su diafragma supratai,kad pirmoje foto butent del fokuso gavosi gan idomi nuotrauka ax.gif

Dekui uz nuomone aciuks.gif tikrai nepykstu ,skonis yra skonis mirksiukas.gif Butent ir norejau parodit kas isejo kai diafragma sumazinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 05 19, 23:37)
Dekui uz nuomone aciuks.gif  tikrai nepykstu ,skonis yra skonis  mirksiukas.gif  Butent ir norejau parodit kas isejo kai diafragma sumazinau  rolleyes.gif

Cia F 6.3.Nepasakyciau,kad labai sumazinta ax.gif Cia del fokuso nusokusio taip gavosi.Ar nesutinki su manim? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 20 gegužės 2009 - 00:27
O dievuliau kokie tempai, niu as su jumi nebespeju.tuo labiaukad ir knygu prisipirkau apie skaitmenine fotografija (patapau maximos nuolaidu auka) tai dabar isisiurbus ir neina atplesti. blush2.gif
Siandien bandziau namu darbus daryti, bet jauciu kazka ne to pridirbau nustatymams savi nikoniuko:kai pasirenku diafragmos prioriteto rezima tada fotikas pats parenka islaikyma, taip?Bet kad ta islaikyma parenka toki ilga kad ryskesne foto gaunasi tik tada kai jis padetas ant tvirto pagrindo, rankoj laikant nieko nebeimanoma nufotografuoti. verysad.gif Gerai kad eina gamyklinius parametrus atstatyti....
siandien buvau zoologijos sode su seimyna, paemiau fotika, ooo,masciau, kokiu kadru padarysiu, bus liuks praktika, ale taip ir fotografavau viska ... akimis.Vos pora kadru padariau tikru, nes visur grotos, jokio vaizdo ner, gyvuneliu tik gaila, ir juos krize nustekeno... verysad.gif
Dar vienas kl: ar cia tik mam vienai, ar ir dar kam taip:kur beeiciau visur darau kadrus akimis, vis pagaunu save besidairant ir ieskant ka idomaus ir kokiu kampu butu galima nufotografuoti blush2.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 20, 02:08)
1. Siandien bandziau namu darbus daryti, bet jauciu kazka ne to pridirbau nustatymams savi nikoniuko:kai pasirenku diafragmos prioriteto rezima tada fotikas pats parenka islaikyma, taip?Bet kad ta islaikyma parenka toki ilga kad ryskesne foto gaunasi tik tada kai jis padetas ant tvirto pagrindo, rankoj laikant nieko nebeimanoma nufotografuoti.  verysad.gif Gerai kad eina gamyklinius parametrus atstatyti....
2. Dar vienas kl: ar cia tik mam vienai, ar ir dar kam taip:kur beeiciau visur darau kadrus akimis, vis pagaunu save besidairant ir ieskant ka idomaus ir kokiu kampu butu galima nufotografuoti blush2.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

1. Tai gal dar ISO reiketu pakelti g.gif

2. Buna buna ir man jau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveiki bigsmile.gif
QUOTE(Zunkelis @ 2009 05 19, 20:55)
user posted image
cia dar vienas bandymas, gal kas galit pasakyt kodel oda taip negraziai atrodo  unsure.gif

oda, man normaliai unsure.gif tik papuosalai labai demesi traukia unsure.gif geriau kuo maziau pasaliniu "demesio siurbiku" tokiose foto mirksiukas.gif gal net daugiau veido noretusi matyti g.gif bet tada ir vietos zvilgsnui noresis g.gif biggrin.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 05 19, 22:12)

isdegimu nematau cool.gif oi kaip suryciau dabar ta sumustinuka biggrin.gif

QUOTE(kerolli @ 2009 05 19, 22:16)

o ka cia norejai parodyti, kas pagrindinis objektas g.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 05 20, 01:08)
Dar vienas kl: ar cia tik mam vienai, ar ir dar kam taip:kur beeiciau visur darau kadrus akimis, vis pagaunu save besidairant ir ieskant ka idomaus ir kokiu kampu butu galima nufotografuoti blush2.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

as ir tv ziuredama nuotraukas matau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 20 gegužės 2009 - 07:35