Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 3 tema

QUOTE(liamuna @ 2009 05 15, 10:27)
noriu pagirt kad eksperementuoji, bet nuotrauka nekabina, siek tiek kitokio kampo pajieskok gal  ax.gif  arba fona, ar .. puoduka kitoki gal... 4u.gif

Kito kampo jau nebebus lotuliukas.gif ''kiaušiniai'' suvalgyti,bet šeip tai einu kaist kavytės ir dirbt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 05 15, 09:19)
Bandžiau pažaisti kaip ir pirmtakės su puodeliu blush2.gif

pritariu liamunai, reik kitokio kampo mirksiukas.gif ir per tamsi nuotrauka.
Atsakyti
Labas rytas,

tai kaip suprantu nuo siandien darom kitus ND?

situos du ar po viena? ir iki kada juos darom?

1. Fotografuojam kokį nors daiktą nekeisdami atstumo iki objekto, nezūmindami, tik kaitaliodami diafragmą. Didžiausia, maženė, dar mažesnė... (Mažindami diafragmą didinkit iso).
2.Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nekeisdami atstumo iki objekto, bet zūmindami - t.y. keisdami objektyvo židinio nuotolį. Pasirenkat fotografavimo tašką, tada vis arčiau ir arčiau "pritraukiat" objektyvu objektą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fizė: 15 gegužės 2009 - 10:01
Almara Ps actionai - Lt butu veiksmai, tai mazdaug tas pat kaip tutorialai (pamokos), tik skirtumas tas, kad tut'uose pati viska zingnis po zingsnio bandai ir darai, o action'ai daugmaz viska patys automatiskai padaro,nebent isijungi button mode (mygtuku rezima) ir tvarkai nustatymus pati.
As per google susiradau pamokele kaip juos naudoti, anglu kalba tik, ir tada dar karta google susiradau action'u nemokamu, parsisiunciau tikrai nemazai, dabar tvarkau rusiuoju trinu.
Nzn ar galima cia butu imesti viena svetaine, kur tikrai daug actionu free yra?
Tiesa sakant as labiau noreciau ismokti be PS nuotraukas daryti, taip kad sugavau akimirka ir nebereikia jos taisyti...Cia mano ideja fix, iki kurios tikiuosi su visu pagalba nusikapstyti. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2009 05 14, 16:49)
Merginos aš noriu jums parodyti foto, kuri daryta seniai ir man labai patinka. Bet noriu išgirsti profesionalų nuomonę kas joje negerai, kad matyčiau klaidas. Foto daryta su muiline ir tik apkirpta.

user posted image

truputi kaires pakirpk, kad drugelis nebutu viduryje, graziai ziurisi

QUOTE(kerolli @ 2009 05 14, 19:52)
sveikos ,

ar priimsit dar viena naujoke savamoksle  ax.gif kuri laika skaitinejau jusu temele bet nedrysau prisijungti  ax.gif
praktikuojuosi  su Canon D450 bei standartiniu 18-55mm lesiu  smile.gif

bigsmile.gif OOO koki zmones bigsmile.gif sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(Will @ 2009 05 14, 21:38)
Kadangi čia daug kas kelia foto, tai ir aš įmesiu vieną, kad įvertintumėt  ax.gif user posted image

ta nama is kaires nukirpk, man tai patinka, bet dar patirties mazai turiu blush2.gif
Atsakyti
ohmy.gif surrender.gif Man neina atidaryti penktos pamokos (Fotografiniai filtrai) parsisiuntimui, raso nebeveikianti nuoroda. verysad.gif Gal kas turit kur pas savo pc issaugoje galit kur kitur ideti, ad eitu parsisiusti....

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 15, 00:58)
[Rasytce  schmoll.gif tikrai tikrovej viskas blankiau.Dabar jodineju su nauju arkliuku "photoshop actions", ka tik atradau tai nulipt nebegaliu,  doh.gif Ir tikrai nemazai dabar tvarkytu foto yra su spalvom ir efektais persudytos, bet darau ir palieku, po to po kurio laiko vel traukiu ir ziurau kas man netinka ir ka reiktu keist o kai ka net is naujo atrandu.

tai smagu, kad viska bandai ir isbandai, taip ir atsirinksi wink.gif - as tai jau tingiu cool.gif

QUOTE(Basakojė @ 2009 05 15, 09:29)
Keliu vieną iš ND

niugi gerai smile.gif

QUOTE(almara @ 2009 05 15, 10:19)
Bandžiau pažaisti kaip ir pirmtakės su puodeliu blush2.gif
Pradžioi atrodė kas čia tokio nufotkint paprastą puodelį bet kai pabandžiau tai tikrai nėra taip paprasta.

butent biggrin.gif atrodo, kad cia yr - viens du ir yra, o pasiziuri - visiskas niekalas, nei idomu nei ka wink.gif

QUOTE(RamuteS @ 2009 05 15, 10:35)
Noriu pasigirti, vakar nusipirkau poliarizacini filtra. Ziuresim kaip seksis. bet siandieniniuose bandymuose didelio skirtumo nematau  g.gif

tei kad tie poliarizaciniai, tai daugiau skirti kai skaisti saule ir peizazams, va tada tai pasimato tikrai skirtumas - suintensyvina spalvas, ne taip isdegina smile.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 05 15, 11:10)
Nzn ar galima cia butu imesti viena svetaine, kur tikrai daug actionu free yra?

o kas tau kelia abejoniu, kodel butu negalima? wink.gif mesk tik biggrin.gif
Atsakyti
Niu as truputi ikiri bet dar veinas zioplas kl, dabar ant greituju niekaip nerandu publicfotki prisijungimo vardo ir slaptazodzio (zinau kad anoj temoj yra, bet dabar ant greituju nerandu, niu ziopla ir tiek)

O tada nuorodele i ta puslapiuka Action'ai

Ten ir siaip dirbanciom su PS geru dalyku yra nemazai ir beveik viskas free.Smagaus narsymo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 15, 11:35)
O tada nuorodele i ta puslapiuka Action'ai

aaaaaaaaaaa, na si puslapiuka tai jau mes zinom mintinai - geeeris cia wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 15, 10:37)
aaaaaaaaaaa, na si puslapiuka tai jau mes zinom mintinai - geeeris cia wink.gif biggrin.gif

Ten tikrai lobis yra. Tik kast ir kast bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 15, 10:27)
ohmy.gif  surrender.gif Man neina atidaryti penktos pamokos (Fotografiniai filtrai) parsisiuntimui, raso nebeveikianti nuoroda. verysad.gif Gal kas turit kur pas savo pc issaugoje galit kur kitur ideti, ad eitu parsisiusti....

Aciu

parasyk email atsiusiu.

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 15, 10:28)
tei kad tie poliarizaciniai, tai daugiau skirti kai skaisti saule ir peizazams, va tada tai pasimato tikrai skirtumas - suintensyvina spalvas, ne taip isdegina smile.gif
o kas tau kelia abejoniu, kodel butu negalima? wink.gif mesk tik biggrin.gif

Zinau del to ir pirkau mirksiukas.gif taip ir bandziau.
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 05 15, 10:44)
Kito kampo jau nebebus  lotuliukas.gif ''kiaušiniai'' suvalgyti,bet šeip tai einu kaist kavytės ir dirbt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nebutina gi su saisainiais fotkint mirksiukas.gif , pabandyk tik puoduka su kavyte. 4u.gif

Ievosius pirmaklases, psw: mokomes
Atsakyti