Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 3 tema

QUOTE(ich @ 2009 05 19, 20:19)
Kodel? as jau ikeliau i fotki.com, tai trinti? unsure.gif

nu zinok, mieloji, sunkiai man ten skirtumas matosi tarp tu stogu ir geliu... manyciau reiketu perdaryti, nes nekaip ziurisi, o jauciu ir pati nelabai matai skirtumo!!!

Nu sakyciau virsiausiu reiketu paskirti ka nors is senbuviu temos mus priziureti rolleyes.gif InesaS, Rasyte kuri norit but? Ir sakyciau jog ND galetu vertinti tik atsiskaite visus namu darbus, nes naujokai nelabai supranta, va gerai atrodo ir uzskaitom, bet ar teisingai, tai kita kalba rolleyes.gif as gal cia per grieztai, bet juk ir mokomes tam kad ismoktumem, mane senbuves su ND gerai skalpavo, diafragma is 3 karto, WB tik is 6 karto praejau, bet uztat dabar skirtuma matau good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 19 gegužės 2009 - 22:16
Tai gali ir 2 gi būt. Praeini dvigubą komisiją ir keli ND į albumą smile.gif Ką?

Pasakykit man, yra išdegimas šioj foto ar ne? Fotikas nerodė, kad būtų, bet man tai lyg ir matosi g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 19 gegužės 2009 - 22:15
aciu Šiandien uz info rolleyes.gif

stai dar imetu pora eksperimentu kritikai ax.gif tik nebepamenu nustatymu ax.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
As tai nesutinku.Nu kur jau,...man mokintis ir mokintis.As galima sakyti antrais metais likau ir va su jusu pagalba mokinuosi.O va Rasyte,ta tai zinokit 100 kartu uz mane geriau viska zino,o ir fotoaparatuose,objektyvuose viska nusimano..O Bonda,ta tai indenu draugas-ryskioji akis mirksiukas.gif greitai paaiskina kas ir kaip turi buti.As tik prisidedu prie pazengusiuju ir jei galiu padedu jums blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 19, 21:17)
O Bonda,ta tai indenu draugas-ryskioji akis mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tai gal sakau viena kitai slapyvardzius sugalvojam, pvz.: zyrasis objektyvas, kietoji prizme, izulioji ekspozicija ir pan... chachahahaha
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 05 19, 23:10)
nu zinok, mieloji, sunkiai man ten skirtumas matosi tarp tu stogu ir geliu... manyciau reiketu perdaryti, nes nekaip ziurisi, o jauciu ir pati nelabai matai skirtumo!!!

As tai matau skirtuma, kurie uzskaite irgi mate, bet perdarysiu, kad visiems butu gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 05 19, 22:55)
cia dar vienas bandymas, gal kas galit pasakyt kodel oda taip negraziai atrodo  unsure.gif

Gal su blykste fotkinai unsure.gif ?
...bet sita,tai nekabina g.gif .Pirmosios tavo,man daug geriau atrode(su puokste) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 19, 20:47)
hm  g.gif as maniau kad tokie dalykai atsiranda del stipraus apkarpymo  g.gif klystu?  unsure.gif

Ju.Ju,cia kazkas su pixeliais gal blogai.As turiu viena foto kuria kai tik isimetu i PS tai taip suspaudzia,kad veidai net deformuojasi doh.gif ....nors norejau viena foto i Kudra ideti ir karpiau,kad dydis tiktu.Tai finalia del tokiu plemuku kur tau uzkliuvo ir neidejau,nes siaubas kas nuotraukai atsitiko.Kartais,nezinau del ko,bet taip atsitinka. g.gif
Atsakyti
Zunkeli prtariu del DN tam ir mokomes thumbup.gif

alexxandra gal vos ant surio bet nezn tiksliai...zvilgtelejau i tavo bloga,tiesasakat uztrukau ten hihihi.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 05 19, 22:10)
Nu sakyciau virsiausiu reiketu paskirti ka nors is senbuviu temos mus priziureti  rolleyes.gif  InesaS, Rasyte kuri norit but? Ir sakyciau jog ND galetu vertinti tik atsiskaite visus namu darbus, nes naujokai nelabai supranta, va gerai atrodo ir uzskaitom, bet ar teisingai, tai kita kalba  rolleyes.gif  as gal cia per grieztai, bet juk ir mokomes tam kad ismoktumem, mane senbuves su ND gerai skalpavo, diafragma is 3 karto, WB tik is 6 karto praejau, bet uztat dabar skirtuma matau  good.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Zunkelis @ 2009 05 19, 22:21)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai gal sakau viena kitai slapyvardzius sugalvojam, pvz.: zyrasis objektyvas, kietoji prizme, izulioji ekspozicija ir pan... chachahahaha

lotuliukas.gif

kerolli, kazkas man ne taip tavo foto. Kazko nelabai "kabina" mane g.gif Man asmeniskai nera to "wow bigsmile.gif " efekto,pamacius foto. Bet techninius dalykus tegul ismanancios pasako rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 19 gegužės 2009 - 22:30
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 19, 22:12)
Tai gali ir 2 gi būt. Praeini dvigubą komisiją ir keli ND į albumą smile.gif Ką?

Pasakykit man, yra išdegimas šioj foto ar ne? Fotikas nerodė, kad būtų, bet man tai lyg ir matosi  g.gif

Man atrodo,kad gerai,ta prasme nera isdegimu.Gal tau geriau butu isdegimus matyti jei ziuretum i nuotraukos histograma?Ten kiek skaiciau galima pagal ja matyti isdegimus mirksiukas.gif Ideti nuoroda i straipsni apie tai?
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 19, 22:30)
Man atrodo,kad gerai,ta prasme nera isdegimu.Gal tau geriau butu isdegimus matyti jei ziuretum i nuotraukos histograma?Ten kiek skaiciau galima pagal ja matyti isdegimus mirksiukas.gif Ideti nuoroda i straipsni apie tai?

dek dek, nepakenks pasiskaitineti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 19 gegužės 2009 - 22:31