Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 3 tema

laba ,as vis kankinau savo fotika visa savaitgali bet nelabai dar susisneku ,nelabai turiu ka parodit ax.gif reikia pasiziuret kas dar turi canon 450 kad galima butu pasidalinti fotografavimo ispudziais ax.gif

ziuriu truputi jau atsilieku su ND tai imetu vertinimui II dalies 1 ND ivertinkit rolleyes.gif

F 3.5
user posted image

F 9.0
user posted image

F 20
user posted image

atsiprasau kad nekomentuoju kitu, pritruksta laiko blush2.gif
Atsakyti
Siandien nu tu saunuolis thumbup.gif siandien gerai pavarei, o varliunas, tai kaip suprantu, bus ND didysis pozuotojas tongue.gif biggrin.gif

ich, man atrodo diafragmos ND negeras blush2.gif

Tiny, Kerolli ir Alexxandra uzskaitau 4u.gif

user posted image

cia dar vienas bandymas, gal kas galit pasakyt kodel oda taip negraziai atrodo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 19 gegužės 2009 - 21:04
o kur jus keliat iskaitytus namu darbus ,gal kas galit duomenis duoti rolleyes.gif dekui is anksto aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 05 19, 21:55)
Siandien nu tu saunuolis  thumbup.gif  siandien gerai pavarei, o varliunas, tai kaip suprantu, bus ND didysis pozuotojas  tongue.gif  biggrin.gif

Ačiū, Ačiū. ax.gif Būtų ir geriau, bet kaip tik antra diena sužinojau, kam ta diafragma reikalinga, tai neblogai bus. hihihi.gif

Žalia varlė, žalioj žolėj (o, kaip tik fotografavimo vietą 2.3 nd jau sugalvota. lotuliukas.gif ) bus pagrindinė pozuotoja nd. biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 19, 18:15)
Papildžiau mūsų fotki.com skiltį įkelti naujiems namų darbams.
Gavusios įvertinimą, kad užskaityta, kelkite savo darbus ten. Bus lengviau atsirinkti, kas jau atsiskaitę N.D. ar šeip, pavėpsoti vienoje vietoje.
Nežiniukėms Primenu:

login'as: pirmaklases
pass: mokomes

Papildyta:
Ačiū.  mirksiukas.gif

Kerolli, prašom. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 05 19, 21:55)
ich, man atrodo diafragmos ND negeras  blush2.gif

Kodel? as jau ikeliau i fotki.com, tai trinti? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 05 19, 22:19)
Kodel? as jau ikeliau i fotki.com, tai trinti? unsure.gif

Netrink irnesakyk.gif viskas ten gerai matosi, dešinėje pusėj vien į medžius pažvelkit, ohoho, kokį skirtumą pamatysit tongue.gif
Tik tokį įspūdį, kad kažkas ne taip man irgi iš pirmo žvilgsnio davė ta gėlė, voratinklio gija, ir šešėlis, kertantis gėlę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šiandien: 19 gegužės 2009 - 21:24
Tai kaip, užskaitysit mano bandyma ar ne? Ir kaip su pirma (diafragma), gal ir man jau galima albuman kelt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 19, 21:25)
Tai kaip, užskaitysit mano bandyma ar ne? Ir kaip su pirma (diafragma), gal ir man jau galima albuman kelt?  ax.gif

As uzskaitau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 19, 21:45)
As uzskaitau ax.gif

bigsmile.gif
Yes yess.gif O kas čia labiausiai bosas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 19 gegužės 2009 - 22:01
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 19, 22:25)
Tai kaip, užskaitysit mano bandyma ar ne? Ir kaip su pirma (diafragma), gal ir man jau galima albuman kelt?  ax.gif

user posted image didis.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 19, 21:58)
bigsmile.gif
Yes yess.gif O kas čia labiausiai bosasax.gif

mastau.gif Nu,kad ne as tai faktas.Bet techninius ND galiu drasiai priimineti.Va su kurybiniais tai jau kita kalba. doh.gif O kas? bigsmile.gif
Atsakyti
Gal galit mano diafragma kas nors dar pakomentuot? nes nezinau ar perdarinet... unsure.gif
Atsakyti