laba ,as vis kankinau savo fotika visa savaitgali bet nelabai dar susisneku ,nelabai turiu ka parodit reikia pasiziuret kas dar turi canon 450 kad galima butu pasidalinti fotografavimo ispudziais
ziuriu truputi jau atsilieku su ND tai imetu vertinimui II dalies 1 ND ivertinkit
F 3.5
F 9.0
F 20
atsiprasau kad nekomentuoju kitu, pritruksta laiko
Siandien nu tu saunuolis siandien gerai pavarei, o varliunas, tai kaip suprantu, bus ND didysis pozuotojas
ich, man atrodo diafragmos ND negeras
Tiny, Kerolli ir Alexxandra uzskaitau
cia dar vienas bandymas, gal kas galit pasakyt kodel oda taip negraziai atrodo
Tiny, Kerolli ir Alexxandra uzskaitau
cia dar vienas bandymas, gal kas galit pasakyt kodel oda taip negraziai atrodo
o kur jus keliat iskaitytus namu darbus ,gal kas galit duomenis duoti dekui is anksto
QUOTE(Zunkelis @ 2009 05 19, 21:55)
Siandien nu tu saunuolis siandien gerai pavarei, o varliunas, tai kaip suprantu, bus ND didysis pozuotojas
Ačiū, Ačiū. Būtų ir geriau, bet kaip tik antra diena sužinojau, kam ta diafragma reikalinga, tai neblogai bus.
Žalia varlė, žalioj žolėj (o, kaip tik fotografavimo vietą 2.3 nd jau sugalvota. ) bus pagrindinė pozuotoja nd.
Papildyta:
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 19, 18:15)
Papildžiau mūsų fotki.com skiltį įkelti naujiems namų darbams.
Gavusios įvertinimą, kad užskaityta, kelkite savo darbus ten. Bus lengviau atsirinkti, kas jau atsiskaitę N.D. ar šeip, pavėpsoti vienoje vietoje.
Nežiniukėms Primenu:
login'as: pirmaklases
pass: mokomes
Papildyta:
Ačiū.
Gavusios įvertinimą, kad užskaityta, kelkite savo darbus ten. Bus lengviau atsirinkti, kas jau atsiskaitę N.D. ar šeip, pavėpsoti vienoje vietoje.
Nežiniukėms Primenu:
login'as: pirmaklases
pass: mokomes
Papildyta:
Ačiū.
Kerolli, prašom.
QUOTE(Zunkelis @ 2009 05 19, 21:55)
Kodel? as jau ikeliau i fotki.com, tai trinti?
QUOTE(ich @ 2009 05 19, 22:19)
Kodel? as jau ikeliau i fotki.com, tai trinti?
Netrink viskas ten gerai matosi, dešinėje pusėj vien į medžius pažvelkit, ohoho, kokį skirtumą pamatysit
Tik tokį įspūdį, kad kažkas ne taip man irgi iš pirmo žvilgsnio davė ta gėlė, voratinklio gija, ir šešėlis, kertantis gėlę
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 19, 21:25)
Tai kaip, užskaitysit mano bandyma ar ne? Ir kaip su pirma (diafragma), gal ir man jau galima albuman kelt?
As uzskaitau
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 19, 21:58)
Nu,kad ne as tai faktas.Bet techninius ND galiu drasiai priimineti.Va su kurybiniais tai jau kita kalba. O kas?
Gal galit mano diafragma kas nors dar pakomentuot? nes nezinau ar perdarinet...