Vis noriu pasakyt bet pamirstu
Knygu neskubekit jokiu pirkti, pabandykit nueit i biblioteka, as kai nuejau apakau, visos naujos knygos yra
Vakar ir as bandziau vis zaisti su tuo islaikymo rezimu, tai sunku vistiek su juo
nu aciu, kad "pagyret" yra vietos treniruotis. namines foto geriau gaunasi nei laukines.
QUOTE(Sadi @ 2009 05 19, 11:10)
oho, koks pas tave fotikas kad expo leidžia tiek koreguot? pas mane irgi tik +-2
Pažiūrėjau jau šustras fotikas
Galim lažintis
Pažiūrėjau jau šustras fotikas
Galim lažintis
aha nebutu sutresniu butu pats sustriausias
zino kai sita fotika rinkausi irgi taip sakiau kad live wiev man yra didelis pliusas nes per aki nieko nematau o dabar live isijungiu tada kai per aki nematau guliu ir sokinejant kaip bonda sake tada yra pliusas bet is esmes man jo nebereik
Gal kam bus naudinga info:
Knygų klube "Fotografijos knyga" iki rytojaus 12 val. tik 50 Lt.
Knygų klubas
Knygų klube "Fotografijos knyga" iki rytojaus 12 val. tik 50 Lt.
Knygų klubas
sveiki
Alexandra, tavo blogas skanumynu kiek ir pastebejau italisku patiekaliuku nemazai
Ader, bandyk dar
foto mazai per paskutinius psl o as irgi neturiu ka parodyt, jau pora savaiciu kaip fotiko neemiau i rankas
as net pamirstu ta liveView
man tai akiniai netrukdo
Alexandra, tavo blogas skanumynu kiek ir pastebejau italisku patiekaliuku nemazai
Ader, bandyk dar
foto mazai per paskutinius psl o as irgi neturiu ka parodyt, jau pora savaiciu kaip fotiko neemiau i rankas
QUOTE(Sadi @ 2009 05 19, 09:54)
aha, ir aš taip sakiau O dabar net nejungiu to LiveView Labai nebloga ta "akis", žinok pripratau per ją žiūrėt, tai net minties nekyla kad nepatogu ar pan
as net pamirstu ta liveView
QUOTE(bonda @ 2009 05 19, 10:48)
mano PGM galima irgi pasireguliuot bet be akiniu as nedazlibinu vis tiek
man tai akiniai netrukdo
QUOTE(ader @ 2009 05 19, 12:58)
nu aciu, kad "pagyret" yra vietos treniruotis. namines foto geriau gaunasi nei laukines.
niu siaip paprastai tai geresnes gaunasi lauke, nes sviesos daugiau, o namie kaip tik sunku - reikia jau parametrus kaitaliot
Laba
Teikiu savo ND 1 užduotį:
F5,6
F11
F22
laukiu žinių kaip čia man pavyko
Teikiu savo ND 1 užduotį:
F5,6
F11
F22
laukiu žinių kaip čia man pavyko
QUOTE(akviliux_ @ 2009 05 19, 12:42)
man atrodo gerai as uzskaitau
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 19, 12:51)
Na, bandau dėti perdarymą...
Pas tave pirma nuo antros mazai skiriasi, nors as skirtuma iziuriu Gal reikejo pirmoj foto pasirinkt mazesni f
O tu pats supranti ka norejai parodyt ?
QUOTE(akviliux_ @ 2009 05 19, 14:42)
Man atrodo, kad pavyko puikiai.
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 19, 14:51)
Na, bandau dėti perdarymą...
As tai praktiskai nematau skirtumo nuotraukose Manau, kad reikia perdaryti
QUOTE(so-fun @ 2009 05 19, 15:04)
O tu pats supranti ka norejai parodyt ?
Na taip.
Ai, taip ir galvojau, kad bus bėdų su ta diafragma man.