aha, ir aš taip sakiau O dabar net nejungiu to LiveView Labai nebloga ta "akis", žinok pripratau per ją žiūrėt, tai net minties nekyla kad nepatogu ar pan
tai pirk be live view. tada ir pradėsi
man tai netrukdo live view nebuvimas, aš jau nebelabai įsivaizduoju kaip su paprastu fotkint, nors prieš tai turėjom visai neblogas muilinukes.
Tikrai nepasigendu
kas del S tai reikia ne tik islaikyma pasirinkt bet ir ekspozicija ji dazniausiai buna nuo -5 iki +5 jei buna tamsu o nori greitai fotkint darau apie 3.3-4 ir dar iso pakeliu iki 200 o jei buna labai labai per rysku darau apie -2 iso 100 na ar aiskiau
Na rašiau kaip muilinės leidžia - nuspaudi iki pusės užraktą ir matai - ar tamsu ar šviesu Jei pvz nustatai labai trumpą išlaikymą, tai iki pusės nuspaudi ir ekranas juodas
kad pamirsim lazybas, kol isigysiu sakau, pas mane yra sitam ir per aki -bandziau -nu suds su braskem mazas vaizdelis -nieko neizlibinu o kokia bite pagaut sansu is vis nulis itariu ar judesi
o akiniai, sadi, netrukdo? Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 05 19, 10:23)
Na rašiau kaip muilinės leidžia - nuspaudi iki pusės užraktą ir matai - ar tamsu ar šviesu Jei pvz nustatai labai trumpą išlaikymą, tai iki pusės nuspaudi ir ekranas juodas
kad pamirsim lazybas, kol isigysiu sakau, pas mane yra sitam ir per aki -bandziau -nu suds su braskem mazas vaizdelis -nieko neizlibinu o kokia bite pagaut sansu is vis nulis itariu ar judesi
o akiniai, sadi, netrukdo?
man irgi taip atrodo, kol turėjau muilinę Bet kai nusipirkom naują fotiką, kažkaip savaime per akį žiūrisi ir dabar sunku būna su kitų fotiku fotkint, jei per akį nieko nesimato
Nežinau ar visuose fotikuose taip yra , bet canon'uose galima pasireguliuoti dioptrijas Visai patogu, bet labai nepatogu vis nusiimti-užsidėti akinius