Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 3 tema

QUOTE(Sadi @ 2009 05 19, 09:54)
aha, ir aš taip sakiau smile.gif O dabar net nejungiu to LiveView smile.gif Labai nebloga ta "akis", žinok pripratau per ją žiūrėt, tai net minties nekyla kad nepatogu ar pan smile.gif

kad abejoju, kad pradeciau per ta aki ziuret blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 19, 09:59)
kad abejoju, kad pradeciau per ta aki ziuret blush2.gif  lotuliukas.gif

tai pirk be live view. tada ir pradėsi lotuliukas.gif
man tai netrukdo live view nebuvimas, aš jau nebelabai įsivaizduoju kaip su paprastu fotkint, nors prieš tai turėjom visai neblogas muilinukes.
Tikrai nepasigendu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 05 19, 10:10)
kas del S tai reikia ne tik islaikyma pasirinkt bet ir ekspozicija ji dazniausiai buna nuo -5 iki +5 jei buna tamsu o nori greitai fotkint darau apie 3.3-4 ir dar  iso pakeliu iki 200  mirksiukas.gif o jei buna labai labai per rysku darau apie -2 iso 100  mirksiukas.gif na ar aiskiau  biggrin.gif

oho, koks pas tave fotikas kad expo leidžia tiek koreguot? pas mane irgi tik +-2
Pažiūrėjau jau smile.gif šustras fotikas smile.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 05 19, 10:59)

už tokius žodžius gali būt nusiusta instrukcijos skaityt smile.gif Kas neaišku - kas yra išlaikymas? Ar kaip jį nustatyt?

QUOTE(bonda @ 2009 05 19, 10:59)
kad abejoju, kad pradeciau per ta aki ziuret blush2.gif  lotuliukas.gif

Galim lažintis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 19 gegužės 2009 - 10:17
QUOTE(Sadi @ 2009 05 19, 00:27)
Mano irgi turi, bet jis neduos tokio vaizdo kaip muilinė smile.gif

kokio tokio? g.gif na live view ir yra live view, ka ten daugiau reikia imatyt? ax.gif

QUOTE(bonda @ 2009 05 19, 09:16)
o as jei pirkciau veidrodi tik , kad per ekrana matyciau :

baiktu tu - priprastum ir per dziurka ziuret wink.gif

QUOTE(ader @ 2009 05 19, 10:07)
user posted image

cia mano toks bandymas laukinis. laukiu komentaru.

niu kad visai ner nei fokuso nei ryskumo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 19, 11:19)
kokio tokio?  g.gif na live view ir yra live view, ka ten daugiau reikia imatyt?  ax.gif

Na rašiau kaip muilinės leidžia - nuspaudi iki pusės užraktą ir matai - ar tamsu ar šviesu mirksiukas.gif Jei pvz nustatai labai trumpą išlaikymą, tai iki pusės nuspaudi ir ekranas juodas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 19, 10:10)

Galim lažintis smile.gif

kad pamirsim lazybas, kol isigysiu tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sakau, pas mane yra sitam ir per aki -bandziau -nu suds su braskem ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mazas vaizdelis -nieko neizlibinu blush2.gif lotuliukas.gif o kokia bite pagaut sansu is vis nulis itariu g.gif ar judesi lotuliukas.gif
o akiniai, sadi, netrukdo? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 05 19, 10:23)
Na rašiau kaip muilinės leidžia - nuspaudi iki pusės užraktą ir matai - ar tamsu ar šviesu  mirksiukas.gif Jei pvz nustatai labai trumpą išlaikymą, tai iki pusės nuspaudi ir ekranas juodas smile.gif

bet ar visos turi? man tai cia naujiena blush2.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 19, 11:28)

bet ar visos turi? man tai cia naujiena blush2.gif  blush2.gif  ax.gif

iš pradžių erzino, dabar pripratau. Tik kai iš kokios nepatogios padeties fotkinu (pvz lysvej gulint lotuliukas.gif ) tada kampai nesueina, bet pripratau jau irnesakyk.gif

Dabar kai paklausei tai suabejojau net g.gif Mano Canoniukas turėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 19, 10:36)
iš pradžių erzino, dabar pripratau. Tik kai iš kokios nepatogios padeties fotkinu (pvz lysvej gulint  lotuliukas.gif ) tada kampai nesueina, bet pripratau jau  irnesakyk.gif

Dabar kai paklausei tai suabejojau net  g.gif Mano Canoniukas turėjo  g.gif

as ir megeja prigult blush2.gif lotuliukas.gif bet prie akies nededu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

na nei olympuse, nei sitam tokio navaroto neaptikus blush2.gif arba nemoku, aisku ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 19, 11:28)
kad pamirsim lazybas, kol isigysiu tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  sakau, pas mane yra sitam ir per aki -bandziau -nu suds su braskem ax.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif mazas vaizdelis -nieko neizlibinu blush2.gif  lotuliukas.gif o kokia bite pagaut sansu is vis nulis itariu g.gif ar judesi lotuliukas.gif

man irgi taip atrodo, kol turėjau muilinę lotuliukas.gif Bet kai nusipirkom naują fotiką, kažkaip savaime per akį žiūrisi ir dabar sunku būna su kitų fotiku fotkint, jei per akį nieko nesimato lotuliukas.gif
Nežinau ar visuose fotikuose taip yra , bet canon'uose galima pasireguliuoti dioptrijas ax.gif Visai patogu, bet labai nepatogu vis nusiimti-užsidėti akinius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 19, 11:23)
Na rašiau kaip muilinės leidžia - nuspaudi iki pusės užraktą ir matai - ar tamsu ar šviesu  mirksiukas.gif Jei pvz nustatai labai trumpą išlaikymą, tai iki pusės nuspaudi ir ekranas juodas smile.gif

supratau dabar ka turejai omeny, reiks ir mano muilinej pasiziuret, mazu yra biggrin.gif, bet kotais abejoju mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 05 19, 10:41)

Nežinau ar visuose fotikuose taip yra , bet canon'uose galima pasireguliuoti dioptrijas  ax.gif  Visai patogu, bet labai nepatogu vis nusiimti-užsidėti akinius  lotuliukas.gif

mano PGM galima irgi pasireguliuot mirksiukas.gif bet be akiniu as nedazlibinu vis tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 19, 10:10)
už tokius žodžius gali būt nusiusta instrukcijos skaityt smile.gif Kas neaišku - kas yra išlaikymas? Ar kaip jį nustatyt?

kas yra išlaikymas - aišku, kaip nustatyt irgi aišku.
bet va šita dalis tai supainiojo mane
Pastatau ISO AUTO ir žiūriu - jei ir prie max ISO neužtenka šviesos, tada jau ilginu išlaikymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 19 gegužės 2009 - 10:52