Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 3 tema

QUOTE(inesaS @ 2009 05 19, 09:00)
As maigau,maigau visus knopkius is eiles,paskui perjungiu ant A ir vsio  ax.gif ISO pas mane 100 ir jokiu daugiau. doh.gif

InesaS, o koks fotikas?
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 19, 10:16)
nu a stau sakau, kad apgal trecdaliu cool.gif gi ne saka akcentas doh.gif ai doh.gif
Papildyta:

Atsiprasau blush2.gif 4u.gif gi dar tik mokaus komentuot 4u.gif
Atsakyti
user posted image

cia mano toks bandymas laukinis. laukiu komentaru.
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 05 19, 09:03)
InesaS, o koks fotikas?

Pas mane pagerinta muiline Panasonic DMC FZ50.Viskas su juo butu liuks,jei ne triuksmas ir letumas ,ai dar WB grybauja nerealiai:oh Na nieko,laukiam Canon nuolaidu wub.gif
Atsakyti
kas del S tai reikia ne tik islaikyma pasirinkt bet ir ekspozicija ji dazniausiai buna nuo -5 iki +5 jei buna tamsu o nori greitai fotkint darau apie 3.3-4 ir dar iso pakeliu iki 200 mirksiukas.gif o jei buna labai labai per rysku darau apie -2 iso 100 mirksiukas.gif na ar aiskiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2009 05 19, 09:07)
cia mano toks bandymas laukinis. laukiu komentaru.

Man nerysku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 05 18, 18:39)

laukiu komentaru...  blush2.gif

oj liamuna man labai visur ryskumo truksta verkiant unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 05 19, 09:10)
kas del S tai reikia ne tik islaikyma pasirinkt bet ir ekspozicija ji dazniausiai buna nuo -5 iki +5 jei buna tamsu o nori greitai fotkint darau apie 3.3-4 ir dar  iso pakeliu iki 200  mirksiukas.gif o jei buna labai labai per rysku darau apie -2 iso 100  mirksiukas.gif na ar aiskiau  biggrin.gif

Pas mane tik iki + arba - 2.Uz tai gal ir neiseina.Zinokit kaip gerai kartais tureti prastesni fotoaparata,labai daug savo klaidu gali suversti jam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 19, 10:18)
Pas mane tik iki + arba - 2.Uz tai gal ir neiseina.Zinokit kaip gerai kartais tureti prastesni fotoaparata,labai daug savo klaidu gali suversti jam blush2.gif

reiskias reikia naujo lotuliukas.gif gali but kad neuztenka g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 19, 09:00)
As maigau,maigau visus knopkius is eiles,paskui perjungiu ant A ir vsio  ax.gif ISO pas mane 100 ir jokiu daugiau. doh.gif

nu bet tas pats, kas ant S nevisada reikia ir ta expozicija mazint ar didint..beja pas mane irgi nuo -2 iki +2 mirksiukas.gif
ai, as kazkaip nebeisivaizduoju, kaip kitaip savo pana riektu nufotkint tongue.gif lotuliukas.gif

ader, ryskumo nulis ax.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 05 19, 09:09)
Na nieko,laukiam Canon nuolaidu wub.gif

jau issirinkai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 19, 09:16)
o as jei pirkciau veidrodi tik , kad per ekrana matyciau tongue.gif mano fotike galima ir per aki fotkint -nu bet suds..nieko nematau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o judesi be sansu tik per aki pagaut...tik nematuskem lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aha, ir aš taip sakiau smile.gif O dabar net nejungiu to LiveView smile.gif Labai nebloga ta "akis", žinok pripratau per ją žiūrėt, tai net minties nekyla kad nepatogu ar pan smile.gif

QUOTE(alexxandra @ 2009 05 19, 09:38)
Turiu klausimėlį. Kodėl man nepaklūsta S programa? su P ir A susitvarkau, M dar manau man per anksti bet va su S, jei pasirenku trumpą išlaikymą, foto gaunasi visiškai juodos, t.y. nesimato nieko, jei pasirenku ilgą, nuotraukos išeina išplaukusios  g.gif Nesuprantu kame kampas. Gelbėkit  000189.gif

matyt per tamsu kad su trumpu išlaikymu pakaktų fotkint. Mėgink ISO kelt? Arba kaip siūlė kažkas - pasirink A režimą, įsidemėk parametrus, persijunk į S ir nustatyk tokį pat išlaikymą. Po to bandyk po vieną žingsnį jį kaitaliot.

Aš tai kai fotkinu tuo S pasirenku man reikalingą išlaikymą ir plačiausiai atveriu diafragmą. Pastatau ISO AUTO ir žiūriu - jei ir prie max ISO neužtenka šviesos, tada jau ilginu išlaikymą.
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 05 19, 09:10)
kas del S tai reikia ne tik islaikyma pasirinkt bet ir ekspozicija ji dazniausiai buna nuo -5 iki +5 jei buna tamsu o nori greitai fotkint darau apie 3.3-4 ir dar  iso pakeliu iki 200  mirksiukas.gif o jei buna labai labai per rysku darau apie -2 iso 100  mirksiukas.gif na ar aiskiau  biggrin.gif

biškiuką aiškiau. Grįžus bandysiu.

QUOTE(Sadi @ 2009 05 19, 09:54)
Aš tai kai fotkinu tuo S pasirenku man reikalingą išlaikymą ir plačiausiai atveriu diafragmą. Pastatau ISO AUTO ir žiūriu - jei ir prie max ISO neužtenka šviesos, tada jau ilginu išlaikymą.

Kosmosas wacko.gif
Bet, bandysiu rolleyes.gif
Atsakyti