Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 3 tema

kerolli,neskaitant to nusokiusio paskutinio fokuso,man tavo tos ND foto tokios jaukios.Turbut del apsvietimo tokio prieblandisko. ax.gif
Atsakyti
Siandien uz vysnia dzekui, o nuo obels nuemiau remeli, bet po to vel bent 3pxt uzedjau juoda,na turiu beda - traukia mane remai.Reiks taisytis.
gyva_ugnis Gaila kad apacios jau nedapiesiu blush2.gif
Rasytce schmoll.gif tikrai tikrovej viskas blankiau.Dabar jodineju su nauju arkliuku "photoshop actions", ka tik atradau tai nulipt nebegaliu, doh.gif Ir tikrai nemazai dabar tvarkytu foto yra su spalvom ir efektais persudytos, bet darau ir palieku, po to po kurio laiko vel traukiu ir ziurau kas man netinka ir ka reiktu keist o kai ka net is naujo atrandu.
ich, so-fun Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 14, 22:08)
Registruojuosi naujuose namuciuose.Kaip gera save saraselyje matyti  bigsmile.gif

Noriu parodyti pora ziedu, ir paklausti kas yra negerai.Praeita savaitgali buvau kaime tai negalejau apatinio zandikaulio niekaip "uzdaryti" nuo gamtos grozio.O va iamzinti jos tinkamai ir nejo...Kur klaidos?
P.S. jos jau truputi su PS patvarkytos (spalvos ir ryskusmas, kontrastas)

Galejai ir netvarkyti su PS ir taip grazu butu mirksiukas.gif
Atsakyti
kodel manes nera dalyviu sarase g.gif siaip as vairuoju Nikon d80, o gal jis mane lotuliukas.gif dar bus matyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 14, 19:28)

Deja,vejuota siom dienom,tai siandien tik tokia akimirka pavyko pagaut
Vadinas "Mokomes fokusuoti".Fokusas,sitoj,manau tam kairiam,atsiskyrusiam nuo pienes pukelij.O gal as klystu bigsmile.gif  g.gif

nera cia fokuso ax.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 05 14, 20:43)
Na va,jau laikau rankose savaji Nikon D80  bigsmile.gif  bigsmile.gif Ryt atsispaudinu instrukcija,ir puolu skaityti  biggrin.gif

kaip faina thumbup.gif

QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 20:59)

Kaip pastebėjau, mano Nick'as labai daug kuriozų sukelia.  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jooo.dar mes cia kelios zinom su niku Vakar biggrin.gif
QUOTE(kerolli @ 2009 05 14, 21:14)
padariau stai  pirmuosius namu darbus jusu teismui  ax.gif

3 tikrai netinka schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 14, 22:08)

Noriu parodyti pora ziedu, ir paklausti kas yra negerai

as kai ziedeliu myletoja ir ten cinkeliu neieskau blush2.gif kol kas tongue.gif tai man pirma labai labai patinka thumbup.gif wub.gif o antra siaip sau -kokybiska lyg, bet noretus kokio ziedelio viso i prieki ziurincio lotuliukas.gif -sunku man su issirieskimais suprantamais lotuliukas.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 05 14, 22:42)
.Kai atsibos eisiu pati pafotografuoti ka nors blush2.gif

lotuliukas.gif ar atsibos skalpuot? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
sukaitau kol perskaičiau doh.gif labai gražios visų foto o įpač patyko Ievosiussodas super
Labai norėčiau pramokt su PS pakoreguoti nuotraukas ax.gif ir kas tai yra "photoshop actions" su kuo jie valgomi g.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 14, 11:00)

Ta pusies( ?) virsune,tai nesiziuri,be to spalvingumo truksta...virsune medelio ir tiek,kompozicija schmoll.gif

Piene,tai fainai smile.gif man truputi kitokios kompozicijos noretus,bet gal gerai ir taip ax.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 14, 11:52)

jau ir pati pasakei, kad kreivas ir tokia kompozicija netinkama - man tai visai nesiziuri vienisa sakele danguje  ax.gif

QUOTE(linole @ 2009 05 14, 12:41)

Almara, si piene jau idomesne. Fotografuota ne is zmogaus ugio, o is geles. Tai leidzia pamatyti gele kitaip, idomiau. Tik ryskumo jai daugiau norisi.
Pusis -  schmoll.gif

QUOTE(Pamaiva @ 2009 05 14, 15:50)
man labai graži  wub.gif  Tik irgi kreivokai matau  biggrin.gif

Na va išvada niekam tikus mano bpušelė Ačiū mergaitės už spyri thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

oi kiek teks man jus nuolat vytis doh.gif nuo mažosios nei minutėlei negali uatsitraukt, tad skaitauteoriją ir ND vykdau kai miega ir turiu pati laisvą minutėlę ax.gif

Keliu vieną iš ND

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Basakojė @ 2009 05 15, 08:29)
Sveikos  4u.gif

oi kiek teks man jus nuolat vytis  doh.gif  nuo mažosios nei minutėlei negali uatsitraukt, tad skaitauteoriją ir ND vykdau kai miega ir turiu pati laisvą minutėlę  ax.gif

Keliu vieną iš ND

gerai
Atsakyti
QUOTE(gyva_ugnis @ 2009 05 14, 23:32)

Aš, aišku, nesiveržiu, bet smagu ir man būtų save sąrašėlyje pamatyt...

kitoj temoj itrauksiu 4u.gif jau pazimejau sau.

QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 23:36)

P.S. o kas paskiria naujus N.D.?  smile.gif

viska is eiles daroma, surasyta pirmam psl, 1-5 punktai privalomi. 4u.gif
Savaites tema galit patys siulyti. 4u.gif kaip ir dalyvauti.

QUOTE(Zunkelis @ 2009 05 15, 03:30)
kodel manes nera dalyviu sarase  g.gif  siaip as vairuoju Nikon d80, o gal jis mane  lotuliukas.gif  dar bus matyt  lotuliukas.gif

irgi pazimejau, bet jau kitai temai mirksiukas.gif

QUOTE(Basakojė @ 2009 05 15, 09:29)
Sveikos  4u.gif

oi kiek teks man jus nuolat vytis  doh.gif  nuo mažosios nei minutėlei negali uatsitraukt, tad skaitauteoriją ir ND vykdau kai miega ir turiu pati laisvą minutėlę  ax.gif

Keliu vieną iš ND

nieko pavysi, svarbu noras, ND tinka. 4u.gif
Atsakyti
Bandžiau pažaisti kaip ir pirmtakės su puodeliu blush2.gif
Pradžioi atrodė kas čia tokio nufotkint paprastą puodelį bet kai pabandžiau tai tikrai nėra taip paprasta.

user posted image

vakar MB užklydo į ''šiukšlinę'' tai tas už galvos susiėmė pamatęs kiek kadrų mano buvo pripyškinta su matrioškom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2009 05 15, 10:19)
Bandžiau pažaisti kaip ir pirmtakės su puodeliu blush2.gif
Pradžioi atrodė kas čia tokio nufotkint paprastą puodelį bet kai pabandžiau tai tikrai nėra taip paprasta.

noriu pagirt kad eksperementuoji, bet nuotrauka nekabina, siek tiek kitokio kampo pajieskok gal ax.gif arba fona, ar .. puoduka kitoki gal... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Noriu pasigirti, vakar nusipirkau poliarizacini filtra. Ziuresim kaip seksis. bet siandieniniuose bandymuose didelio skirtumo nematau g.gif
Atsakyti