Siandien uz vysnia dzekui, o nuo obels nuemiau remeli, bet po to vel bent 3pxt uzedjau juoda,na turiu beda - traukia mane remai.Reiks taisytis.
gyva_ugnis Gaila kad apacios jau nedapiesiu
Rasytce tikrai tikrovej viskas blankiau.Dabar jodineju su nauju arkliuku "photoshop actions", ka tik atradau tai nulipt nebegaliu, Ir tikrai nemazai dabar tvarkytu foto yra su spalvom ir efektais persudytos, bet darau ir palieku, po to po kurio laiko vel traukiu ir ziurau kas man netinka ir ka reiktu keist o kai ka net is naujo atrandu.
ich, so-fun Dekui
gyva_ugnis Gaila kad apacios jau nedapiesiu
Rasytce tikrai tikrovej viskas blankiau.Dabar jodineju su nauju arkliuku "photoshop actions", ka tik atradau tai nulipt nebegaliu, Ir tikrai nemazai dabar tvarkytu foto yra su spalvom ir efektais persudytos, bet darau ir palieku, po to po kurio laiko vel traukiu ir ziurau kas man netinka ir ka reiktu keist o kai ka net is naujo atrandu.
ich, so-fun Dekui
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 14, 22:08)
Registruojuosi naujuose namuciuose.Kaip gera save saraselyje matyti
Noriu parodyti pora ziedu, ir paklausti kas yra negerai.Praeita savaitgali buvau kaime tai negalejau apatinio zandikaulio niekaip "uzdaryti" nuo gamtos grozio.O va iamzinti jos tinkamai ir nejo...Kur klaidos?
P.S. jos jau truputi su PS patvarkytos (spalvos ir ryskusmas, kontrastas)
Noriu parodyti pora ziedu, ir paklausti kas yra negerai.Praeita savaitgali buvau kaime tai negalejau apatinio zandikaulio niekaip "uzdaryti" nuo gamtos grozio.O va iamzinti jos tinkamai ir nejo...Kur klaidos?
P.S. jos jau truputi su PS patvarkytos (spalvos ir ryskusmas, kontrastas)
Galejai ir netvarkyti su PS ir taip grazu butu
kodel manes nera dalyviu sarase siaip as vairuoju Nikon d80, o gal jis mane dar bus matyt
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 14, 19:28)
Deja,vejuota siom dienom,tai siandien tik tokia akimirka pavyko pagaut
Vadinas "Mokomes fokusuoti".Fokusas,sitoj,manau tam kairiam,atsiskyrusiam nuo pienes pukelij.O gal as klystu
nera cia fokuso
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 14, 20:43)
Na va,jau laikau rankose savaji Nikon D80 Ryt atsispaudinu instrukcija,ir puolu skaityti
kaip faina
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 20:59)
jooo.dar mes cia kelios zinom su niku Vakar
QUOTE(kerolli @ 2009 05 14, 21:14)
3 tikrai netinka
Papildyta:
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 14, 22:08)
as kai ziedeliu myletoja ir ten cinkeliu neieskau kol kas tai man pirma labai labai patinka o antra siaip sau -kokybiska lyg, bet noretus kokio ziedelio viso i prieki ziurincio -sunku man su issirieskimais suprantamais
QUOTE(inesaS @ 2009 05 14, 22:42)
.Kai atsibos eisiu pati pafotografuoti ka nors
ar atsibos skalpuot?
Labas rytas
sukaitau kol perskaičiau labai gražios visų foto o įpač patyko Ievosiussodas super
Labai norėčiau pramokt su PS pakoreguoti nuotraukas ir kas tai yra "photoshop actions" su kuo jie valgomi
Ta pusies( ?) virsune,tai nesiziuri,be to spalvingumo truksta...virsune medelio ir tiek,kompozicija
Piene,tai fainai man truputi kitokios kompozicijos noretus,bet gal gerai ir taip
jau ir pati pasakei, kad kreivas ir tokia kompozicija netinkama - man tai visai nesiziuri vienisa sakele danguje
Almara, si piene jau idomesne. Fotografuota ne is zmogaus ugio, o is geles. Tai leidzia pamatyti gele kitaip, idomiau. Tik ryskumo jai daugiau norisi.
Pusis -
Na va išvada niekam tikus mano bpušelė Ačiū mergaitės už spyri
sukaitau kol perskaičiau labai gražios visų foto o įpač patyko Ievosiussodas super
Labai norėčiau pramokt su PS pakoreguoti nuotraukas ir kas tai yra "photoshop actions" su kuo jie valgomi
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 14, 11:00)
Ta pusies( ?) virsune,tai nesiziuri,be to spalvingumo truksta...virsune medelio ir tiek,kompozicija
Piene,tai fainai man truputi kitokios kompozicijos noretus,bet gal gerai ir taip
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 14, 11:52)
jau ir pati pasakei, kad kreivas ir tokia kompozicija netinkama - man tai visai nesiziuri vienisa sakele danguje
QUOTE(linole @ 2009 05 14, 12:41)
Almara, si piene jau idomesne. Fotografuota ne is zmogaus ugio, o is geles. Tai leidzia pamatyti gele kitaip, idomiau. Tik ryskumo jai daugiau norisi.
Pusis -
QUOTE(Pamaiva @ 2009 05 14, 15:50)
man labai graži Tik irgi kreivokai matau
Na va išvada niekam tikus mano bpušelė Ačiū mergaitės už spyri
Sveikos
oi kiek teks man jus nuolat vytis nuo mažosios nei minutėlei negali uatsitraukt, tad skaitauteoriją ir ND vykdau kai miega ir turiu pati laisvą minutėlę
Keliu vieną iš ND
oi kiek teks man jus nuolat vytis nuo mažosios nei minutėlei negali uatsitraukt, tad skaitauteoriją ir ND vykdau kai miega ir turiu pati laisvą minutėlę
Keliu vieną iš ND
QUOTE(Basakojė @ 2009 05 15, 08:29)
Sveikos
Keliu vieną iš ND
Keliu vieną iš ND
gerai
QUOTE(gyva_ugnis @ 2009 05 14, 23:32)
kitoj temoj itrauksiu jau pazimejau sau.
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 23:36)
viska is eiles daroma, surasyta pirmam psl, 1-5 punktai privalomi.
Savaites tema galit patys siulyti. kaip ir dalyvauti.
QUOTE(Zunkelis @ 2009 05 15, 03:30)
kodel manes nera dalyviu sarase siaip as vairuoju Nikon d80, o gal jis mane dar bus matyt
irgi pazimejau, bet jau kitai temai
QUOTE(Basakojė @ 2009 05 15, 09:29)
Sveikos
Keliu vieną iš ND
Keliu vieną iš ND
nieko pavysi, svarbu noras, ND tinka.
QUOTE(almara @ 2009 05 15, 10:19)
Bandžiau pažaisti kaip ir pirmtakės su puodeliu
Pradžioi atrodė kas čia tokio nufotkint paprastą puodelį bet kai pabandžiau tai tikrai nėra taip paprasta.
Pradžioi atrodė kas čia tokio nufotkint paprastą puodelį bet kai pabandžiau tai tikrai nėra taip paprasta.
noriu pagirt kad eksperementuoji, bet nuotrauka nekabina, siek tiek kitokio kampo pajieskok gal arba fona, ar .. puoduka kitoki gal...