Bonda man tavo bite margumyne tam labai patinka Tikras pavasaris
O del tu visu judesiu, tai nelabai suprantu, tai geriau patilesiu
QUOTE(inesaS @ 2009 05 18, 15:38)
Kadangi tobulejimui ribu nera,tai turesi ka veikti ilgam
negąsdinkit , nes paskutiniu metu visai nieko nesigauna , sesija arteja, laiko nėr visai
dekui uz komentarus
as ir bandziau -intensyviai visa savaitgali vakar beveik dvi batarkes ispyskinau nu bet kazkoki vidini supratima jau pagavau bet dar jis toks trapus
nu taip, kai su tokiu fotiku
QUOTE(Jurina @ 2009 05 18, 14:36)
aš dar tik baudau apskritai mokintis kaip tą judesį pagaut, o paskui jau tobulinsiu , jei bus ką tobulinti žinoma.
as ir bandziau -intensyviai visa savaitgali vakar beveik dvi batarkes ispyskinau nu bet kazkoki vidini supratima jau pagavau bet dar jis toks trapus
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 18, 14:39)
nu taip, kai su tokiu fotiku
QUOTE(bonda @ 2009 05 18, 15:04)
tada dedu kita -kuriuo pati dziaugiuos irgi savaitgaliniai bandymai
man tai suuuuuuper !
Koks exif-as? Nukopijavau foto, galvoju pažiūrėsiu, bet nyrodo !
QUOTE(linole @ 2009 05 17, 20:36)
Parodysiu Tau pasaulio krasta.
faina pavadinimas taiklus
QUOTE(bonda @ 2009 05 18, 13:23)
neblogai pati dar nebandziau
QUOTE(bonda @ 2009 05 18, 14:04)
oho koks ryskumas nors bitele kazkiek paskesta tame margumyne gal siauresnes ryskumo zonos noretusi
va cia makro fotkiu meistras turbut matet jau visi http://fotokudra.lt/...si.php?aut=1321
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 17, 20:04)
Stai dar pora nuotraukyciu ikelsiu ...daugiau jau nebedesiu,paskui mane uzkomentuosit
Man labai patiko sitos dvi
QUOTE(linole @ 2009 05 17, 21:36)
Aistra
Koks ryskumas Labai grazu
tada dedu kita -kuriuo pati dziaugiuos irgi savaitgaliniai bandymai
Kaip grazu, kiek spalvu ir ryskumas
nu bet su tuo margumynu zinokit nustebinot -gerai, kad idejau..nes man nebuvo marga visai na -ta prasme apie marguma ne nepagalvojau
aciu
f-3,2
islaikymas 1/125
zidinio nuotolis 13 mm
kad pakankamai siaura, manyciau buvo bet gavos, kaip gavos
ypac aciu uz nebloga
QUOTE(olo @ 2009 05 18, 14:57)
man tai suuuuuuper !
aciu
f-3,2
islaikymas 1/125
zidinio nuotolis 13 mm
QUOTE(Valetta @ 2009 05 18, 14:59)
kad pakankamai siaura, manyciau buvo bet gavos, kaip gavos
ypac aciu uz nebloga
Bonda gerai pagavai sokinejancia mergicka, o del bites ryskumas, ryskumas , bet permarga kaip ir daugumai.
o man labai patiko, toks mistiskas, gal bandyti net j/b paverst...
gerai
QUOTE(Jurina @ 2009 05 18, 15:23)
o man labai patiko, toks mistiskas, gal bandyti net j/b paverst...
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 18, 15:29)
gerai
bonda paningas ar kaip jis besivadintu man patinka gal dar kiek pabandysi ir manau tikrai sauniai gausis dabar noreciau tiksliai zinot kaip sita darai nes man nesigauna bite tai geruuuuuule ryskuuuuuu!!! super
Sveikute,
man labai sunkiai sekasi jus vytis, nes tenka nemazai dirbti, bet stengiuosi pirkau trikoji, bandziau save fotografuoti pirma karta, vargau tikrai nemazai, rezukltatai neipatingi bet visgi jusu kritikai
man labai sunkiai sekasi jus vytis, nes tenka nemazai dirbti, bet stengiuosi pirkau trikoji, bandziau save fotografuoti pirma karta, vargau tikrai nemazai, rezukltatai neipatingi bet visgi jusu kritikai
QUOTE(Zunkelis @ 2009 05 18, 16:57)
..............
ot zinok paskutine is visu triju ir idomiausia, bet dar dirbk dirbk dirbk bet va saunuole kokia - nepailstamai vis kazka bando bando bando
-----------------------------------------------------
O kur kazi Zitlali dingus? jau kai nere tai niekaip neisneria Auuuuuuu, Zitka, pareik
Sveikos,
kol perskaičiau viską
Ačiū už komentarus nuotraukoms
Bandžiau šeštadienį fotkinti antrą ND, bet fotike nelabai mačiau skirtumą, o į kompą nespėjau persikelti- benaršydama nustatytmus suformatavau kortelę Bet to efekto, kad labai išsilieja kažkaip nepastebėjau , tik mačiau kaip kinta nuotraukų šviesumas Mėginsiu dar, gal kompe geriau matysis
Dar klausimas toms, kurios vaikus fotografuoja serijomis- kaip tada su nustatymais, juk keičiasi ir vieta, ir poza, ir t.t.
Manrods yra didelis skirtumas, ar nuotrauka mažinti, ar automatiškai suspausta, keliant į internetą
Sraigės
Sveika
Labai spalvinga
WOW
Beje, truputį nebesuprantu dėl ND- kas turi patvirtinti juos ir kiek tų patvirtinimų reikia, kad ND būtų užskaitomi? Nes aną savaitę buvo daug patvirtinančių, o dabar kažkaip jau nebe
kol perskaičiau viską
Ačiū už komentarus nuotraukoms
Bandžiau šeštadienį fotkinti antrą ND, bet fotike nelabai mačiau skirtumą, o į kompą nespėjau persikelti- benaršydama nustatytmus suformatavau kortelę Bet to efekto, kad labai išsilieja kažkaip nepastebėjau , tik mačiau kaip kinta nuotraukų šviesumas Mėginsiu dar, gal kompe geriau matysis
Dar klausimas toms, kurios vaikus fotografuoja serijomis- kaip tada su nustatymais, juk keičiasi ir vieta, ir poza, ir t.t.
QUOTE(inesaS @ 2009 05 16, 22:30)
Neskleidziam neteisingos info Va nuejau pas pazengusiuosius ir radau viena neapsakomo ryskumo foto kurios matmenys 500px × 334px.Jei netikit tai nueikit ir pasiziurekit C-girl berniuka kuris pagautas ore.Nuotrauku kokybe vagia daug kas,ivairios korekcijos,perkelimai is ten i ten ir atgal.
Manrods yra didelis skirtumas, ar nuotrauka mažinti, ar automatiškai suspausta, keliant į internetą
QUOTE(linole @ 2009 05 17, 21:36)
Sraigės
QUOTE(Tiny @ 2009 05 18, 11:05)
Tikiuosi priimsite dar viena skaitmenine fotografija besidomincia moteriske
Sveika
tada dedu kita -kuriuo pati dziaugiuos
Labai spalvinga
QUOTE(Valetta @ 2009 05 18, 15:59)
va cia makro fotkiu meistras turbut matet jau visi http://fotokudra.lt/...si.php?aut=1321
WOW
Beje, truputį nebesuprantu dėl ND- kas turi patvirtinti juos ir kiek tų patvirtinimų reikia, kad ND būtų užskaitomi? Nes aną savaitę buvo daug patvirtinančių, o dabar kažkaip jau nebe