Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 3 tema

Bonda man tavo bite margumyne tam labai patinka bigsmile.gif Tikras pavasaris wub.gif

O del tu visu judesiu, tai nelabai suprantu, tai geriau patilesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 18, 15:38)
Kadangi tobulejimui ribu nera,tai turesi ka veikti ilgam lotuliukas.gif

negąsdinkit , nes paskutiniu metu visai nieko nesigauna , sesija arteja, laiko nėr visai
Atsakyti
dekui uz komentarus mirksiukas.gif
QUOTE(Jurina @ 2009 05 18, 14:36)
aš dar tik baudau apskritai mokintis kaip tą judesį pagaut, o paskui jau tobulinsiu , jei bus ką tobulinti žinoma.

as ir bandziau -intensyviai visa savaitgali tongue.gif lotuliukas.gif vakar beveik dvi batarkes ispyskinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu bet kazkoki vidini supratima jau pagavau cool.gif bet dar jis toks trapus tongue.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 18, 14:39)

tai per daug gerai tau gaunasi tada tongue.gif as cia is pavyyydo biggrin.gif

nu taip, kai su tokiu fotiku ax.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 18, 15:04)
tada dedu kita -kuriuo pati dziaugiuos bigsmile.gif  bigsmile.gif irgi savaitgaliniai bandymai ax.gif

blink.gif man tai suuuuuuper !

Koks exif-as? Nukopijavau foto, galvoju pažiūrėsiu, bet nyrodo !
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 05 17, 20:36)
Parodysiu Tau pasaulio krasta.

faina bigsmile.gif pavadinimas taiklus rolleyes.gif

QUOTE(bonda @ 2009 05 18, 13:23)

neblogai thumbup.gif pati dar nebandziau doh.gif blush2.gif

QUOTE(bonda @ 2009 05 18, 14:04)

oho koks ryskumas thumbup.gif tongue.gif nors bitele kazkiek paskesta tame margumyne g.gif gal siauresnes ryskumo zonos noretusi rolleyes.gif

va cia makro fotkiu meistras rolleyes.gif turbut matet jau visi cool.gif http://fotokudra.lt/...si.php?aut=1321
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 18 gegužės 2009 - 15:00
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 17, 20:04)
Stai dar pora nuotraukyciu ikelsiu ax.gif ...daugiau jau nebedesiu,paskui mane uzkomentuosit biggrin.gif

Man labai patiko sitos dvi 4u.gif

QUOTE(linole @ 2009 05 17, 21:36)

Koks ryskumas bigsmile.gif Labai grazu 4u.gif

tada dedu kita -kuriuo pati dziaugiuos bigsmile.gif  bigsmile.gif irgi savaitgaliniai bandymai ax.gif

Kaip grazu, kiek spalvu ir ryskumas thumbup.gif
Atsakyti
nu bet su tuo margumynu zinokit nustebinot -gerai, kad idejau..nes man nebuvo marga visai ax.gif na -ta prasme apie marguma ne nepagalvojau cool.gif doh.gif
QUOTE(olo @ 2009 05 18, 14:57)
blink.gif  man tai suuuuuuper !

Koks exif-as? Nukopijavau foto, galvoju pažiūrėsiu, bet nyrodo !

aciu blush2.gif
f-3,2
islaikymas 1/125
zidinio nuotolis 13 mm mirksiukas.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 05 18, 14:59)
gal siauresnes ryskumo zonos noretusi  rolleyes.gif

kad pakankamai siaura, manyciau buvo ax.gif bet gavos, kaip gavos mirksiukas.gif
ypac aciu uz nebloga wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 18 gegužės 2009 - 15:10
Bonda gerai pagavai sokinejancia mergicka, o del bites ryskumas, ryskumas bigsmile.gif , bet permarga kaip ir daugumai. blush2.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 05 18, 15:23)

va turbūt padoriausias kadras

bet jis ne visai toks kokio norėjau

o man labai patiko, toks mistiskas, gal bandyti net j/b paverst...

QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 18, 15:29)
pateikiu istaisyta 2- u ND 1 uzduoti  ax.gif

gerai 4u.gif
Atsakyti
bonda paningas ar kaip jis besivadintu lotuliukas.gif man patinka gal dar kiek pabandysi ir manau tikrai sauniai gausis thumbup.gif dabar noreciau tiksliai zinot kaip sita darai nes man nesigauna sad.gif bite tai geruuuuuule wub.gif ryskuuuuuu!!! super
Atsakyti
Sveikute,

man labai sunkiai sekasi jus vytis, nes tenka nemazai dirbti, bet stengiuosi wub.gif pirkau trikoji, bandziau save fotografuoti pirma karta, vargau tikrai nemazai, rezukltatai neipatingi bet visgi jusu kritikai cool.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 05 18, 16:57)
..............

ot zinok paskutine is visu triju ir idomiausia, bet dar dirbk dirbk dirbk wink.gif bet va saunuole kokia - nepailstamai vis kazka bando bando bando biggrin.gif
-----------------------------------------------------

O kur kazi Zitlali dingus? g.gif jau kai nere tai niekaip neisneria biggrin.gif Auuuuuuu, Zitka, pareik biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

kol perskaičiau viską doh.gif
Ačiū už komentarus nuotraukoms 4u.gif
Bandžiau šeštadienį fotkinti antrą ND, bet fotike nelabai mačiau skirtumą, o į kompą nespėjau persikelti- benaršydama nustatytmus suformatavau kortelę doh.gif Bet to efekto, kad labai išsilieja kažkaip nepastebėjau , tik mačiau kaip kinta nuotraukų šviesumas unsure.gif Mėginsiu dar, gal kompe geriau matysis unsure.gif
Dar klausimas toms, kurios vaikus fotografuoja serijomis- kaip tada su nustatymais, juk keičiasi ir vieta, ir poza, ir t.t. g.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 05 16, 22:30)
Neskleidziam neteisingos info Va nuejau pas pazengusiuosius ir radau viena neapsakomo ryskumo foto kurios matmenys 500px × 334px.Jei netikit tai nueikit ir pasiziurekit C-girl berniuka kuris pagautas ore.Nuotrauku kokybe vagia daug kas,ivairios korekcijos,perkelimai is ten i ten ir atgal.

Manrods yra didelis skirtumas, ar nuotrauka mažinti, ar automatiškai suspausta, keliant į internetą ax.gif

QUOTE(linole @ 2009 05 17, 21:36)
Parodysiu Tau pasaulio krasta.
Ir jb:
Aistra

Sraigės thumbup.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 05 18, 11:05)
Tikiuosi priimsite dar viena skaitmenine fotografija besidomincia moteriske 

Sveika drinks_cheers.gif

tada dedu kita -kuriuo pati dziaugiuos

Labai spalvinga bigsmile.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 05 18, 15:59)
va cia makro fotkiu meistras  rolleyes.gif turbut matet jau visi  cool.gif http://fotokudra.lt/...si.php?aut=1321

WOW bigsmile.gif

Beje, truputį nebesuprantu dėl ND- kas turi patvirtinti juos ir kiek tų patvirtinimų reikia, kad ND būtų užskaitomi? Nes aną savaitę buvo daug patvirtinančių, o dabar kažkaip jau nebe unsure.gif
Atsakyti