Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 3 tema

QUOTE(inesaS @ 2009 05 18, 10:41)
Kaip vadinasi ta funkcija,nes nelabai suprantu apie ka cia eina kalba.Apie isedegimus tai suprantu,kad mirksi tos vietos,o kada reikia truputi paspausti,kad pamatytum tamsuma sviesuma tai nesuprantu g.gif

as nieko nedariau (ar bent nepamenu) pusiau paspaudus mygtuka matosi (ar ne tongue.gif) kur fokusas, nustatymai- jei fotkinu ant difragmos prioriteto paraso islaikyma ir t.t. jei kas negerai, tai ant ekrano mirksi- per ilgas/ trumpas islaikymai, jei ant islaikymo prioriteto- diafragmos nustatymai gali mirkseti bei matosi koks vaizdas bus nuotraukoj- jei per ilgas islaikymas ir daug sviesos patenka visas ekranas- tai, kaip atrodys nuotrauka- buna sviesus jei per tamsu- tamsus...
o va palaikius veidrodini sito pasigedau, nes ar nuotrauka ne per sviesi pamatai tik nufotografavus per perziura ax.gif
nezinau ar ka aiskiai parasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 18, 12:28)
jeeeeeeeeeeeeeee  thumbup.gif - smagumeeeelis , zinoma, kad priimsim wink.gif
mars namu darbu daryt tongue.gif  biggrin.gif

Smagu pazystamus veidus matyti wub.gif Tik matau, kad cia pagyru taip lengvai nesulauksiu tongue.gif biggrin.gif
Siusiu siandien savo vyrus kurnors kases ziureti, o pati bandysiu pyskinti smile.gif
Atsakyti
Sveiki
Na ka baigėsi savaitgalis kibsim į darbus mirksiukas.gif
Atsakyti
O as parodysiu viena is, kaip judesi savaitgali gaudziau mirksiukas.gif nu bet va, jei reikia griebt dangaus -tai su tais nustatymasi nikaip as su isdegimais nesusitvarkiau ta diena -nebuvo taip, kad nebutu doh.gif ka laukt, kol sutems? g.gif tongue.gif aisku, cia dar ir viena koja sujudejus ax.gif bet i foto albuma tubut eis tongue.gif
user posted image

zodziu, su vaiku sunku ta paninga padaryt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 18 gegužės 2009 - 13:23
linole, kokios sraigės bigsmile.gif
ND.
f/2.8 user posted image
f/5 user posted image
f/8 user posted image
Atsakyti
solo,as uzskaitau ax.gif o tavo nikas toks kaip mano vieno gerai zinomo zmogaus pavarde.Gal jus gimones?
Atsakyti
anas kadras, akip supratau niekam nepatiko biggrin.gif o man reiktu konsultaciju ax.gif na teks bandyt paciai biggrin.gif

tada dedu kita -kuriuo pati dziaugiuos bigsmile.gif bigsmile.gif irgi savaitgaliniai bandymai ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 18, 13:52)
solo,as uzskaitau ax.gif o tavo nikas toks kaip mano vieno gerai zinomo zmogaus pavarde.Gal jus gimones?

Yra ir tokių pavardžių? Tikrai nieko nepažįstu, tai tik nikas 4u.gif

bonda, man judesy tai labai įdomiai atrodo. O macro.. hm, margoka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 18 gegužės 2009 - 14:09
QUOTE(bonda @ 2009 05 18, 14:23)
O as parodysiu viena is, kaip judesi savaitgali gaudziau mirksiukas.gif  nu bet va, jei reikia griebt dangaus -tai su tais nustatymasi nikaip as su isdegimais nesusitvarkiau ta diena -nebuvo taip, kad nebutu doh.gif  ka laukt, kol sutems? g.gif  tongue.gif aisku, cia dar ir viena koja sujudejus ax.gif bet i foto albuma tubut eis tongue.gif
user posted image

zodziu, su vaiku sunku ta paninga padaryt doh.gif

Sveiki visi
patiko, patiko biggrin.gif
papasakok koks išlaikymas, nes mano bandymai buvo visiškai feeeeeee
bandžiau su BULB tai ryškumo 0 , kažkokia abrakadabra gavos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 18 gegužės 2009 - 14:12
QUOTE(solo @ 2009 05 18, 14:08)
O macro.. hm, margoka  smile.gif

ane? o as specialiai tuose barbarisuose gaudziau biggrin.gif galvoju zalia geltona, balta -pabode tongue.gif lotuliukas.gif man tai akys akys bites bigsmile.gif - cia dle to patenkinta as blush2.gif blush2.gif
QUOTE(Jurina @ 2009 05 18, 14:12)
papasakok koks išlaikymas, nes mano bandymai buvo visiškai feeeeeee
bandžiau su BULB tai ryškumo 0 , kažkokia abrakadabra gavos

cia 1/25 mirksiukas.gif bet matai kokie isdegimai doh.gif kai ne i dangu -tai normoj, bet va jei reik biski dangaus kabint -suduva doh.gif ir bandziau visaip ir ant M -nu nesigavo be isdegimu cool.gif nors gal del ju labai neimt galvon g.gif
Atsakyti
Bonda,besisupancio vaiko foto nezinau kaip komentuoti doh.gif ,bite,tikrai macro,bet margi lapai labai blasko ax.gif
Del isdegimo,tai ka padarysi,man tai nemaiso,juk dabar tai vaikas yra pirmam plane o ne dangus peizaze.Kazkas minejo,kad ND filtra reikia naudoti del dangaus.As turiu,bet kad fotiko i rankas imti nenoriu,tai nezinau kaip cia patikrinti ar teisybe blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 18 gegužės 2009 - 14:19
QUOTE(bonda @ 2009 05 18, 15:04)
tada dedu kita -kuriuo pati dziaugiuos bigsmile.gif  bigsmile.gif irgi savaitgaliniai bandymai ax.gif
user posted image

obaaaa - kaip cia tau taip pavyko? bigsmile.gif kiba koki macro antgali uzsisukai? nu suuuper, mane veza thumbup.gif
Atsakyti