Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 3 tema

QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 18, 11:22)
darau antaji namu darba, tai ar bent i ta puse einu  unsure.gif

Man tai skirtumelis matos tarp skirtingu diafragmu,bet fokuso,tai cia nera cool.gif .
Jetus,jei pati neklystu smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Tikiuosi priimsite dar viena skaitmenine fotografija besidomincia moteriske blush2.gif

Neseniai isigijau nauja aparata:
Nikon D60 + NIKKOR 18-55 mm AF-S DX VR

Kazkoki pradini suvokima turiu... Pasiskaitinejau apie pagrindinius nuotraukos kokybei itakos turincius parametrus. Dar reikia susipazinti su naujai isigytu "draugu". Ir jau galesiu "atsiraitoti rankoves" bei kibti i namu darbus smile.gif

Linkiu sekmes visoms besimokancioms, o tuo paciu ir sau 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 05 18, 10:05)
Sveikos  4u.gif

Tikiuosi priimsite dar viena skaitmenine fotografija besidomincia moteriske  blush2.gif

Neseniai isigijau nauja aparata:
Nikon D60 + NIKKOR 18-55 mm AF-S DX VR

Kazkoki pradini suvokima turiu... Pasiskaitinejau apie pagrindinius nuotraukos kokybei itakos turincius parametrus. Dar reikia susipazinti su naujai isigytu "draugu". Ir jau galesiu "atsiraitoti rankoves" bei kibti i namu darbus  smile.gif

Linkiu sekmes visoms besimokancioms, o tuo paciu ir sau  4u.gif  smile.gif

priimsim priimsim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 05 18, 10:05)
Sveikos  4u.gif

Sveika mirksiukas.gif Drasiau prasom jungtis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 18, 11:10)
priimsim priimsim thumbup.gif

Super bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 18, 09:22)

Man 3-oje fokusas i stala nusokes ax.gif
Papildyta:
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 18, 08:20)
Dabar jau imu suprasti klaidas 4u.gif

bigsmile.gif Tai as to ir siekiau, tave visa savaitgali kankindama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 18, 10:22)

Man skirtumas skirtingoms diafragmos reiksmems irgi matosi, o del fokuso nieko negaliu pasakyti, nes tik vakar vakare pirma karta akumuliatoriu pasikroviau, dar net nebandziau su naujuoju fotoaparatu fotografuoti, todel dar nelabai isivaizduoju kaip tas fokusavimas teisinagai atliekamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 18, 09:24)
As dar su klausimu- ar neina ant veidrodiniu padaryti, kad rodytu ar nuotrauka ne per tamsi/ ne per sviesi?

as esu uzsistacius, kad perziuros langelyje matyciau kur yra isdegimai, jei jie buna. tuomet tos vietos mirksi. pasiziurek instrukcijoj - jei bus tai bus, jei ne, tai ne smile.gif

QUOTE(tarzaniuke @ 2009 05 18, 10:22)

kad i ta tai taip, ale kad nerysku, kaip cia taip g.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 05 18, 11:05)
Tikiuosi priimsite dar viena skaitmenine fotografija besidomincia moteriske  blush2.gif

jeeeeeeeeeeeeeee thumbup.gif - smagumeeeelis , zinoma, kad priimsim wink.gif
mars namu darbu daryt tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 18, 10:28)
as esu uzsistacius, kad perziuros langelyje matyciau kur yra isdegimai, jei jie buna. tuomet tos vietos mirksi. pasiziurek instrukcijoj - jei bus tai bus, jei ne, tai ne smile.gif

As dar veidrodinio neturiu tongue.gif mano muiline rodo koks vaizdas bus, tad truputi paspaudus matosi ar ne per sviesu/ tamsu- visas vaizdas, o isdegimus perziurint nuotraukas galima matyti- mirksi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 18, 11:38)
As dar veidrodinio neturiu tongue.gif mano muiline rodo koks  vaizdas bus, tad truputi paspaudus matosi ar ne per sviesu/ tamsu- visas vaizdas, o isdegimus perziurint nuotraukas galima matyti- mirksi  ax.gif

Kaip vadinasi ta funkcija,nes nelabai suprantu apie ka cia eina kalba.Apie isedegimus tai suprantu,kad mirksi tos vietos,o kada reikia truputi paspausti,kad pamatytum tamsuma sviesuma tai nesuprantu g.gif
Atsakyti
as tai ar yra isdegimu ziuriu to grafiko pagalba thumbup.gif , nes anos funkcijos neaptikau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 18, 11:43)
as tai ar yra isdegimu ziuriu to grafiko pagalba thumbup.gif , nes anos funkcijos neaptikau ax.gif

Reikia ir man rimciau tom histogramom pasidometi ax.gif
Atsakyti