Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 3 tema

QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 22:33)
Kątik pamačiau. biggrin.gif
WB tai moku irnesakyk.gif..
Ir tą jau, susiradau išlaikymą, tik dar su skaičiukais nelabai gaudaus.. Kokius statyt lašam imkim, kokius miesto eismui greitam (tokios visada foto noriu  thumbup.gif ) . Išsiaiškinsiu.  smile.gif

Akytes i virsu pakelk,sitiek info vienoje vietoje sudeta. doh.gif
Ups...pirmam puslapi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 14 gegužės 2009 - 22:35
QUOTE(inesaS @ 2009 05 14, 23:34)
Akytes i virsu pakelk,sitiek info vienoje vietoje sudeta. doh.gif
Ups...pirmam puslapi smile.gif

Skaičiau knygutę, buvau parsisiuntęs word dokumentą kokių dešimties puslapių apie išlaikymą ir diafragmą, nesijaudink. tongue.gif biggrin.gif Tik į skaičius neįsigilinau dar, plius, dar galva nedirba, ir nežadu naktį prie krano bėgiot, ir žiūrėt koks išlaikymas tinka. hihihi.gif biggrin.gif

P.S. o kas paskiria naujus N.D.? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šiandien: 14 gegužės 2009 - 22:37
Kadangi čia daug kas kelia foto, tai ir aš įmesiu vieną, kad įvertintumėt ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 22:36)
Skaičiau knygutę, buvau parsisiuntęs word dokumentą kokių dešimties puslapių apie išlaikymą ir diafragmą, nesijaudink.  tongue.gif  biggrin.gif  Tik į skaičius neįsigilinau dar, plius, dar galva nedirba, ir nežadu  naktį prie krano bėgiot, ir žiūrėt koks išlaikymas tinka. hihihi.gif biggrin.gif

P.S. o kas paskiria naujus N.D.?  smile.gif

Po 15 dienos,paskirs kas nors is aukstesniu.As dar nedaaugau iki tokiu pareigu.As tik ND pasiziuriu,del foto papriekaistauju.Kai atsibos eisiu pati pafotografuoti ka nors blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 14, 23:08)
Noriu parodyti pora ziedu,

ryskumas tai tikrai superinis wink.gif tik jau perkonstrastinai turbut, nes naturoj nei dangus toks zydras, ane wink.gif , nei originalioj foto tie patamsejimai is krastu yra, ar ne taip? smile.gif

o taip tai fain, jei i kokybe ziurit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 05 14, 23:42)
...............Kai atsibos eisiu pati pafotografuoti ka nors blush2.gif

lotuliukas.gif jauciu kad tuoj mus cia jaunesnieji isvarys - sakys - nieko tik neveikia, tik kritikuoja, o ka pacios sugeba nerodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 14, 23:42)
Po 15 dienos,paskirs kas nors is aukstesniu.As dar nedaaugau iki tokiu pareigu.As tik ND pasiziuriu,del foto papriekaistauju.Kai atsibos eisiu pati pafotografuoti ka nors blush2.gif

šeštadienį kaip suprantu new mission atkeliaus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 14, 23:08)
Noriu parodyti pora ziedu, ir paklausti kas yra negerai.Praeita savaitgali buvau kaime tai negalejau apatinio zandikaulio niekaip "uzdaryti" nuo gamtos grozio.O va iamzinti jos tinkamai ir nejo...Kur klaidos?
P.S. jos jau truputi su PS patvarkytos (spalvos ir ryskusmas, kontrastas)

Man tai labai ryskios ir grazios bigsmile.gif Gal nelabai naturaliai atrodo, bet man grazu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 14, 23:44)
šeštadienį kaip suprantu new mission atkeliaus?  biggrin.gif

taip taip - mission impossible ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 14, 23:58)
taip taip - mission impossible ph34r.gif

Taip ir galvojau. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 14, 22:44)
lotuliukas.gif jauciu kad tuoj mus cia jaunesnieji isvarys - sakys - nieko tik neveikia, tik kritikuoja, o ka pacios sugeba nerodo  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tas tai tiesa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 05 15, 00:03)
Taip ir galvojau. hihihi.gif

relax cool.gif take it easy biggrin.gif
Atsakyti
Lamuna aciu kad itraukei ir mane i sarasiuka 4u.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 05 14, 21:08)
Noriu parodyti pora ziedu, ir paklausti kas yra negerai.Praeita savaitgali buvau kaime tai negalejau apatinio zandikaulio niekaip "uzdaryti" nuo gamtos grozio.O va iamzinti jos tinkamai ir nejo...Kur klaidos?

Tikrai truputi dirbtinos spalvos ax.gif Bet siaip neblogai mirksiukas.gif

QUOTE(Will @ 2009 05 14, 21:38)
Kadangi čia daug kas kelia foto, tai ir aš įmesiu vieną, kad įvertintumėt  ax.gif

Nelabai turiu ka pasakyt rolleyes.gif Siaip tiltas ir tiek ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so-fun: 14 gegužės 2009 - 23:17