Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 3 tema

QUOTE(linole @ 2009 05 17, 20:07)
O baltos geles fokusas virsuneje. Manau, ten ir taikei?

Ai,Jus apie ta gele auksta tokia,smulkia,rasot,kur klausiau ar fokusas virsunej ?Taip,taikiau i virsutinius ziedelius 4u.gif

Stai dar pora nuotraukyciu ikelsiu ax.gif ...daugiau jau nebedesiu,paskui mane uzkomentuosit biggrin.gif
Sita,bandziau padaryti juodai balta su Picasa nustatymu "juodas filtras"(ten pats pasikoreguoji seseliu kritima,issidestyma kadre).Kitu programu as nezinau,kaip ten jus keiciat.Dar zalia ant to smile.gif

Islaikymas 1/30---f 5,6---Iso 400
user posted image

O cia originalas.Man jis nelabai patinka,nes tie balti ziedeliai tokie neryskus...
Apskritai,as sios gelytes nuotraukas dedu,nes ju kadru padariau jau nnn kartu,o vis nesigauna,atrodo,kaip turetu buti.Gal jus,mielieji, galetumet man pasakyt kas cia ne taip,ne tokie nustatymai g.gif ?

user posted image

Tik pakarpytos,daugiau nieko nedaryta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 17 gegužės 2009 - 19:06
Giedre - pirma man patiko, tik gal erdvės kiek trūksta? Nes atrodo kad auga auga ta gelė iš kampo, ilgas kotas ir bac - remiasi į kraštus g.gif

o antra tai nežinau net - sujudėjusi lyg ir padegusi gal kiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 17 gegužės 2009 - 19:49
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 17, 20:04)
Ai,Jus apie ta gele auksta tokia,smulkia,rasot,kur klausiau ar fokusas virsunej ?Taip,taikiau i virsutinius ziedelius 4u.gif

Stai dar pora nuotraukyciu ikelsiu ax.gif ...daugiau jau nebedesiu,paskui mane uzkomentuosit biggrin.gif

Taip, apie ta gele kalbejau. mirksiukas.gif

O naujai ideta man labai patiko, ypac jb variantas. Toks kotelis idomios formos. Tik irgi truksta erdves.

Ir prasau jokiu JUS!!!

Kad jau zadejau ideti savu-idedu. Bet nevykusios si karta. Ne fotografavimo diena. doh.gif
Ar labai truksta sioje nukapotu uodegu? Ir ar abai kliuna, kad ryski tik viena sraige?

Parodysiu Tau pasaulio krasta.
user posted image

Ir jb:
Aistra
user posted image

Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 05 17, 18:14)
Kas cia per miegas vidury dienos?
Primenu - rodo sestadieniais 23:00, kartoja sekmadieniais 7:00 ir 15:00

cia grozio miegas biggrin.gif

linole - niu man tai grazuuuuuuuuuuuuuuuuu smile.gif ir vertimas i j/b patinka, nors kol kas niekaip as jo neprisijaukinu, bet va tavo kazkaip ziuuurisi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 05 17, 22:03)
linole - niu man tai grazuuuuuuuuuuuuuuuuu  smile.gif ir vertimas i j/b patinka, nors kol kas niekaip as jo neprisijaukinu, bet va tavo kazkaip ziuuurisi  rolleyes.gif

Aciu. 4u.gif
Turejau tik 5 minutes sraigiu fotografijai. O jos ne zolese sedi, o ant visokiu vamzdziu, lentu, statybiniu medziagu sulipe. doh.gif Tai fonas ne koks.

Del jb - man labai prilipo Avytesssss plug-in'as. BW Styler 1.01 vadinasi. Su kitais irankiais man nesiseka versti.

Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 05 17, 22:12)
Del jb - man labai prilipo Avytesssss plug-in'as. BW Styler 1.01 vadinasi. Su kitais irankiais man nesiseka versti.

turesiu omeny wink.gif
Atsakyti
linole, j/b su sraigytem labai wub.gif

O sakykit, su kokiom programom jus verciat j/b, kerpat ir kitaip koreguojat? PS?
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 05 17, 21:36)
Ar labai truksta sioje nukapotu uodegu? Ir ar abai kliuna, kad ryski tik viena sraige?

gal ir trūksta, bet pavadinimas pirmos tą atperka smile.gif Liuks momentas thumbup.gif

QUOTE(linole @ 2009 05 17, 22:12)

o aš jo niekaip neperprantu doh.gif vis rankom krapštausi, vargstu su JB amžiais doh.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 05 17, 22:39)
O sakykit, su kokiom programom jus verciat j/b, kerpat ir kitaip koreguojat? PS?

aš su PS 4u.gif
Atsakyti
Tin tin man ta antra tai smagi ziureti, spalvos "kabina".Gal truputi siltesnio atspalvio jos noretus, bet taip tai ok.
Basakoje man su kava foto gera, tik lekstutes noretusi visos ir tu gelyciu arciau puodelio.
Linole wau j/b sraiges.Aga Avytesss actionas geras j/b versti.Man jis labiausiai patinka kai buna portretas is arti paimtas ir matosi sviesos zaismas akyse.Tada sis actionas padaro foto wub.gif
Giedre rimtai isivaziavai, baltai pavydziu kad tiek laiko turi siam dalykui ax.gif
Atsakyti
linole ir Ievosius, malonu, kad patiko, kaip jau ir sakiau, su spalvom nieko nedaryta, tik kiek pasviesinta foto. kazkaip nesinori kist nagu prie spalvu, kad nesugadinciau visai blush2.gif

ir dar linole, man labai antra sraigiu foto patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as noreciau pagirti Giedre uz nora ir pastangas 4u.gif saunuole mirksiukas.gif

sraiges nerealios biggrin.gif Ir vaikis mano ivertino teigiamai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 17 gegužės 2009 - 22:25
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 17, 22:02)
Linole wau j/b sraiges.Aga Avytesss actionas geras j/b versti.Man jis labiausiai patinka kai  buna portretas is arti paimtas ir matosi sviesos zaismas akyse.Tada sis actionas padaro foto  wub.gif

Ten pluginas o ne actionas mirksiukas.gif
linole sraiges liuks.O jau vertimas j/b koks gerulis thumbup.gif
Atsakyti