QUOTE(lamella @ 2009 05 16, 13:01)
Aišku, aš kažkaip galvojau, kad Tu su 50tuku fotografuoji
50 tik prieš tris dienas nusipirkau
jaukinuos kol kas
QUOTE(Tin-tin @ 2009 05 16, 15:36)
si karta noreciau jums parodyti foto is antros foto sesijos su rozine gelyte
jei pamenat kokia buvo pirma, tai ar antra geresne? ir apskritai ar gera?
Man žinok pirma tavo geresnė buvo, ten tiesiog jautėsi lapelių faktūra
gal šviesa kiek kitu kampu krito?
Antros spalvos švelnios, gražios, bet tokios kaip netikros
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 16, 19:04)
1.Islaikymas 1/180 ---F 27---ISO 100. Klausimas,kodel taip sulietas zmoniu judesys ? Nes,per mazas islaikymas
?
2.Islaikymas 1/180---F 6,7---ISO 100.Klausimas,kodel tamsokas bendras fonas ?
Nes,per mazas ISO
?
3.Islaikymas 1/45---F 22---ISO 800.Klausimas,kodel nuotrauka tokia sviesi ?
Nes,per aukstas ISO
?
Pirmos tai tikrai trumpas išlaikymas. Pvz sportą rekomenduoja fotografuoti ne trumpesniu nei 1/500 išlaikymu. Labai didelis f skaičius, reikėjo per kokius tris stopus atvert, tada ir išlaikymo pakaktų
o antra ir trečia tai ne iso kaltinčiau, o išlaikymas kiek per trumpas antroj ir kiek per ilgas trečioj. Bet ne tragiškai tamsu ar šviesu, man antros tamsumas visai nekliūna, trečioj tai dangus padegęs. Rankiniu fotografuojant labai sunku pataikyt iškart visus tris parametrus.
QUOTE(ich @ 2009 05 16, 21:18)
Man irgi zmones ir vaikus fotografuoti dar labai sunku
Bandau suprasti savo fotoaparata, gal man galit paaiskit kodel tokios neryskios gaunasi foto?
Dedu siandienines savo foto
Labai daug gali būti priežasčių - fotiko sudrebėjimas kai spaudi užraktą, vejelio gūsis, rankų drebėjimas. Fotkinant macro labai maža ryškumo zona, tai galima labai lengvai ją pamest.
QUOTE(linksmuciuke @ 2009 05 16, 22:15)
Niu tavo nuotraukos dydis yra 640x480... tai čia toks dydis, kurį padaro mobilūs telefonai, o ne normalus fotikas. Jei nemažinai, tai gal fotike nustatyta ant prastos kokybės?
Čia toks dydis keliant internetu, nes didesnės foto labai iškraipytų langą