Will, stenkis nenaudoti imontuotos blykstes, kaip Sadi parasytu ji yra blogis nuotraukos gaunas pesviestos, plokscios, sunaikinami visi subtilus seseliai vidurdieni prie ryskios saules irgi negerai fotografuoti... arkliukui vietos palik siek tiek, dusta jis toj foto nuo erdves trukumo
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 16, 14:24)
Na va, aiskinaus,aiskinaus, ir issiaiskinau,kame buvo reikalas del to formato Tai dabar dedu vel, savo ND
gerai
QUOTE(Will @ 2009 05 16, 15:56)
bet visas virsus isdeges
Pristatau svieziausius kadrus is "Kariuomenes ir visuomenes" sventes
O pristatau,tuos,kurie nelabai gavosi...labai noreciau,kad paaiskintume,kas ten ne taip su tais nustatymais
Fotkinau ant rankinio rezimo
1.Islaikymas 1/180 ---F 27---ISO 100. Klausimas,kodel taip sulietas zmoniu judesys ? Nes,per mazas islaikymas ?
2.Islaikymas 1/180---F 6,7---ISO 100.Klausimas,kodel tamsokas bendras fonas ?
Nes,per mazas ISO ?
3.Islaikymas 1/45---F 22---ISO 800.Klausimas,kodel nuotrauka tokia sviesi ?
Nes,per aukstas ISO ?
Su nuotraukom nieko nedaryta,nekarpyta ir t.t. Tai originalai
Atleiskit uz kvailus klausimus,bet mokantis,jie kyla
O pristatau,tuos,kurie nelabai gavosi...labai noreciau,kad paaiskintume,kas ten ne taip su tais nustatymais
Fotkinau ant rankinio rezimo
1.Islaikymas 1/180 ---F 27---ISO 100. Klausimas,kodel taip sulietas zmoniu judesys ? Nes,per mazas islaikymas ?
2.Islaikymas 1/180---F 6,7---ISO 100.Klausimas,kodel tamsokas bendras fonas ?
Nes,per mazas ISO ?
3.Islaikymas 1/45---F 22---ISO 800.Klausimas,kodel nuotrauka tokia sviesi ?
Nes,per aukstas ISO ?
Su nuotraukom nieko nedaryta,nekarpyta ir t.t. Tai originalai
Atleiskit uz kvailus klausimus,bet mokantis,jie kyla
Man irgi zmones ir vaikus fotografuoti dar labai sunku Bandau suprasti savo fotoaparata, gal man galit paaiskit kodel tokios neryskios gaunasi foto?
Dedu siandienines savo foto
QUOTE(ich @ 2009 05 16, 20:18)
Man irgi zmones ir vaikus fotografuoti dar labai sunku Bandau suprasti savo fotoaparata, gal man galit paaiskit kodel tokios neryskios gaunasi foto?
Kas turi muilines visos svajoja apie taip sulieta fona Matau ir tu nelabai skaitei pirmam puslapyje pateikta info.Pasiskaityk apie diafragmos reiksme ir parasyk kodel tas fonas tau toks sulietas.Laukiu
Sveikutės
Na aš šiadien visą dieną bandžiau ką nors gražaus pagaut, kad jums parodyt po to. Bet grįžus pamačiau kad nelabai yra ką rodyt bandžiau visokius parametrus keitinėt, tai taip ir gavos tik bandymai. Niu bet gal ką parodysiu...
O dabar komentarai...
Aš irgi užskaitau
Tin-tin, man kažkaip ta pirma raudona gėlytė buvo fainesnė. Šitai labai trūksta ryškumo... O antra nuotraukytė būtų labai faina, spalvos nerealios Bet viską gadina sakyčiau didokas triukšmas... gal ISO buvo labai užkeltas?
Man pirma faina
O taviškis tai gerai atrodo
Na aš šiadien visą dieną bandžiau ką nors gražaus pagaut, kad jums parodyt po to. Bet grįžus pamačiau kad nelabai yra ką rodyt bandžiau visokius parametrus keitinėt, tai taip ir gavos tik bandymai. Niu bet gal ką parodysiu...
O dabar komentarai...
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 16, 15:24)
Tai dabar dedu vel, savo ND
Aš irgi užskaitau
Tin-tin, man kažkaip ta pirma raudona gėlytė buvo fainesnė. Šitai labai trūksta ryškumo... O antra nuotraukytė būtų labai faina, spalvos nerealios Bet viską gadina sakyčiau didokas triukšmas... gal ISO buvo labai užkeltas?
QUOTE(Will @ 2009 05 16, 16:56)
šita gavosi šviesi
Man pirma faina
O taviškis tai gerai atrodo
QUOTE(inesaS @ 2009 05 16, 21:24)
Kas turi muilines visos svajoja apie taip sulieta fona Matau ir tu nelabai skaitei pirmam puslapyje pateikta info.Pasiskaityk apie diafragmos reiksme ir parasyk kodel tas fonas tau toks sulietas.Laukiu
As kaip suprantu, tai priklauso nuo ryskumo zonos As skaiciau, bet gal jau kazka maisau Cia fotografuota su macro funkcija, bet man su ja neimanoma ryskiau padaryt, kodel?
QUOTE(ich @ 2009 05 16, 20:33)
As kaip suprantu, tai priklauso nuo ryskumo zonos As skaiciau, bet gal jau kazka maisau Cia fotografuota su macro funkcija, bet man su ja neimanoma ryskiau padaryt, kodel?
o kodel su macro?
QUOTE(linksmuciuke @ 2009 05 16, 21:29)
labai aciu uz komentara
antros parametrai tokie:
f/2.8
islaikymas 1/80
ISO 200
kazin is kur tie triuksmai
QUOTE(Peledike @ 2009 05 15, 20:20)
šiaip ar taip čia į žalios temą
nerealiai patiko o as su jum nespeju, sori
QUOTE(inesaS @ 2009 05 16, 21:34)
o kodel su macro?
Bandau fotoaparato ir objektyvo galimybes Bet man be macro kazkodel realesnes spalvos visada gaunasi, gal zinot kodel?