Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 3 tema

QUOTE(Rico @ 2009 05 16, 12:21)
*Citra*, gerai  mirksiukas.gif  sikart is toli mates  lotuliukas.gif

Tu nesijuok, kazko su radikal nesusisneku unsure.gif Issaugo labai dideli formata. unsure.gif Negaliu cia idet. Vakar normaliai issaugojo,o dabar ne. kazko nebesuprantu doh.gif Kaip ten viska sumazinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 16 gegužės 2009 - 12:32
Rimtai, kas suprantat radikal.ru Kaip ten nustatyti mazesni formata? 000189.gif
Atsakyti
aciu visoms uz kritika pilnai sutinku ,kad daugoka objektu ax.gif bet man nuotraukose patinka testinumas veiksmas ,na bet gal reikia pradzioje be fintu ismokti fotografuoti ax.gif

Sadi fainuoliska nuotraukite fokusas geras rolleyes.gif

Ievosius labai grazi tavo mergyte ,spalvos visai nieko tik man tas spindulelis ant veiduko trukdo ax.gif

G_i_e_d_r_ė man tavo pirma nuotraukele supper thumbup.gif spalvos ir testinumas thumbup.gif antra nieko tik riskumo truksta

Edeva man raiska patinka rolleyes.gif

as turiu prisipazinti kai atradau RAW tik su juo ir fotografuoju ax.gif nes spalvos kokybe nepalyginsi bei galima pakoreguot jei kas ne taip blush2.gif bet cia noriu ismokti taip kad nereiketu koreguot visai rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu visom uz komentarus del mergaites foto 4u.gif Klaidasbandsim ateity taisyti.
O akytes pas ja beveik naturialios tik kai sviesinau visa foto ir jos pasviesejo, bet po pasviesinimo jos labai jau negyvos buvo tai tik truputi kontrasto dadeta ir viskas.
Man patiko zalias lapas, tik gal geltonos per daug, as siek tiek prigesinciau.Bet laseliu ryskumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 05 16, 11:30)
Tu nesijuok, kazko su radikal nesusisneku  unsure.gif Issaugo labai dideli formata.  unsure.gif Negaliu cia idet. Vakar normaliai issaugojo,o dabar ne. kazko nebesuprantu  doh.gif Kaip ten viska sumazinti?

As draugiskai mirksiukas.gif ax.gif nesu radical naudojus, tai nezinau blush2.gif patart negaliu blush2.gif bandyk sumazint kazkaip g.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

na, bet jau cia atejus toks ikvepimas pagauna... Visos nuotraukytes labai super, ypac patiko Edevos, Sadi, o jau Ievovsiaus mergyte wub.gif kada nors ir as tokias nuotraukas darysiu thumbup.gif
Atsakyti
Na va, aiskinaus,aiskinaus, ir issiaiskinau,kame buvo reikalas del to formato thumbup.gif Tai dabar dedu vel, savo ND smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
si karta noreciau jums parodyti foto is antros foto sesijos su rozine gelyte biggrin.gif jei pamenat kokia buvo pirma, tai ar antra geresne? ir apskritai ar gera? smile.gif

user posted image

ir dar viena. kaip? man tai spalvos visai nieko, bet greiciausiai bus ne kas, ar ne? smile.gif
user posted image
Atsakyti
Citra,uzskaitau mirksiukas.gif
Atsakyti
Tin-tin,man asmeniskai ryskumo truksta ir anoj ir sitoj.O antroji tai gal tas fonas melynas nieko,bet nelabai man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 16, 16:15)
Tin-tin,man asmeniskai ryskumo truksta ir anoj ir sitoj.O antroji tai gal tas fonas melynas nieko,bet nelabai man mirksiukas.gif

aciu labai uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
Dėkui užskaičiusioms 4u.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 05 16, 12:12)

will
, nzn bet toks jausmas kad tavo foto su nekokiu fotiku darytos.
jei pati fokusa, as uzskaitau, bet... neriskumas..... parodyk daugiau savo foto, gamtoj ar siaip laisva tema.

Paskaičiau ir galvoju... išties beveik visas nuotraukas šviesinu PS g.gif Na, išskyrus daugumą atvejų, kai naudojau blicą, nes tuomet jos būna šviesesnės.
Dėl pvz... visos keltos į photobucket ir truputį senesnės, nes pastaruoju metu nelabai fotkinau ką nors be vaiko doh.gif

šita gavosi šviesi lotuliukas.gif
user posted image
Truputis gamtos:
user posted image
user posted image

Su vaikų fotografavimu išties sunku... gerai, kad vaikas didesnis ir jam patinka pozuoti, o kai mažas doh.gif Čia va pvz kaip maniškis elgiasi , vos pamatęs fotiką , tuo pačiu ir foto lauke ax.gif
user posted image
Atsakyti