QUOTE(inesaS @ 2009 05 16, 12:42)
Giedre,jau as isivaizduoju,kaip tu manes nekenti,bet vel man cia kazkas ne taip
niekaip nesuprantu kas taip ziauriai apkarpo tavo foto.
Raw reikalinga atskira programa.Ji buna prie fotiko.
InesaS,viskas puiku,kritika priimu
.Man taipogi cia dar norisi ryskumo,astrumo,bet niekaip jo neisgaunu,deja
,nors ir kaip vargstu
1 nuotr.Islaikymas 1/125 ,f.5,6 ,Iso 200
2nuotr.Islaikymas 1/125 ,f.5,6 ,Iso 100
Del Raw,tai instaliavau 2 pridetus diskelius prie fotiko,bet vis tiek man raw nerodo...kazko nesuprantu gal as ten,nes anglu kalba ne itin puikiai moku
Bonda,aciu uz atsakyma apie islaikyma.Supratu viena,vaikus fotkinant,islaikyma geriau daryt kuo trumpesni,diaframa,tada galima ir siauresne daryt,na ir ISO kelti,pagal apsvietima.
Geriausi dalykai šiame GYVENIME yra: ĮSIMYLĖTI, JUOKTIS kol pradės skaudėti skruostus. Rasti šimtą laiškų kai GRĮŽTI iš kelionės. Atsigulus savo lovoje KLAUSYTIS kaip už lango lyja ir lietaus lašeliai barbena i stiklą. JUOKTIS iš savęs. Sulaukti skambučio VIDURNAKTĮ, kuris truktų valandą. Netyčia išgirsti kalbant apie save, kai sakoma kas nors GERO. IŠGIRSTI dainą, kuri tau primena ypatingą žmogų. Pirmas BUČINYS. JAUSTI kutenimą pilve, kaskart kai matai mylimą žmogų. LEISTI laiką su savo dar mažais vaikais. MATYTI mylimus žmones LAIMINGUS. NEŠIOTI marškinius to žmogaus, kuris tau patinka, ir kurie dar KVEPIA jo kvepalais. Susitikti seną draugą ir jausti, kad niekas NEPASIKEITĖ. STEBĖTI saulėlydį. TURĖTI kažką, kuris sakytų, kad tave myli.