Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 3 tema

QUOTE(Rasytce @ 2009 05 16, 11:19)

nepasisakiau ta karta, kad tikrai tas serijinis taip kaip taisykle is keliu kadru,  G A L tik keli ir pasitaikys geri, bet siaip tai tikrai sssss .. . . .

nu va, as kiek bandzius man ir totalus s budavo -ne sykio nieko gero..uztat idomu, gal kazka ne taip darau g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 05 16, 11:12)
RAW formatas leidžia ištaisyti gan grubias eksponavimo klaidas...

Aciu uz info 4u.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 05 16, 11:30)
Sveiki visi  bigsmile.gif  smile.gif Vel padariau nuotrauku,o rodyti vel praktiskai nera ka doh.gif

Man pirma labai grazi rolleyes.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 05 16, 11:35)
Sveikutes saunuoles jus taip sparciai tik spek skaityt  4u.gif komentuot nespeju  blush2.gif idedu ir as viena ''zalia'' o kokia kita savaites tema bus  bigsmile.gif

Man labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 05 16, 10:32)
ax.gif na as ten tik skaitau bet nesiterpiu  schmoll.gif ten man gerokai per toli  ax.gif bet tiesiog ziurineju savaitgalio foto ir dabar susimasciau kaip cia turejo but teisingai ir techninskai padaryta  g.gif o pas jas visus psl skaitau  ax.gif

tai priklauso kokio efekto norejai ax.gif jei tik momenta su purslais tai l.trumpo reikia, tai butu kaip Peperoni kaip ant vandens vaiksciojantis, o cia ilgesnis islaikymas, judesi kaip ir parodo, bet... fonas- vanduo negali buti visai lygus g.gif gal daugiau ismanancios daugiau pasakys, nes as tai dar delioju viska galvoj, bet jau kazka suprast pradedu, o ten gali paklaust gi, paaiskins geriau... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Edeva, labai ryškus lašiukai mirksiukas.gif
Sadi, nu faina labai pienė, Tu su kokiu objektyvu ją fotografavai? smile.gif
Ievosius, nu akys kokios gražios, Tu čia ryškinai jas ar taip gavos naturaliai? wub.gif Tik pagal taisykles blogai, kad centre jos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 16 gegužės 2009 - 11:47
QUOTE(inesaS @ 2009 05 16, 12:42)
Giedre,jau as isivaizduoju,kaip tu manes nekenti,bet vel man cia kazkas ne taip doh.gif niekaip nesuprantu kas taip ziauriai apkarpo tavo foto. doh.gif
Raw reikalinga atskira programa.Ji buna prie fotiko. mirksiukas.gif

InesaS,viskas puiku,kritika priimu wink.gif .Man taipogi cia dar norisi ryskumo,astrumo,bet niekaip jo neisgaunu,deja verysad.gif ,nors ir kaip vargstu biggrin.gif
1 nuotr.Islaikymas 1/125 ,f.5,6 ,Iso 200
2nuotr.Islaikymas 1/125 ,f.5,6 ,Iso 100

Del Raw,tai instaliavau 2 pridetus diskelius prie fotiko,bet vis tiek man raw nerodo...kazko nesuprantu gal as ten,nes anglu kalba ne itin puikiai moku biggrin.gif

Bonda,aciu uz atsakyma apie islaikyma.Supratu viena,vaikus fotkinant,islaikyma geriau daryt kuo trumpesni,diaframa,tada galima ir siauresne daryt,na ir ISO kelti,pagal apsvietima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G_i_e_d_r_ė: 16 gegužės 2009 - 11:55
QUOTE(lamella @ 2009 05 16, 12:43)
Sadi, nu faina labai pienė, Tu su kokiu objektyvu ją fotografavai? smile.gif

su kitiniu smile.gif Canon 18-55mm 3,5-5.6F
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 05 16, 13:04)
Bandau dėi fokuso ND, kadangi photobucket labai vagia kokybę, pamėginau įkelti kitur, tikiuosi, gerai gavosi ir viskas matosi  lotuliukas.gif

Fokusas,cia gerai smile.gif ...tik kazin kodel jos tokios neryskios g.gif Gal ant fotiko uzstatyta 1 ar 2 zvaigzduciu kokybe g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 16, 12:55)
su kitiniu smile.gif Canon 18-55mm 3,5-5.6F

Aišku, aš kažkaip galvojau, kad Tu su 50tuku fotografuoji blush2.gif
Atsakyti
ačiū už komentarus mano nuotraukai 4u.gif

serijinio fotografavimo kokybė dar priklauso nuo fotoaparato galimybių, man atrodo. jei aparatas sugeba greitai didelius kiekius info sukišti į kortelę, tada kokybės nenuvagia. bet jei aparatas nepajėgia susitvarkyti su šia užduotim (tik užsideda pliusą pirkėjo akyse, kad turi tą funkciją doh.gif ) tada ir kokybė š... gaunasi.

kreolli, jungiuosi prie daugumos - per daug objektų ir blaskosi žvilgsnis.

Sadi, kokybė ir spalvos thumbup.gif man rėmelis nemaišo, pati juos mėgstu vien dėl to, kad atskiria nuotrauką nuo šito nenusakomos spalvos fono

Ievosius, man norėtųsi vertikalaus kadro ax.gif tada būtų tilpus ir visa rankytė (dabar man kliūva nukirsta plaštaka fone, tokia kaip atskirta nuo kūno atrodo). ir daugiau medžio norėtųsi, juk čia istorija, kaip mažylė medyje tupėjo mirksiukas.gif

Giedre,
pirmoji man visai nieko, tik fokusas ne visai vidury. gal vos dešinės pakirpti būtų neprošal.

Edeva, kokie gaivūs tavo lašiukai bigsmile.gif o dėl to judesio nuotraukos, manyčiau, kad per ilgas vis gi išlaikymas buvo, nes išdegimai ir ant kūno, ir pursluose ima viršų unsure.gif išplaukusius purslus (ir kūną) galima būtų pateisinti, jei vanduo būtų fokuse. žodžiu, mano nekompetetinga nuomone, išplaukusią nuotrauką galima laikyti gera, jei kažkas yra fokuse.

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Oho,kokiu groziu pridejot bigsmile.gif Laseliai, piene wub.gif

Dedu antraji bandyma su ND. rolleyes.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 16 gegužės 2009 - 12:19
*Citra*, gerai mirksiukas.gif sikart is toli mates lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 16 gegužės 2009 - 12:24
QUOTE(Peledike @ 2009 05 16, 13:06)
Edeva, kokie gaivūs tavo lašiukai  bigsmile.gif  o dėl to judesio nuotraukos, manyčiau, kad per ilgas vis gi išlaikymas buvo, nes išdegimai ir ant kūno, ir pursluose ima viršų  unsure.gif  išplaukusius purslus (ir kūną) galima būtų pateisinti, jei vanduo būtų fokuse. žodžiu, mano nekompetetinga nuomone, išplaukusią nuotrauką galima laikyti gera, jei kažkas yra fokuse.

aciu visom uz komentarus del vandens taip ir maniau tik norejau labiau matyrusiu paklaust blush2.gif jauciu ten ir ekspozicija uzkelta g.gif

kas del serijonio esu keleta kartu bandzius bet man kazkas nesigavo g.gif pvz sokimas i vandeni verysad.gif
Atsakyti