Bonda rimtai gal geriau butu jei ziedas tiesiai i objektyva butu ziurejes, reikejo man labiau pritupti.
Almara ta fot su puodeliu ir sausainiukais, man labai liuks atrodytu jei kitas kampas pagautas butu, pvz is sono, truputi auksciau negu saisainuku lygmenyje, ir sausainukai fokuse o puodelis toks paplaukes lyg priminimas jog nuo sausainiu laukia kelioni prie kavos....
Olo aciu, kad patinka
Rico lapai-oho ryskumas, baltai pavydziu kad taip isejo pagaut
Kerolli dzekui, aga per ryskus, per daug PS panaudota
Fize verciant is spalvotos i j/b reikia ne per image mode daryti grayskale,o per image - desaturate, ir tada dar su contrastu pavarikuoti, levels pazaaisti
Pamaiva dekui uz namu darbus.Nuo ryt pradesim daryti, o siandien juk penktadienis reikia ir pailseti nuo mokslu
QUOTE(Peledike @ 2009 05 15, 20:20)
savaitės tema vis dar žalia? nebesugaudau galų jau šiaip ar taip čia į žalios temą
Sutinku su Sadi ! Kirščiau kur prasideda vanduo !
Bet nuo žalumos, tai net galva apsisuko
Sadi, Olo bet jei aš nukirpsiu atspindį, gausiu patį paprasčiausią medį aš čia bandžiau paįvairinimą įkomponuoti. vadinasi, kiek yra ant žemės, tiek turi būti ir vandenyje bet tada padalinčiau nuotrauką į 2 lygias dalis ir tas nebūtų gerai. vnž nieko nesuprantu atsindžių ir šešėlių komponavime
O Dieve, kiek rasybos klaidu, negaliu patiket kad tokia beraste esu (va ka reiskia kai bandai su vaiku ant ranku mintis destyt, rankos nebespeja)
savaitės tema vis dar žalia? nebesugaudau galų jau šiaip ar taip čia į žalios temą
labai norisi to atspindzio, viso... daug zalumos
Man, kaip neprofesionalei, tai labai ši nuotrauka patinka
QUOTE(Peledike @ 2009 05 15, 21:02)
Sadi, Olo bet jei aš nukirpsiu atspindį, gausiu patį paprasčiausią medį aš čia bandžiau paįvairinimą įkomponuoti. vadinasi, kiek yra ant žemės, tiek turi būti ir vandenyje bet tada padalinčiau nuotrauką į 2 lygias dalis ir tas nebūtų gerai. vnž nieko nesuprantu atsindžių ir šešėlių komponavime
Na žinok taip ir komponuoja atspindžius - lygiai dalina kadrą dažniausiai Tame ir fyntas būna
QUOTE(Ievosius @ 2009 05 15, 20:40)
Fize verciant is spalvotos i j/b reikia ne per image mode daryti grayskale,o per image - desaturate, ir tada dar su contrastu pavarikuoti, levels pazaaisti
labai labai aciu uz pamokele, dabar zinosiu
cia siaip pabandziau paverst i j/b
[quote=fizė,2009 05 15, 22:25
[/quote]
Ne,ne kas .Man tai nesiziuri,dabar atrodo,kaip kokie mire lapai .Cia mano nuomone
[/quote]
Ne,ne kas .Man tai nesiziuri,dabar atrodo,kaip kokie mire lapai .Cia mano nuomone
[quote=G_i_e_d_r_ė,2009 05 15, 21:31]
[/quote]
[/quote]
man irgi taip atrodo, bet norejau pabandyt paverst i j/b
[/quote]
[/quote]
QUOTE(fizė @ 2009 05 15, 22:35)
O,pavyzdziui,skirtingu programu skirtingi vertimai i j/b ? As tai su Picasa verciu,bet man tada truksta kontrasto.
Papildyta:
Gal kas ryt vyks i "Kariuomense ir visuomenes" svente prie Kauno santakos ?