QUOTE(tomka @ 2009 05 15, 19:34)
Vis skaitinėdavau jūsų temą, patarimų ir t.t. pasisemdavau. O dabar... Galima pervadint off topico tema.
matai, kai jau visos susibendrauja, tai diskutuoja įvairiom temom
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 15, 17:13)
50pyškių
nedaug
QUOTE(tomka @ 2009 05 15, 17:34)
Vis skaitinėdavau jūsų temą, patarimų ir t.t. pasisemdavau. O dabar... Galima pervadint off topico tema.
yra visos 5 temos vien apie garbanas, o cia del keliu psl jau tragedija nu tai pasakok, kas domina, kokie tavo plaukai
QUOTE(tomka @ 2009 05 15, 16:34)
gi neprigaminsi tų patarimų ir t.t. kai kas ką sužinom/sugalvojam/pabandom parašom
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 15, 16:46)
nedaug
yra visos 5 temos vien apie garbanas, o cia del keliu psl jau tragedija nu tai pasakok, kas domina, kokie tavo plaukai
iš BT iš vis papigiai, berods 15 jei neklystu
bet tikrai man rods tose 5iose temose nėra nei vieno off topic o va čia sakyčiau ilgai išsilaikėm
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 15, 17:50)
bet tikrai man rods tose 5iose temose nėra nei vieno off topic o va čia sakyčiau ilgai išsilaikėm
dar pries kelis postus aptarinejom plauku prieziuros linija tamsiaodem, o kad eurovizija taip smagiau ziuret buvo, tai turbut ne man vienai
Svarbiausia kad jos net temoj nedalyvauja, nei vienos zinutes nebuna parase. sakytum klausia kazko, patarimu, o mes ignoruojam ir toliau savo varom, bet ne - tyli, o paskui prukstauja
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 15, 20:08)
Svarbiausia kad jos net temoj nedalyvauja, nei vienos zinutes nebuna parase. sakytum klausia kazko, patarimu, o mes ignoruojam ir toliau savo varom, bet ne - tyli, o paskui prukstauja
tai va ką aš ir sakau.. ai nekreipkim dėmesio,kam reikės tas pasiklaus ir taip,kei ką sužinot norės
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 15, 18:08)
Labi labi,
kur visos
kur visos
man siand diena laisva, tai sedejau alieju uzsitepus ant plauku del laiko trukumo nebelepinu plauku aliejais taip daznai...
jau reiktu ir galus pakirpti, bet gaila
jau reiktu ir galus pakirpti, bet gaila