Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VI tema

QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 22, 21:54)
žinoma kam tokį grožį slėpt  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif o namie niekada nevaikstau palaidais - tik izengus pro duris iskart susegu nes baisiai maisytu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 22, 23:32)
tikrai netinka, baisiai atrodau, čia sesės toks komentaras  lotuliukas.gif  bet aš ir pati matau kad tragedija  doh.gif  jaučiuos super kai pas mane pasišiaušę/išsidarkę ir belekoks xaosas  blush2.gif  tada ir dėmesio daugiau susilaukiu, nes nu ne kiekvieną dieną raganą išvysi  bigsmile.gif

as galvojau, kad man vienai patinka taip vaiksciot bigsmile.gif siaip tada geriausias vaizdas ir yra, nes gatvej iskart iskrenti is konteksto, o jeigu dar originalesne apranga tai isvis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 22, 22:01)
as galvojau, kad man vienai patinka taip vaiksciot  bigsmile.gif  siaip tada geriausias vaizdas ir yra, nes gatvej iskart iskrenti is konteksto, o jeigu dar originalesne apranga tai isvis  thumbup.gif

drinks_cheers.gif tik jei vejas pucia, tai kartais net ir juokingai atrodo - kaip liutas lotuliukas.gif apie plaukus, prisiklijavusius prie lupu blizgesio net nekalbu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 22, 21:03)
drinks_cheers.gif tik jei vejas pucia, tai kartais net ir juokingai atrodo - kaip liutas lotuliukas.gif apie plaukus, prisiklijavusius prie lupu blizgesio net nekalbu doh.gif

va dėl ko mano kosmetikinėj jo nėr biggrin.gif nes veidas blizgėdavo ir kipdavo plaukai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 22, 22:09)
va dėl ko mano kosmetikinėj jo nėr  biggrin.gif  nes veidas blizgėdavo ir kipdavo plaukai  doh.gif  biggrin.gif

Sese sake yra sukurtas blizgesys, nelimpantis prie lupu (jau is tu geresniu firmu). pabande, sake tikras stebuklas - graziai blizga, o plaukas net priklijuotas nesilaiko biggrin.gif apie kaina nieko nezinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 22, 21:13)
Sese sake yra sukurtas blizgesys, nelimpantis prie lupu (jau is tu geresniu firmu). pabande, sake tikras stebuklas - graziai blizga, o plaukas net priklijuotas nesilaiko biggrin.gif apie kaina nieko nezinau unsure.gif

man patinka bigsmile.gif ech...gauni paklaust jos, nes stebuklus reik bandyt biggrin.gif kokia Lacoste gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 22, 22:26)
man patinka  bigsmile.gif  ech...gauni paklaust jos, nes stebuklus reik  bandyt  biggrin.gif  kokia Lacoste gal  g.gif

Butinai paklausiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 21, 20:49)
o kaip su sruogelėm, matosi šviesesni kai kur g.gif

nedazyti plaukai ten niekur 4u.gif naturaliai viskas smile.gif dabar neseniai tik pirma karta plaukus daziausi sruogelem tamsiom, nes paryskinti spalvyte norejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 23, 00:03)

as jo nenaudoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 22, 21:22)
Paklausiau Rusiukes ir siandien nusipirkau plaukus drekinanti (o ne is garbaniu linijos) sampuna ir kondicionieriu (is Neutrogenos) ax.gif tuo labiau kad vasara ir taip tie plaukai dar labiau issauseja doh.gif

paskui papasakok įspūdžius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 23, 04:56)
as jo nenaudoju  rolleyes.gif

As labai negstu blizgesius, bet naudoju tik tada kai bunu kokioj patalpoj, o ne lauke schmoll.gif

QUOTE(rusiuke @ 2009 05 23, 06:13)
paskui papasakok įspūdžius ax.gif

Jau sekanti karta ir plausiu bigsmile.gif labai smalsu isbandyt ax.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Kas gali, parašykite keletą adresų ar telefonų kirpėjų, kurios gražiai sutvarko garbanėlės.
Iš anksto ačiū smile.gif
Atsakyti