Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VI tema

QUOTE(0kristut0 @ 2009 05 22, 19:58)
as sian pagaliau netiketai radau ta lankeli-sukutes, trys buvo pakuoteje, viena sutraukiau iskart, kuri kaip tik planavau nesioti.  doh.gif liko baltas ir juodas

As ji vaikysteje nesiojau,tik man labai galva spausdavo ir slinkdavosi atgal doh.gif ir dabar daznai parduotuvese matau, bet jau atnesiojau savo, atrodyciau juokingai nes mano plaukams jis visai netinka unsure.gif

Imesk foto i albumeli bigsmile.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 05 22, 18:58)

as sian pagaliau netiketai radau ta lankeli-sukutes, trys buvo pakuoteje, viena sutraukiau iskart, kuri kaip tik planavau nesioti.  doh.gif liko baltas ir juodas

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 22, 21:38)
As ji vaikysteje nesiojau,tik man labai galva spausdavo ir slinkdavosi atgal doh.gif ir dabar daznai parduotuvese matau, bet jau atnesiojau savo, atrodyciau juokingai nes mano plaukams jis visai netinka unsure.gif

Imesk foto i albumeli bigsmile.gif  ax.gif  4u.gif

o as niekad nenesiojau . tai galvoju isbandyti. paziuresiu kaip laikys , gal irgi slys , as tai kelsiu i virsu likusius plaukus, palaidais nebusiu, per trumpi plaukai.
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 05 22, 20:45)
o as niekad nenesiojau . tai galvoju isbandyti. paziuresiu kaip laikys , gal irgi slys , as tai kelsiu i virsu likusius plaukus, palaidais nebusiu, per trumpi plaukai.

Nu kur jau per trumpi irnesakyk.gif sukelti tikrai graziai turetu atrodyt, net nepagalvojau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 22, 21:51)
Nu kur jau per trumpi irnesakyk.gif sukelti tikrai graziai turetu atrodyt, net nepagalvojau bigsmile.gif

niu nzn , man atrodo, tas lankelis juos dar pakeltu, tai gautusi daugiau i ploti nei ilgi. , man taip negrazu . schmoll.gif as tik sukeltus isivaizduoju, niu ryt isbandysiu, sian tyngiu.
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 22, 19:51)

kaip pavydžiu toms kurioms tinka sukelti/surišti blush2.gif jaučiu visad taip vaikščiočiau, nieks nesivelia, nelenda į akis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 22, 21:00)
kaip pavydžiu toms kurioms tinka sukelti/surišti  blush2.gif  jaučiu visad taip vaikščiočiau, nieks nesivelia, nelenda į akis  biggrin.gif

Kodel manai kad tau netinka? g.gif graziam zmogui viskas tinka mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 22, 23:00)
kaip pavydžiu toms kurioms tinka sukelti/surišti  blush2.gif  jaučiu visad taip vaikščiočiau, nieks nesivelia, nelenda į akis  biggrin.gif

man irgi tas pats doh.gif i zmones visada einu palaidais plaukais...
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 22, 21:04)
man irgi tas pats  doh.gif  i zmones visada einu palaidais plaukais...

drinks_cheers.gif nes tik taip plaukai atrodo graziausiai (ir ne kaip visu) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 22, 20:02)
Kodel manai kad tau netinka? g.gif  graziam zmogui viskas tinka mirksiukas.gif  4u.gif

tikrai netinka, baisiai atrodau, čia sesės toks komentaras lotuliukas.gif bet aš ir pati matau kad tragedija doh.gif jaučiuos super kai pas mane pasišiaušę/išsidarkę ir belekoks xaosas blush2.gif tada ir dėmesio daugiau susilaukiu, nes nu ne kiekvieną dieną raganą išvysi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 22, 21:32)
tikrai netinka, baisiai atrodau, čia sesės toks komentaras  lotuliukas.gif  bet aš ir pati matau kad tragedija  doh.gif  jaučiuos super kai pas mane pasišiaušę/išsidarkę ir belekoks xaosas  blush2.gif  tada ir dėmesio daugiau susilaukiu, nes nu ne kiekvieną dieną raganą išvysi  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gal reik surast buda kaip susegt kad graziai atrodytu. nors ir as manau kad graziausia garbanems - palaidi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 22, 20:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
gal reik surast buda kaip susegt kad graziai atrodytu. nors ir as manau kad graziausia garbanems - palaidi thumbup.gif

žinoma kam tokį grožį slėpt drinks_cheers.gif
Atsakyti