Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VI tema

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 21, 18:20)

Toki ax.gif

user posted image

tik su poveikiu neaisku - visgi naturalus produktas unsure.gif
Atsakyti
nu ir paneles priplepejusios bigsmile.gif dziugu kad dar viena garbane prisijunge thumbup.gif

QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 20, 22:58)
doh.gif  parašiau ir išėjau  biggrin.gif  sunkiai man labai varto ten foto, neturiu kantrybės tiek laukt  blink.gif 
o zuosytia pas tave tiesus kirpimas  rolleyes.gif  su kažkuom buvau tave sumaišius, maniau šviesi esi  blush2.gif

priekis minimaliai uzapvalintas pas mane ir db gan prakarpyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuosytia @ 2009 05 21, 16:15)
nu ir paneles priplepejusios  bigsmile.gif  dziugu kad dar viena garbane prisijunge thumbup.gif
priekis minimaliai uzapvalintas pas mane ir db gan prakarpyti  smile.gif

o kaip su sruogelėm, matosi šviesesni kai kur g.gif
Atsakyti
radau kazkoki tai straipsni apie plaukus biggrin.gif gal kam patiks rolleyes.gif
Cia 4u.gif
Sveikutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 05 22, 10:03)
radau kazkoki tai straipsni apie plaukus  biggrin.gif gal kam patiks  rolleyes.gif
Cia  4u.gif
Sveikutes  4u.gif

reiks kada įsigyti kokosų aliejaus
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 21, 17:42)
Kokios talpos tas sampunas? reikes pasieskot kurioj kirpykloj galetu turet g.gif cia visi ant wellos ir keunes pasinese unsure.gif

250 ml, o apie visus loreal produktus galima pasiskaityt cia: http://www_lorealpro..._...s_services
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 05 22, 10:03)
radau kazkoki tai straipsni apie plaukus  biggrin.gif gal kam patiks  rolleyes.gif
Cia  4u.gif

geras straipsnis aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
einu pirkti net kelis aliejukus rolleyes.gif
pažiūrėsim ar padės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 05 22, 12:31)
geras straipsnis  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
einu pirkti net kelis aliejukus  rolleyes.gif
pažiūrėsim ar padės  rolleyes.gif

stebuklu aliejai nedaro, bet nauda jauciasi smile.gif
siaip tiesiaplaukems po pirmo karto plaukai lygus, spindintys ir dar visokie kitokie, o garbanems nera to efekto smile.gif
pati aliejus plaukams naudoju apie pusmeti, naudosiu ir toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 05 22, 09:04)
250 ml, o apie visus loreal produktus galima pasiskaityt cia: http://www_lorealpro..._...s_services

Aciu uz nuoroda 4u.gif

QUOTE(gutte86 @ 2009 05 22, 12:27)
pati aliejus plaukams naudoju apie pusmeti, naudosiu ir toliau  smile.gif

As vis ieskau bet niekur nerandu rozmarinu EA blink.gif doh.gif kada tau pradejo jaustis poveikis?
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 22, 19:51)
As vis ieskau bet niekur nerandu rozmarinu EA blink.gif  doh.gif  kada tau pradejo jaustis poveikis?

siaip as ji tepu nepastoviai, kazkur karta per savaite. Plaukai auga siek tiek greiciau, be to, isnyko pleiskanos (pries tai turejau daug problemu su jomis - vis sampuno neatitaikydavau doh.gif )
Planuoju naudoti bent iki rudens, o po to ziuresiu smile.gif gal atsiras veiksmingesniu priemoniu biggrin.gif
Atsakyti
Paklausiau Rusiukes ir siandien nusipirkau plaukus drekinanti (o ne is garbaniu linijos) sampuna ir kondicionieriu (is Neutrogenos) ax.gif tuo labiau kad vasara ir taip tie plaukai dar labiau issauseja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 21, 16:42)
Kokios talpos tas sampunas? reikes pasieskot kurioj kirpykloj galetu turet g.gif cia visi ant wellos ir keunes pasinese unsure.gif

yra yra tikrai macius esu , dyrba ir su lorealiu, ax.gif

as sian pagaliau netiketai radau ta lankeli-sukutes, trys buvo pakuoteje, viena sutraukiau iskart, kuri kaip tik planavau nesioti. doh.gif liko baltas ir juodas
Atsakyti