Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VI tema

QUOTE(Monrutė @ 2009 05 21, 10:58)
sveikos,

man šita aktorė pati gražiausia thumbup.gif

na, gerų jums plepesių, varom į lėktuvą ir į kretą mirksiukas.gif

geros keliones ir nepakartojamu ispudziu vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 21, 07:37)
aš irgi manau, kad kažko trūksta g.gif Tai vat iškart pažvelgusi į foto įsivaizdavau kitaip tą kare. pvz man gražu su pakarpymais. paieškosiu trumpų kirpimų kare arba panašių į kare. na čia mano nuomonė 4u.gif
Papildyta:
vat tokia graži, tik aišku pas mus garbanočiau būtų
user posted image

čia kažkas su priekiu ilgesniu
user posted image

čia kažkas panašaus į pirmą foto (o gal ir ne), tik garbanočiau
user posted image

man pirmos foto plauku spalva labai grazi,kaip fainai poilsis siltuose krastuose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 20, 23:42)
Kiek tektu keliaut iki senosios kirpejos?

Dabar jau nebežinau blush2.gif , kai ji pasakė kažkoki rajono pavadinimas gal Širvintos ar Švenčionys ar kažkas panašaus, kažkas kas arčiau Vilniaus unsure.gif tai vistiek galvojau kad nevažiuosiu.
QUOTE(Monrutė @ 2009 05 21, 10:58)
sveikos,

man šita aktorė pati gražiausia thumbup.gif

Taip paskutinė nuotrauka superinė thumbup.gif

Gero ir smagaus poilsio 4u.gif lauksim išsamios ataskaitos, pageidautina su vaizdo medžiaga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 05 21, 08:02)
dabar naudoju si:
user posted image

Ar grazios garbaneles buna issiplovus? kokia jo kaina? ax.gif

QUOTE(Monrutė @ 2009 05 21, 08:58)
sveikos,

Sekmes kelioneje, gero oro ir paciu graziausiu ispudziu clap.gif vacation4.gif

QUOTE(Miledi.N @ 2009 05 21, 11:13)
lauksim išsamios ataskaitos, pageidautina su vaizdo medžiaga  biggrin.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Monrute, ale super tau drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif Geros keliones, nors gal jau ir neperskaitysi 4u.gif

Miledi.N, ale pas tave parasas doh.gif lotuliukas.gif vakar pusvalandi vakare bandziau issprest ta misle, nieko nepavyko doh.gif siandien darbe per 10 min issprendziau, bet galvele pasukt reikejo lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 05 21, 15:13)
Miledi.N, ale pas tave parasas  doh.gif  lotuliukas.gif vakar pusvalandi vakare bandziau issprest ta misle, nieko nepavyko  doh.gif siandien darbe per 10 min issprendziau, bet galvele pasukt reikejo  lotuliukas.gif  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gera mankšta semgenims thumbup.gif

užtat dabar jautiesi pakilėta mirksiukas.gif kad išsprendei rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miledi.N: 21 gegužės 2009 - 14:17

Monrut gero oro ir daug įspūdžių 4u.gif mirksiukas.gif

aš tai nežiūrėjau, nes jei dar pasirodys kad intelektuali esu:blink: lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 05 21, 15:16)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  gera mankšta semgenims  thumbup.gif

užtat dabar jautiesi pakilėta  mirksiukas.gif  kad išsprendei  rolleyes.gif

aha, gera manksta biggrin.gif
jau nebesijauciu, praejo euforija lotuliukas.gif beje, ir daugumai pazistamu issiuntinejau, ir bendradarbiams, tai mane supa labai protingi ir intelektualus zmones, nes beveik visiems pavyko lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
o jei rimtai tai netikiu del tu 2 procentu rolleyes.gif tikrai daugiau bus.
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 21, 13:35)
Ar grazios garbaneles buna issiplovus? kokia jo kaina? ax.gif

Pas mus kirpyklose jo kaina apie 30 lt, dabar tiksliai nepamenu, nes ne vien ji pirkau, tai... nes pirkau 4 priemones, tai uz viska sumokejau 190 lt doh.gif
man patinka kad juo issiplovus plaukai nebuna siurkstus ir nesivelia, o garbaneles tai po kirpimo pas mane grazios, kol vel galai nenusiurs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 05 21, 14:07)
Pas mus kirpyklose jo kaina apie 30 lt, dabar tiksliai nepamenu, nes ne vien ji pirkau, tai... nes pirkau 4 priemones, tai uz viska sumokejau 190 lt  doh.gif
man patinka kad juo issiplovus plaukai nebuna siurkstus ir nesivelia, o garbaneles tai po kirpimo pas mane grazios, kol vel galai nenusiurs  ax.gif

Kokios talpos tas sampunas? reikes pasieskot kurioj kirpykloj galetu turet g.gif cia visi ant wellos ir keunes pasinese unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 21, 17:42)
Kokios talpos tas sampunas? reikes pasieskot kurioj kirpykloj galetu turet g.gif cia visi ant wellos ir keunes pasinese unsure.gif

as jau nusiziurejau naturalu purskiama nenuplaunama kondicionieriu plaukams - bus man vietoj purskalo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 21, 16:03)
as jau nusiziurejau naturalu purskiama nenuplaunama kondicionieriu plaukams - bus man vietoj purskalo  cool.gif

Koki? bigsmile.gif
Atsakyti