o jos irgi garbanoti plaukai? Papildyta:
pas mus įžanga į atostogas
gavom maximoj baltakojų krevečių šaldytų, o jau keleta mėn. nebuvo jų, tik tigrinės be galvų, o tai visai ne tas
tai MB kepa dabar
vynelio išgersim
o jos irgi garbanoti plaukai? Papildyta:
pas mus įžanga į atostogas
gavom maximoj baltakojų krevečių šaldytų, o jau keleta mėn. nebuvo jų, tik tigrinės be galvų, o tai visai ne tas
tai MB kepa dabar
vynelio išgersim
Miledi.N pasikartosiu ką albumėlį rašiau, bet man atrodo per griežtas kirpimas, norėtųsi biški šelmiškumo t.y. pakarpyt ir įmest šviesesnių sruogų ką kitos manot
Miledi.N pasikartosiu ką albumėlį rašiau, bet man atrodo per griežtas kirpimas, norėtųsi biški šelmiškumo t.y. pakarpyt ir įmest šviesesnių sruogų ką kitos manot
apsimesiu kad jūsų postu apie B nematau
parašiau ir išėjau sunkiai man labai varto ten foto, neturiu kantrybės tiek laukt
o zuosytia pas tave tiesus kirpimas su kažkuom buvau tave sumaišius, maniau šviesi esi
apsimesiu kad jūsų postu apie B nematau
Ačiū už komentarus
noriu pakeisti šukuoseną, tik nežinau kaip blogiaisia kad neturiu savo kirpėjos kuri žinotų ko man reikia
viena tai man gerai pareiškė:"ko jus norit, su garbanotais plaukais daugiau nieko nepadarysi"