Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VI tema

QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 20, 17:55)
rusiuke jis karė ir vadinas, bet pas ją garbanoti plaukai ir taip nesimato, beto foto iš priekio, galas  man rods trumpesnis kiek matosi  g.gif

drinks_cheers.gif ant garbanotu plauku jis kitaip atrodo, nera tiesios linijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 20, 19:55)
rusiuke jis karė ir vadinas, bet pas ją garbanoti plaukai ir taip nesimato, beto foto iš priekio, galas  man rods trumpesnis kiek matosi  g.gif

garbanėm kare visai kitaip atrodo, tiesiog garbanota, na kaip aš prieš porą metų.... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 05 20, 19:21)
garbanėm kare visai kitaip atrodo, tiesiog garbanota, na kaip aš prieš porą metų.... tongue.gif

Mano mama kare apsikirpus, tai tas nuleidimas (kur plaukai priekyje ilgesni) ne toks ryskus, atrodo visi vieno ilgio
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 20, 21:24)
Mano mama kare apsikirpus, tai tas nuleidimas (kur plaukai priekyje ilgesni) ne toks ryskus, atrodo visi vieno ilgio

o jos irgi garbanoti plaukai?
Papildyta:
pas mus įžanga į atostogas
gavom maximoj baltakojų krevečių šaldytų, o jau keleta mėn. nebuvo jų, tik tigrinės be galvų, o tai visai ne tas
tai MB kepa dabar
vynelio išgersim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 05 20, 19:29)
o jos irgi garbanoti plaukai?
Papildyta:
pas mus įžanga į atostogas
gavom maximoj baltakojų krevečių šaldytų, o jau keleta mėn. nebuvo jų, tik tigrinės be galvų, o tai visai ne tas
tai MB kepa dabar
vynelio išgersim tongue.gif

Jos dar uz mano garbanotesni, smulkiai sukasi bigsmile.gif

Kaip skaniai skamba, man MB Mojito katik sumaise, tai irgi negaliu skustis ax.gif
Atsakyti

Miledi.N pasikartosiu ką albumėlį rašiau, bet man atrodo per griežtas kirpimas, norėtųsi biški šelmiškumo smile.gif t.y. pakarpyt ir įmest šviesesnių sruogų smile.gif ką kitos manot bigsmile.gif

apsimesiu kad jūsų postu apie B nematau tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 20, 19:45)
Miledi.N pasikartosiu ką albumėlį rašiau, bet man atrodo per griežtas kirpimas, norėtųsi biški šelmiškumo  smile.gif  t.y. pakarpyt ir įmest šviesesnių sruogų  smile.gif  ką kitos manot  bigsmile.gif
apsimesiu kad jūsų postu apie B nematau  tongue.gif  biggrin.gif

O as parasiau kad viskam pritariu tavo komentare drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 20, 18:49)
O as parasiau kad viskam pritariu tavo komentare drinks_cheers.gif

doh.gif parašiau ir išėjau biggrin.gif sunkiai man labai varto ten foto, neturiu kantrybės tiek laukt blink.gif

o zuosytia pas tave tiesus kirpimas rolleyes.gif su kažkuom buvau tave sumaišius, maniau šviesi esi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 20, 19:58)
doh.gif  parašiau ir išėjau  biggrin.gif  sunkiai man labai varto ten foto, neturiu kantrybės tiek laukt  blink.gif 
o zuosytia pas tave tiesus kirpimas  rolleyes.gif  su kažkuom buvau tave sumaišius, maniau šviesi esi  blush2.gif

Turbut su rozetuke ax.gif man irgi maisydavos nes panasiu metu abi prisijunge rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 20, 21:45)
Miledi.N pasikartosiu ką albumėlį rašiau, bet man atrodo per griežtas kirpimas, norėtųsi biški šelmiškumo  smile.gif  t.y. pakarpyt ir įmest šviesesnių sruogų  smile.gif  ką kitos manot  bigsmile.gif
apsimesiu kad jūsų postu apie B nematau  tongue.gif  biggrin.gif

Ačiū už komentarus 4u.gif
noriu pakeisti šukuoseną, tik nežinau kaip ax.gif blogiaisia kad neturiu savo kirpėjos kuri žinotų ko man reikia doh.gif
viena tai man gerai pareiškė:"ko jus norit, su garbanotais plaukais daugiau nieko nepadarysi" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 05 20, 20:16)
viena tai man gerai pareiškė:"ko jus norit, su garbanotais plaukais daugiau nieko nepadarysi"  blink.gif

Tai turbut reiske kad ji nieko nemoka padaryt doh.gif garbanems daug sunkiau surast gera kirpeja, cia jau sena tiesa unsure.gif o kas nutiko tavajai?
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 20, 22:18)
Tai turbut reiske kad ji nieko nemoka padaryt doh.gif garbanems daug sunkiau surast gera kirpeja, cia jau sena tiesa unsure.gif o kas nutiko tavajai?

kirpyklą uždarinėjo, o ji susirado kitą darbą kažkur už Vilniaus, rajone verysad.gif
Atsakyti