Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VI tema

QUOTE(Miledi.N @ 2009 05 20, 16:10)
ten kare ir yra  biggrin.gif

o kaip tas kirpimas vadinasi kai priekyje šiek tiek ilgesni plaukai, nei gale? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 05 20, 15:38)
man yra butent taip kaip aprasei  drinks_cheers.gif
turiu dabar Tigi Curls Rock - visiskas sudas   doh.gif neisivaizduoju kaip reiks sunaudot  schmoll.gif

jei gali nenaudot, tai nenaudok... as sunaudojau ir gailiuosi... nevertas tokiu pinigu ir plaukams, bent jau mano, visiskai netiko... kuokstais nuo jo slinko ir vele jis man plaukus be proto... dabar naudoju lorealio prof. serijos sampuna ir plaukai, silkiniai, neslenka taip... vadinasi tas tigi sampunas tikrai niekam tikes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeNuorama`: 20 gegužės 2009 - 15:18
vat tas dešiniam kampe viršuj g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 20 gegužės 2009 - 15:22
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 05 20, 14:18)
jei gali nenaudot, tai nenaudok... as sunaudojau ir gailiuosi... nevertas tokiu pinigu ir plaukams, bent jau mano, visiskai netiko... kuokstais nuo jo slinko ir vele jis man plaukus be proto... dabar naudoju lorealio prof. serijos sampuna ir plaukai, silkiniai, neslenka taip... vadinasi tas tigi sampunas tikrai niekam tikes

unsure.gif unsure.gif unsure.gif
nu ir prigasdinai mirksiukas.gif koki L'Oreali naudoji tiksliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 05 20, 16:18)

o tai ka daryt su juo, jei nenaudot.. pas mane sampunas ir kondicionierius doh.gif ir dar daug like doh.gif o del velimosi, pas mane tas pats - ir velia, ir plaukai pradejo tikrai labiau slinkt doh.gif o jau buvo susitvarke ir beveik neslinko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 05 20, 18:25)
o tai ka daryt su juo, jei nenaudot.. pas mane sampunas ir kondicionierius  doh.gif ir dar daug like  doh.gif o del velimosi, pas mane tas pats - ir velia, ir plaukai pradejo tikrai labiau slinkt  doh.gif o jau buvo susitvarke ir beveik neslinko  unsure.gif

parduok smile.gif
man taip buvo su Kerastase aliejuku - netiko visiskai, nors kitoms jis stebuklas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 20, 17:39)
man taip buvo su Kerastase aliejuku - netiko visiskai, nors kitoms jis stebuklas  doh.gif

tai tik patvirtina nuomonę,kas vienam tinka,kitam nebūtinai tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 20, 18:39)
parduok  smile.gif 
man taip buvo su Kerastase aliejuku - netiko visiskai, nors kitoms jis stebuklas  doh.gif

nemanau kazkaip kad kas pirktu unsure.gif nors gal reik paduot skelbima, nepirks tai nepirks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 05 20, 18:49)
nemanau kazkaip kad kas pirktu  unsure.gif nors gal reik paduot skelbima, nepirks tai nepirks g.gif

Gal atsiras norinciu isbandyti smile.gif Skelbima idek, jei nupirks - tai gerai, nepirks - ka padarysi.
As SM skelbima idejus buvau, tai man ta pacia diena nupirko aliejuka
Atsakyti
idejau skelbima smile.gif ziuresim ar pirks kas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 20, 13:52)
pasižiūrėk gal yra kokia pardė prekės kirpykloms, nes paprastose pardėse jų nebūna. Tik kirpyklose arba spec pardėse.
Rašo kad čia galima įsigyti:
„Hedera"
Vingio g. 39, Klaipėda. Tel. 8-46 323610
„Surask save"
Kauno g. 9A, Klaipėda. Tel. 8-46 410382

as ir zinau kad jose yra ir abi prie pat manes yra,bet niekaip pinigu nesukrapstau.o nuejus i kirpykla tiesiog kirpeju reik klaust ar turi milk shake priemoniu?
Atsakyti

rusiuke jis karė ir vadinas, bet pas ją garbanoti plaukai ir taip nesimato, beto foto iš priekio, galas man rods trumpesnis kiek matosi g.gif
Atsakyti