Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VI tema

QUOTE(pandutė @ 2009 05 20, 14:03)
as ir noreciau is molk shakes purskalo ir kaukes

man vien kaukė be šampūno nedavė tokio rezultato. bet... kiekvienam skirtingai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 20, 13:43)

Prisipazinkit - kuri milkshake naudojat kazkoki purskala  g.gif  ka jisai daro?  rolleyes.gif

ax.gif ogi nieko lotuliukas.gif
Kvepia kelias dienas plaukai...
Padeda lengviau iššukuoti šlapius plaukus. Sykį kaltūnas buvo pasidaręs, tai prisipurškiau ir lengviau ėjo iššukuoti.
Purškiuosi ant sausų vietoj vandens ryte arba sykiu su vandeniu...

Jis yra nenuskalaujamas kondicionierius.
Papildyta:
QUOTE(Monrutė @ 2009 05 20, 14:12)
jo galvoju apie kokius jūs čia kokteilius..... doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif z.one kosmetikos viena iš linijų milk shake. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 05 20, 13:06)
jėzus doh.gif perskaičiau milk shake
galvoju kas čia dabar blink.gif

oi ne ta raide irasiau doh.gif
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 20, 13:25)
man vien kaukė be šampūno nedavė tokio rezultato. bet... kiekvienam skirtingai 4u.gif
Papildyta:

ax.gif  ogi nieko lotuliukas.gif
Kvepia kelias dienas plaukai...
Padeda lengviau iššukuoti šlapius plaukus. Sykį kaltūnas buvo pasidaręs, tai prisipurškiau ir lengviau ėjo iššukuoti.
Purškiuosi ant sausų vietoj vandens ryte arba sykiu su vandeniu...

Jis yra nenuskalaujamas kondicionierius.
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  z.one kosmetikos viena iš linijų milk shake. biggrin.gif

as kai pirksiu noriu sampuno,kondiko ir purskalo
Atsakyti
yra tinklapis yra www.z-one.it tai žiūriu net milk shake garbanotiems šampūnas yra, tik kai pas mane anglų kalbos žinios minimalios, tai jau nepapasakosiu ką jis duoda biggrin.gif db atradau ir skaitinėju. ansčiau eidavau į www.z-one.lt bet ten puse neatidaro paskutiniu metu g.gif

Papildyta:
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 20, 14:38)
yra tinklapis yra www.z-one.it tai žiūriu net milk shake garbanotiems šampūnas yra, tik kai pas mane anglų kalbos žinios minimalios, tai jau nepapasakosiu ką jis duoda biggrin.gif  db atradau ir skaitinėju. ansčiau eidavau į www.z-one.lt bet ten puse neatidaro paskutiniu metu g.gif

ir kaukė spec garbanotiems ir purškalas. LT tinklapy apie tai nerašė. reiks užklausti kada kai važiuosiu į kauną toj pardėj gal turi netyčia. tada išbaigusi pirksiu spec. garbanotiems.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 20, 14:44)
ir kaukė spec garbanotiems ir purškalas. LT tinklapy apie tai nerašė. reiks užklausti kada kai važiuosiu į kauną toj pardėj gal turi netyčia. tada išbaigusi pirksiu spec. garbanotiems.

as noreciau tik purskalo ax.gif reiks pasizvalgyti klaipedoje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 20, 14:47)
as noreciau tik purskalo  ax.gif  reiks pasizvalgyti klaipedoje  blush2.gif

pasižiūrėk gal yra kokia pardė prekės kirpykloms, nes paprastose pardėse jų nebūna. Tik kirpyklose arba spec pardėse.
Rašo kad čia galima įsigyti:
„Hedera"
Vingio g. 39, Klaipėda. Tel. 8-46 323610
„Surask save"
Kauno g. 9A, Klaipėda. Tel. 8-46 410382
Atsakyti
[quote=rusiuke,2009 05 20, 14:44]
yra tinklapis yra www.z-one.it tai žiūriu net milk shake garbanotiems šampūnas yra, tik kai pas mane anglų kalbos žinios minimalios, tai jau nepapasakosiu ką jis duoda biggrin.gif db atradau ir skaitinėju. ansčiau eidavau į www.z-one.lt bet ten puse neatidaro paskutiniu metu g.gif

as turejau garbanotiems milk shake'o. man visiskai netiko schmoll.gif plaukai sunkiai issisukuodavo, kazkokie sulipe atrode g.gif ir isdziudavo ziauriai be rysio doh.gif nepirkciau niekada daugiau tos linijos garbanotiems. o va sausiems ir sampunas tiko, ir kauke jogurto, ir kondicionierius, ir ampules, buvo super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 05 20, 15:23)

as turejau garbanotiems milk shake'o. man visiskai netiko  schmoll.gif plaukai sunkiai issisukuodavo, kazkokie sulipe atrode  g.gif ir isdziudavo ziauriai be rysio  doh.gif nepirkciau niekada daugiau tos linijos garbanotiems. o va sausiems ir sampunas tiko, ir kauke jogurto, ir kondicionierius, ir ampules, buvo super  thumbup.gif

aišku
tai dar kartą patvirtina mano išvestą hipotezę, kad garbanėm priemonės tinka skirtos sausiems, pažeistiems plaukams, o ne skirtos garbanėms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 20, 13:27)
aišku
tai dar kartą patvirtina mano išvestą hipotezę, kad garbanėm priemonės tinka skirtos sausiems, pažeistiems plaukams, o ne skirtos garbanėms biggrin.gif

Nebutinai schmoll.gif man kaip tik daug maziau tinka visos linijos sausiems ir pazeistiems, o garbaniu linijos tinka beveik visos ax.gif man nuo sausiems ir pazeistiems plaukams skirtu priemoniu maziau garbanojasi, o labiau siausiasi doh.gif
Papildyta:
Musu albumelis pasipilde ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 20, 15:27)
aišku

man yra butent taip kaip aprasei drinks_cheers.gif
turiu dabar Tigi Curls Rock - visiskas sudas doh.gif neisivaizduoju kaip reiks sunaudot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 20, 14:52)
pasižiūrėk gal yra kokia pardė prekės kirpykloms, nes paprastose pardėse jų nebūna. Tik kirpyklose arba spec pardėse.
Rašo kad čia galima įsigyti:
„Hedera"
Vingio g. 39, Klaipėda. Tel. 8-46 323610
„Surask save"
Kauno g. 9A, Klaipėda. Tel. 8-46 410382

Dekui uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 20, 15:38)
Musu albumelis pasipilde ax.gif

lekiu žiūrėti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Miledi.N @ 2009 05 20, 12:46)

manau tau tiktų kare 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 20, 16:06)
lekiu žiūrėti bigsmile.gif
Papildyta:

manau tau tiktų kare 4u.gif

ten kare ir yra biggrin.gif
Atsakyti