Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VI tema

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 19, 19:39)
Sveikos garbanes flirt.gif

Oho koki rasini suraiciau!   4u.gif

Aš sutikčiau.
Papildyta:
QUOTE(Miledi.N @ 2009 05 20, 00:19)
Plaukų ilgis beveik iki pečių, paskutinį kirpimą man pasiūlė Kare, spalva ruda, nusidažiau kažkokia šokoladine spalva. O dėl priežiūros tai kaip tik į jūsų skyrelį noriu kreiptis dėl pagalbos  ax.gif

labukas. kreipkis mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2009 05 20, 00:45)
niu as ja tik pati dbr isbandineju, vienom patinka, kitom ne, kaip ir su visom kitom, tik lt nera jos , senai tik kazkada buvo dbr nebeveza..
as isbandineju serija sausiem/pazeistiem plaukam  apie kitas nieko nzn .  ax.gif

Mums garbanės labiausiai ir tinka manau priemonės sausiems ir pažeistiems plaukams. kadangi sausi plaukai vien todėl kad garbanoti. o aš dar kai pašviesinu tai iš vis sausenos.
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 19, 20:06)
Ne, jokios sutarties, vienkartinis pasiulymas unsure.gif padarys profesionalu makiaza, tos parduotuves rubai ir sukuosena. aisku plaukus dazys prie kelias dienas ir taip kaip pati noriu. nu paciai is sono tikrai gundanciai skamba bet labai baisu, nepratus prie tokiu uzsiemimu, nesijauciu pakankamai modeliska unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

zinoma, kad sutik bigsmile.gif taigi nemokamai nudazys plaukus, tuo labiau, kad profesionaliai viskas bigsmile.gif
na ir kas, kad nepratus - visada buna pirmas kartas mirksiukas.gif o modeliauti taigi nebutina - jei nepatiks, gales buti pirmas ir paskutinis kartas. Bet manau, nereiketu atsisakyti tokios galimybes 4u.gif
Be to, jeigu jiems tinki, tai tada visai super thumbup.gif ir apie modeliskuma ar nemodeliskuma jokiu kalbu negali buti. Pasifotkinsi ir tiek, uztat plaukai bus graziai sutvarkyti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 20, 09:08)
Mums garbanės labiausiai ir tinka manau priemonės sausiems ir pažeistiems plaukams. kadangi sausi plaukai vien todėl kad garbanoti. o aš dar kai pašviesinu tai iš vis sausenos.

drinks_cheers.gif man netgi mintis kilo, kad jeigu nedazyciau plauku, jie man taip nesigarbanotu, kaip dabar unsure.gif nes kai paaugle buvau nedazytom kasom tai nezinojau, kad garbane esu doh.gif sventems mokykloje netgi su bigudukais mama man plaukus sukdavo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Miledi.N @ 2009 05 20, 00:19)
Plaukų ilgis beveik iki pečių, paskutinį kirpimą man pasiūlė Kare, spalva ruda, nusidažiau kažkokia šokoladine spalva. O dėl priežiūros tai kaip tik į jūsų skyrelį noriu kreiptis dėl pagalbos  ax.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Kare kirpima garbanotiems plaukams? O tu juos gal tiesini?
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 05 19, 22:41)
Sveikos,
ar priimsite dar vieną garbanę  4u.gif

sveika prisijungus
o as nusipirkau kondika nenuplaunama rasos,plaukai svelnus,bet man pasirode kad plaukai susiriebalave kazkokie,nors nedejau ant isplautu plauku,o supurskaiu sausus su vandeniu ir biski kondiku patepiau
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 20, 09:15)
drinks_cheers.gif  man netgi mintis kilo, kad jeigu nedazyciau plauku, jie man taip nesigarbanotu, kaip dabar  unsure.gif  nes kai paaugle buvau nedazytom kasom tai nezinojau, kad garbane esu  doh.gif  sventems mokykloje netgi su bigudukais mama man plaukus sukdavo  lotuliukas.gif
Papildyta:
Sveika prisijungus  4u.gif
Kare kirpima garbanotiems plaukams? O tu juos gal tiesini?

tai pas mane vaikystėj irgi beveik tiesūs buvo. bet tikriausiai dėl to, kad visada surišti arba supinti būdavo ir ilgi labai. kartą atostogaujant pas močiutę pavaikščiojau palaidais plaukais, tai neįkišau šukukų. kiek kaukiau, kol iššukavo. paskui kai nutrumpino plaukus, jie pradėjo man pūstis, o laikui einant tas "pūtenas" išmokau travrkytis, pasirodo garbanos biggrin.gif apie smilkinius tai garbanoti būdavo visada, nes kai augdavo plaukiukai nauji trumpi, jie turėdavo galimybę suktis - nei surišti, nei ką.

Dėl kare. Girdėjau kad ir garbanėms eina taip nusikirpti. O kaip atrodo dar realiai nemačiau, bet galvoju kad truputį panašu į zuozytės g.gif bet man ilgakaklei netiktų schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 05 20, 09:17)

o as nusipirkau kondika nenuplaunama rasos,plaukai svelnus,bet man  pasirode kad plaukai susiriebalave kazkokie,nors nedejau ant isplautu plauku,o supurskaiu sausus su vandeniu ir biski kondiku patepiau

matyt jis riebokas, skirtas tik išsiplovus galvą naudoti. mano tas milk shake nenuskalaujamas, tai skirtas naudoti po visų kitų nuskalaujamų kaukių, tai vadinasi ne toks riebus. tai aš kad ir ant sausų papurškiu - neriebina.

šakės praeitą plovimą mama su fenu ištiesino plaukus. tai 2 dienos praėjo ir jau riebaluoti. kur su garbanotais ir 4 galiu išvaikščioti - neriebaluoti. ką reiškia kai plaukai prigludę prie galvos odos.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 20, 09:32)
tai pas mane vaikystėj irgi beveik tiesūs buvo. bet tikriausiai dėl to, kad visada surišti arba supinti būdavo ir ilgi labai. kartą atostogaujant pas močiutę pavaikščiojau palaidais plaukais, tai neįkišau šukukų. kiek kaukiau, kol iššukavo. paskui kai nutrumpino plaukus, jie pradėjo man pūstis, o laikui einant tas "pūtenas" išmokau travrkytis, pasirodo garbanos biggrin.gif apie smilkinius tai garbanoti būdavo visada, nes kai augdavo plaukiukai nauji trumpi, jie turėdavo galimybę suktis - nei surišti, nei ką.

Dėl kare. Girdėjau kad ir garbanėms eina taip nusikirpti. O kaip atrodo dar realiai nemačiau, bet galvoju kad truputį panašu į zuozytės  g.gif  bet man ilgakaklei netiktų schmoll.gif

Pas mane lygiai tokia pat vaikystes istorija su plaukais drinks_cheers.gif
man kare netiktu prie veido... be to, turbut reiktu tonom naudoti formavimo priemones, kuriu lb nemegstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 05 20, 09:17)
sveika prisijungus
o as nusipirkau kondika nenuplaunama rasos,plaukai svelnus,bet man  pasirode kad plaukai susiriebalave kazkokie,nors nedejau ant isplautu plauku,o supurskaiu sausus su vandeniu ir biski kondiku patepiau

turbut ta pati kur as turiu rolleyes.gif jo reikia labai nedaug, ir ant slapiu, ka tik isplautu plauku det mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 20, 09:37)
Pas mane lygiai tokia pat vaikystes istorija su plaukais  drinks_cheers.gif 
man kare netiktu prie veido... be to, turbut reiktu tonom naudoti formavimo priemones, kuriu lb nemegstu  doh.gif

o as vaikystej buvau isvis kaip negras garbanota lotuliukas.gif doh.gif plaukai, pakirpti trumpai - stovedavo i auksti lotuliukas.gif visi eidavo ir ciupinedavo, kaip dabar prisimenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 05 20, 09:30)
turbut ta pati kur as turiu  rolleyes.gif jo reikia labai nedaug, ir ant slapiu, ka tik isplautu plauku det  mirksiukas.gif

turbut
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 05 20, 11:26)
o as vaikystej buvau isvis kaip negras garbanota  lotuliukas.gif  doh.gif plaukai, pakirpti trumpai - stovedavo i auksti  lotuliukas.gif visi eidavo ir ciupinedavo, kaip dabar prisimenu  doh.gif

man tai mama ilgas kasas nuo vaikystes augino.. Jai dar ir dabar skauda sirdi, kad db trumpus turiu lotuliukas.gif Is tikro tai durna buvau, kam nusikirpau.. Tureciau db plaukus iki siknos wub.gif
Papildyta:
Merginos, patarkit koki gera purskikli ant plauku blush2.gif Nenaudoju formavimo priemoniu tai kai rytais buna susiguleje plaukai su purskikliu papurskiu ir galiu eiti, bet db kazkaip jokio nebeturiu unsure.gif
Atsakyti
sveikos,

nu ir pripliurpėt doh.gif
grįžau iš manikiūro...ryt išskrendam ilsėtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 05 20, 12:16)
sveikos,

nu ir pripliurpėt doh.gif
grįžau iš manikiūro...ryt išskrendam ilsėtis ax.gif

manikiura pasidarei, o plauku nesitvarkei kelionei? unsure.gif
nepamirsk kremo nuo saules vacation4.gif
atostogos yra gerai wub.gif