labi,
na, aš irgi nemažai kirpėjų pakeičiau
man vis nelygiai nukirpdavo, viena pusė kažko kitaip gulėdavo
db tfu tfu tikrai atradau, kas gerai kerpa, tikrai liuks, jau minėjau, ale kainuojuo 100lt
bet galiu keturis mėn. nesikirpti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 19, 13:56)
kažkuri sakė, kad 30 pakeitė, kol rado savo. bandyk ir tu, nes ta pas kuria grįžai tai visai grybauja. sakei viršugalvį nušviesino
as sakiau jus neisivaizduojat kiek as perejau ju ir siaip is lempos rinkausi, ir pagal rekomendacijas, ir SM skaitinejau, kol galu gale radau. dabar esu patenkinta rezultatu o tam prireike daug metu. net ir ne lietuvoj kai gyvenau, irgi ejau per ivairias (ten daugiau vyrai buvo) kol radau
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 05 19, 13:59)
tu isivaizduoji kas liktu is mano plauku jei per 30pereiciau.as per tris perejau ir tai puse plauku nukrito,jo man visada saknis dazo,na nesuprantu tai kaip kitom dazo jei ne nuo saknu?virsugalvis tai tipo kad visu nereiktu balinti ji ataugusias saknis nudaze,o toliau po biski visus sviesins, bet as jau bjau nukris jie man visi,noreciau ismetytu sruogu per visa galva gal kad nebutu kaip dabar kad nesimato sruogu ,visi sviesus gaunas
as 30 pakeiciau ne per kelis men. tam prireike daug metu. viso laiko iki 2007 kol radau savaja nes niekada anksciau nebudavau patenkinta
Papildyta:
QUOTE(Monrutė @ 2009 05 19, 15:51)
labi,
db tfu tfu tikrai atradau, kas gerai kerpa, tikrai liuks, jau minėjau, ale kainuojuo 100lt
maniske irgi nepigi - jei tik saknis dazo, ima 100, jei saknis ir kerpa - 150, jei visus ir kerpa - 180. cia paskutiniu metu. gal dabar pabrango. eisiu sestadieni ziuresiu kiek moket reiks. nes dazysiu visus ir kirpsiu
tiesa, as irgi kas 4 men kerpuosi
QUOTE(Eleina @ 2009 05 19, 15:56)
maniske irgi nepigi - jei tik saknis dazo, ima 100, jei saknis ir kerpa - 150, jei visus ir kerpa - 180. cia paskutiniu metu. gal dabar pabrango. eisiu sestadieni ziuresiu kiek moket reiks. nes dazysiu visus ir kirpsiu
aš tai žinau, kad dažymas sruogom pas maniškę 200lt, kirpimas 100lt
žodžiu, po atostogų pasilikau 300lt, kad pasigražinčiau prieš darbą
o jei pragersiu graikijoj, teks kaulyt vyro
Sveikos garbanes
Siandien 4 valandas su sese kirpykloj prasedejau daze jai plaukus ir kirpo, isgeriau gal 100 kapucinu, o kraujo apytaka i kojas gryzo visai neseniai tai va, dazesi ji sviesiom sruogom - 2 spalvu, viena labai sviesi, kita tamsesne. ir pacios plaukai buvo sviesoki, bet gavosi super!! daud daug mazu sruogeliu dare, o kai isdziovino plauku spalva atrode ir vienalyte, bet kartu ir sruogeles matesi. nu turbut supratot ka noriu pasakyt tai net supavydejau sviesios spalvos. atrodo nedidelem sruogom daze, bet skirtumas iskart matosi IR NIEKO NEMOKEJO nors toks dziaugsmas virs simto svaru kainuotu, beto dazai KEUNES o nekainavo todel kad uz tai 4dieni tures jai toj pacioj kirpykloj daryt progine sukuosena, fotkint ir i laikrasti des cia kaip reklama bus. baisiausia kad ir man siule bet tureciau su sese kazkokia naujai atsidarancia parduotuve reklamuot dar nesutikau nes ziauriai bijau, sese modeliauja jau nuo paauglystes o manes niekad tai nedomino, beto tikrai nesijauciu modeliu labiausiai gundo kirpyklos paslaugos uz dyka, bet kiek streso manau kad apseisiu
Oho koki rasini suraiciau!
Siandien 4 valandas su sese kirpykloj prasedejau daze jai plaukus ir kirpo, isgeriau gal 100 kapucinu, o kraujo apytaka i kojas gryzo visai neseniai tai va, dazesi ji sviesiom sruogom - 2 spalvu, viena labai sviesi, kita tamsesne. ir pacios plaukai buvo sviesoki, bet gavosi super!! daud daug mazu sruogeliu dare, o kai isdziovino plauku spalva atrode ir vienalyte, bet kartu ir sruogeles matesi. nu turbut supratot ka noriu pasakyt tai net supavydejau sviesios spalvos. atrodo nedidelem sruogom daze, bet skirtumas iskart matosi IR NIEKO NEMOKEJO nors toks dziaugsmas virs simto svaru kainuotu, beto dazai KEUNES o nekainavo todel kad uz tai 4dieni tures jai toj pacioj kirpykloj daryt progine sukuosena, fotkint ir i laikrasti des cia kaip reklama bus. baisiausia kad ir man siule bet tureciau su sese kazkokia naujai atsidarancia parduotuve reklamuot dar nesutikau nes ziauriai bijau, sese modeliauja jau nuo paauglystes o manes niekad tai nedomino, beto tikrai nesijauciu modeliu labiausiai gundo kirpyklos paslaugos uz dyka, bet kiek streso manau kad apseisiu
Oho koki rasini suraiciau!
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 19, 19:39)
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 19, 16:39)
ot sekasi aš tai pasirašyčiau, nemokamas dažymas sruogelėmis gi to dabar ir pati nori kas kad niekad nebuvai modeliu, niekad nevėlu tik pirmyn
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 19, 17:52)
ot sekasi aš tai pasirašyčiau, nemokamas dažymas sruogelėmis gi to dabar ir pati nori kas kad niekad nebuvai modeliu, niekad nevėlu tik pirmyn
Dar nieko neatsakiau, sakiau pagalvosiu. sese isvis nieko apie joki atsisakyma nenori girdet, sake busiu durna jei nesutiksiu labiausiai ir gundo tos sruogeles..
QUOTE(magistrante @ 2009 05 19, 18:02)
Chardonnay,o pasirašomas kažkokia sutartis ar dar kas? jei ne,juk galėsi bet kada išeit
eik tik,nepraleisk tokios progos
eik tik,nepraleisk tokios progos
Ne, jokios sutarties, vienkartinis pasiulymas padarys profesionalu makiaza, tos parduotuves rubai ir sukuosena. aisku plaukus dazys prie kelias dienas ir taip kaip pati noriu. nu paciai is sono tikrai gundanciai skamba bet labai baisu, nepratus prie tokiu uzsiemimu, nesijauciu pakankamai modeliska
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 19, 20:06)
Ne, jokios sutarties, vienkartinis pasiulymas padarys profesionalu makiaza, tos parduotuves rubai ir sukuosena. aisku plaukus dazys prie kelias dienas ir taip kaip pati noriu. nu paciai is sono tikrai gundanciai skamba bet labai baisu, nepratus prie tokiu uzsiemimu, nesijauciu pakankamai modeliska
tai jiems ko gero plaukau rūpi, o ne modeliškumas tavo
ar ne?
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 19, 17:06)
ar tu mačius fotomodelį be makiažo ir šukuosenos o ir aplamai manai jie tave kviestų jei jiems atrodytum netinkama? pritariu tavo sesei čia ne galvot, o džiaugtis belieka
QUOTE(Monrutė @ 2009 05 19, 18:09)
Ir tas, ir tas
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 19, 18:24)
ar tu mačius fotomodelį be makiažo ir šukuosenos o ir aplamai manai jie tave kviestų jei jiems atrodytum netinkama? pritariu tavo sesei čia ne galvot, o džiaugtis belieka
Aisku, savimeile kazkiek pagloste bet as baile turbut kad eisiu net nezinau kada tiksliai, tikiuosi negreit