Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VI tema

labi,

na, aš irgi nemažai kirpėjų pakeičiau
man vis nelygiai nukirpdavo, viena pusė kažko kitaip gulėdavo
db tfu tfu tikrai atradau, kas gerai kerpa, tikrai liuks, jau minėjau, ale kainuojuo 100lt
bet galiu keturis mėn. nesikirpti g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 19, 13:56)
kažkuri sakė, kad 30 pakeitė, kol rado savo. bandyk ir tu, nes ta pas kuria grįžai tai visai grybauja. sakei viršugalvį nušviesino doh.gif

as sakiau biggrin.gif jus neisivaizduojat kiek as perejau ju doh.gif ir siaip is lempos rinkausi, ir pagal rekomendacijas, ir SM skaitinejau, kol galu gale radau. dabar esu patenkinta rezultatu thumbup.gif wub.gif o tam prireike daug metu. net ir ne lietuvoj kai gyvenau, irgi ejau per ivairias (ten daugiau vyrai buvo) kol radau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 05 19, 13:59)
tu isivaizduoji kas liktu is mano plauku jei per 30pereiciau.as per tris perejau ir tai puse plauku nukrito,jo man visada saknis dazo,na nesuprantu tai kaip kitom dazo jei ne nuo saknu?virsugalvis tai tipo kad visu nereiktu balinti ji ataugusias saknis nudaze,o toliau po biski visus sviesins, bet as jau bjau nukris jie man visi,noreciau ismetytu sruogu per visa galva gal kad nebutu kaip dabar kad nesimato sruogu ,visi sviesus gaunas

as 30 pakeiciau ne per kelis men. tam prireike daug metu. viso laiko iki 2007 kol radau savaja 4u.gif nes niekada anksciau nebudavau patenkinta rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Monrutė @ 2009 05 19, 15:51)
labi,

na, aš irgi nemažai kirpėjų pakeičiau
man vis nelygiai nukirpdavo, viena pusė kažko kitaip gulėdavo
db tfu tfu tikrai atradau, kas gerai kerpa, tikrai liuks, jau minėjau, ale kainuojuo 100lt
bet galiu keturis mėn. nesikirpti g.gif  bigsmile.gif

maniske irgi nepigi - jei tik saknis dazo, ima 100, jei saknis ir kerpa - 150, jei visus ir kerpa - 180. cia paskutiniu metu. gal dabar pabrango. eisiu sestadieni ziuresiu kiek moket reiks. nes dazysiu visus ir kirpsiu ax.gif
tiesa, as irgi kas 4 men kerpuosi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 19 gegužės 2009 - 14:59
QUOTE(Eleina @ 2009 05 19, 15:56)
maniske irgi nepigi - jei tik saknis dazo, ima 100, jei saknis ir kerpa - 150, jei visus ir kerpa - 180. cia paskutiniu metu. gal dabar pabrango. eisiu sestadieni ziuresiu kiek moket reiks. nes dazysiu visus ir kirpsiu  ax.gif

aš tai žinau, kad dažymas sruogom pas maniškę 200lt, kirpimas 100lt
žodžiu, po atostogų pasilikau 300lt, kad pasigražinčiau prieš darbą tongue.gif
o jei pragersiu graikijoj, teks kaulyt vyro blink.gif
Atsakyti
Sveikos garbanes flirt.gif

Siandien 4 valandas su sese kirpykloj prasedejau doh.gif doh.gif daze jai plaukus ir kirpo, isgeriau gal 100 kapucinu, o kraujo apytaka i kojas gryzo visai neseniai biggrin.gif tai va, dazesi ji sviesiom sruogom - 2 spalvu, viena labai sviesi, kita tamsesne. ir pacios plaukai buvo sviesoki, bet gavosi super!! bigsmile.gif thumbup.gif daud daug mazu sruogeliu dare, o kai isdziovino plauku spalva atrode ir vienalyte, bet kartu ir sruogeles matesi. nu turbut supratot ka noriu pasakyt 4u.gif tai net supavydejau sviesios spalvos. atrodo nedidelem sruogom daze, bet skirtumas iskart matosi wub.gif IR NIEKO NEMOKEJO karsta.gif nors toks dziaugsmas virs simto svaru kainuotu, beto dazai KEUNES unsure.gif o nekainavo todel kad uz tai 4dieni tures jai toj pacioj kirpykloj daryt progine sukuosena, fotkint ir i laikrasti des ohmy.gif cool.gif cia kaip reklama bus. baisiausia kad ir man siule bet tureciau su sese kazkokia naujai atsidarancia parduotuve reklamuot unsure.gif dar nesutikau nes ziauriai bijau, sese modeliauja jau nuo paauglystes o manes niekad tai nedomino, beto tikrai nesijauciu modeliu schmoll.gif labiausiai gundo kirpyklos paslaugos uz dyka, bet kiek streso bijau.gif manau kad apseisiu

Oho koki rasini suraiciau! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 19, 19:39)

Oho koki rasini suraiciau!   4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 19, 16:39)

ot sekasi bigsmile.gif aš tai pasirašyčiau, nemokamas dažymas sruogelėmis gi to dabar ir pati nori mirksiukas.gif kas kad niekad nebuvai modeliu, niekad nevėlu 4u.gif tik pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 19, 17:52)
ot sekasi  bigsmile.gif  aš tai pasirašyčiau, nemokamas dažymas sruogelėmis gi to dabar ir pati nori  mirksiukas.gif kas kad niekad nebuvai modeliu, niekad nevėlu  4u.gif  tik pirmyn  thumbup.gif

Dar nieko neatsakiau, sakiau pagalvosiu. sese isvis nieko apie joki atsisakyma nenori girdet, sake busiu durna jei nesutiksiu doh.gif labiausiai ir gundo tos sruogeles.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay...: 19 gegužės 2009 - 19:00
Chardonnay,o pasirašomas kažkokia sutartis ar dar kas? jei ne,juk galėsi bet kada išeit ax.gif
eik tik,nepraleisk tokios progos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2009 05 19, 18:02)
Chardonnay,o pasirašomas kažkokia sutartis ar dar kas? jei ne,juk galėsi bet kada išeit  ax.gif
eik tik,nepraleisk tokios progos  mirksiukas.gif

Ne, jokios sutarties, vienkartinis pasiulymas unsure.gif padarys profesionalu makiaza, tos parduotuves rubai ir sukuosena. aisku plaukus dazys prie kelias dienas ir taip kaip pati noriu. nu paciai is sono tikrai gundanciai skamba bet labai baisu, nepratus prie tokiu uzsiemimu, nesijauciu pakankamai modeliska unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 19, 20:06)
Ne, jokios sutarties, vienkartinis pasiulymas unsure.gif padarys profesionalu makiaza, tos parduotuves rubai ir sukuosena. aisku plaukus dazys prie kelias dienas ir taip kaip pati noriu. nu paciai is sono tikrai gundanciai skamba bet labai baisu, nepratus prie tokiu uzsiemimu, nesijauciu pakankamai modeliska unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

tai jiems ko gero plaukau rūpi, o ne modeliškumas tavo
ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 19, 17:06)
Ne, jokios sutarties, vienkartinis pasiulymas unsure.gif padarys profesionalu makiaza, tos parduotuves rubai ir sukuosena. aisku plaukus dazys prie kelias dienas ir taip kaip pati noriu. nu paciai is sono tikrai gundanciai skamba bet labai baisu, nepratus prie tokiu uzsiemimu, nesijauciu pakankamai modeliska unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

ar tu mačius fotomodelį be makiažo ir šukuosenos biggrin.gif o ir aplamai manai jie tave kviestų jei jiems atrodytum netinkama? pritariu tavo sesei drinks_cheers.gif čia ne galvot, o džiaugtis belieka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 05 19, 18:09)
tai jiems ko gero plaukau rūpi, o ne modeliškumas tavo
ar ne?

Ir tas, ir tas blink.gif

QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 19, 18:24)
ar tu mačius fotomodelį be makiažo ir šukuosenos  biggrin.gif  o ir aplamai manai jie tave kviestų jei jiems atrodytum netinkama? pritariu tavo sesei  drinks_cheers.gif  čia ne galvot, o džiaugtis belieka  4u.gif

Aisku, savimeile kazkiek pagloste bet as baile doh.gif turbut kad eisiu ax.gif net nezinau kada tiksliai, tikiuosi negreit biggrin.gif
Atsakyti