QUOTE(Monrutė @ 2009 05 17, 13:35)
baik tu
jei tikras anglas, iš viso super
man iš tikro baisu dėl kai kurių merginų, pažįstamų ir ne tik, kai jos Londone ar kur kitur su arabais prasideda, va čia biški nelabai
o kuo jau arabai blogi?
nuo zmogaus priklauso
as du metus su turku turkijoj gyvenau, super buvo, tik gaila palikau as ji po to
sveikos grazuoles
ir labanakt
Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 17, 16:17)
as gyvenime esu busu pas tris kirpejas ir man nei viena ju nepadare to, ko norejau
siaip tik dazius esu kirpykloj, kirpusi - ne. Zinoma, galiu pasakyti, kad nukirptu 1cm, bet jai gali susviest, kad galai nesveiki ir davai koki 10 nuzarys
tam kad surast tinkama kirpeja, as pakeiciau turbut 30
tai trys dar labai mazai
ir maniske dabar nei per kur nenukirps daugiau, nei prasau, net jei kartais lieka issisakojusiu galu (pati kalta bunu)
superine kirpeja
manau tikrai verta paieskot ir tau tinkamos, nes zinai - plaukai toks dalykas, kaip bebutu, vistiek ataugs
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Monrutė @ 2009 05 17, 19:46)
aš kad ir neskaičiau tos knygos, bet žinau keleta pavyzdžių su nelabai gražiom pabaigom
be to, kai žinai jų religijos principus, geriau ten net nelįsti, o juolabiau gyvenimo susieti
bet ką padarysi, mano draugė ištekėjo už tunisijiečio, kita gyvena pas turką, ir jos laimingos....kol kas
nu negaliu susilaikyt nepakomentavus
negalima ziuret siaurai ir visus pagal viena kurpaliu matuot. cia kaip ir su plaukais - net jei visu musu garbanoti, nebutinai visoms mums tiks tos pacios priemones
taip ir su musulmonais pvz - jei vienas bus radikalus, kitas bus konservatyvus, o trecias - laisvamanis
maniskis turkas apskritai nebuvo prijauciantis ar praktikuojantis, nors ofcialiai - musulmonas. ir baisiai laiminga gyvenau sau. tik pasakysiu viena dalyka - man kai per daug gerai ir saldu, tada vel netinka
palikau ji, o jis dar pinigu dave pragyvenimui
ir siunte ju po to kelis kartus
iki dabar puikiai bendraujam, nors jau beveik 5 metai praejo nuo tada kai isvaziavau
o siaip tai durna apskritai buvau kad palikau, nu bet kas buvo tas buvo