Airiai gali balsuot, gal tautiečiai nepatingės paskambint
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 14, 21:12)
visi šiandien lenda
gal man kaip pirmą kart girdint dainą taip, bet jautėsi ir jauduliukas...o iš vis tai juk aš už jį
gal man kaip pirmą kart girdint dainą taip, bet jautėsi ir jauduliukas...o iš vis tai juk aš už jį
Kaip sakiau, lietuviskas variantas 100 kartu grazesnis. bet antra karta (aisku po LT UNITED) nebuvo geda uz savo sali
Papildyta:
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 14, 21:17)
Airiai gali balsuot, gal tautiečiai nepatingės paskambint
O kodel mes negalim? nes visada Lietuvai 12 balu duodam?
QUOTE(zuosytia @ 2009 05 14, 23:10)
norint niekam nelyst i sikna turejo lt dainuot, nes tai musu kalba, o kad ir kokia kita kalba butu buvusi, butu buve lindimas, mano nuomone
anglu -kalba tarptautine. nebutu lindimas. o ir apskritai tikrai geriausiai skamba lietuviskai.
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 14, 21:15)
jop šian balsuot negalim, nes turėjom teisę trečiadienį, tp per daug balsuotojų ar kažkas panašaus kad neperkraut linijų nu vnz irgi šian tesužinojau tai prakeikiau aš juos
QUOTE(zuosytia @ 2009 05 14, 21:17)
dave balsuot praeita karta, kad si nebalsuotu niekas uz lt
Kokia neteisybe taigi jiems pinigai byra nuo kiekvieno balso, nuo kada buvo per daug Lietuvai sakes
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 14, 20:19)
todėl kad LT šian dainuoja, gi anie žino kaip ką suorganizuot pirma uždraudė klipą rodyt, antra balsavimas, nu aišku gal mums taip tik atrodo
QUOTE(Eleina @ 2009 05 15, 00:20)
anglu -kalba tarptautine. nebutu lindimas. o ir apskritai tikrai geriausiai skamba lietuviskai.
europoje be galo daug saliu puikiai supranta rusu kalba. o kad lietuviskas variantas geriausias tai aisku
Papildyta:
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 15, 00:24)
todėl kad LT šian dainuoja, gi anie žino kaip ką suorganizuot pirma uždraudė klipą rodyt, antra balsavimas, nu aišku gal mums taip tik atrodo
neduok die lietuvis laimes.... mano valia butu tai rusus pries pat pasirodyma diskvalifikuociau nes vien tas, kad nerodo filmuko daug ka pasako, nors kitu saliu pasirodymai belenkaip ispustyti
nu ziuriu ta kartojima, tai nusprendziau kad vengrai (tas aptemptakelnis) del juoko galetu patekti i finala
QUOTE(zuosytia @ 2009 05 14, 20:27)
nu ziuriu ta kartojima, tai nusprendziau kad vengrai (tas aptemptakelnis) del juoko galetu patekti i finala
nerodo man blyn dainų pakartojimo, tauškia apie visus, iš latvių žvengė
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 14, 21:24)
Siaubas kaip pikta darom totalizatoriu - as manau kad nepateks (labai noreciau bet..)
QUOTE(zuosytia @ 2009 05 14, 23:27)
europoje be galo daug saliu puikiai supranta rusu kalba. o kad lietuviskas variantas geriausias tai aisku
Papildyta:
neduok die lietuvis laimes.... mano valia butu tai rusus pries pat pasirodyma diskvalifikuociau nes vien tas, kad nerodo filmuko daug ka pasako, nors kitu saliu pasirodymai belenkaip ispustyti
Papildyta:
ir kiek tas "be galo" ?
aha, galetu patekt del juoko nors man tai eurovizija apskritai vienas didelis juokas
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 15, 00:33)
Siaubas kaip pikta darom totalizatoriu - as manau kad nepateks (labai noreciau bet..)
manau, pateks
Papildyta:
QUOTE(Eleina @ 2009 05 15, 00:34)
ir kiek tas "be galo" ?
aha, galetu patekt del juoko nors man tai eurovizija apskritai vienas didelis juokas
latviai, estai, baltarusiai, ukraina, serbai visokie, vengrai ir tt
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 14, 21:31)
nerodo man blyn dainų pakartojimo, tauškia apie visus, iš latvių žvengė
Nu jo, latviai per giliai inere
Papildyta:
QUOTE(zuosytia @ 2009 05 14, 21:36)
manau, pateks
Papildyta:
Papildyta:
man dauguma sio pusfinalio dainu kazkokios silpnokos isskyrus Ukraina. turbut ir finale bus pirmajame 10-tuke
Vedejai -
pateks