Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VI tema

Airiai gali balsuot, gal tautiečiai nepatingės paskambint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 14, 21:12)
visi šiandien lenda  biggrin.gif

gal man kaip pirmą kart girdint dainą taip, bet jautėsi ir jauduliukas...o iš vis tai juk aš už jį  wub.gif

Kaip sakiau, lietuviskas variantas 100 kartu grazesnis. bet antra karta (aisku po LT UNITED) nebuvo geda uz savo sali lithuania.gif
Papildyta:
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 14, 21:17)
Airiai gali balsuot, gal tautiečiai nepatingės paskambint  blush2.gif

O kodel mes negalim? blink.gif nes visada Lietuvai 12 balu duodam? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuosytia @ 2009 05 14, 23:10)
norint niekam nelyst i sikna turejo lt dainuot, nes tai musu kalba, o kad ir kokia kita kalba butu buvusi, butu buve lindimas, mano nuomone unsure.gif

anglu -kalba tarptautine. nebutu lindimas. o ir apskritai tikrai geriausiai skamba lietuviskai.
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 14, 21:15)
jop šian balsuot negalim, nes turėjom teisę trečiadienį, tp per daug balsuotojų ar kažkas panašaus kad neperkraut linijų nu vnz irgi šian tesužinojau tai prakeikiau aš juos  doh.gif

QUOTE(zuosytia @ 2009 05 14, 21:17)
dave balsuot praeita karta, kad si nebalsuotu niekas uz lt doh.gif

Kokia neteisybe mad.gif bash.gif taigi jiems pinigai byra nuo kiekvieno balso, nuo kada buvo per daug fool.gif Lietuvai sakes surrender.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 14, 20:19)

O kodel mes negalim? blink.gif  nes visada Lietuvai 12 balu duodam? rolleyes.gif

todėl kad LT šian dainuoja, gi anie žino kaip ką suorganizuot doh.gif pirma uždraudė klipą rodyt, antra balsavimas, nu aišku gal mums taip tik atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 05 15, 00:20)
anglu -kalba tarptautine. nebutu lindimas. o ir apskritai tikrai geriausiai skamba lietuviskai.

europoje be galo daug saliu puikiai supranta rusu kalba. o kad lietuviskas variantas geriausias tai aisku ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 15, 00:24)
todėl kad LT šian dainuoja, gi anie žino kaip ką suorganizuot  doh.gif  pirma uždraudė klipą rodyt, antra balsavimas, nu aišku gal mums taip tik atrodo  smile.gif

neduok die lietuvis laimes.... mano valia butu tai rusus pries pat pasirodyma diskvalifikuociau devil.gif dirol.gif nes vien tas, kad nerodo filmuko daug ka pasako, nors kitu saliu pasirodymai belenkaip ispustyti g.gif

nu ziuriu ta kartojima, tai nusprendziau kad vengrai (tas aptemptakelnis) del juoko galetu patekti i finala lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuosytia: 14 gegužės 2009 - 22:29
QUOTE(zuosytia @ 2009 05 14, 20:27)

nu ziuriu ta kartojima, tai nusprendziau kad vengrai (tas aptemptakelnis) del juoko galetu patekti i finala lotuliukas.gif

nerodo man blyn dainų pakartojimo, tauškia apie visus, iš latvių žvengė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 14, 21:24)
todėl kad LT šian dainuoja, gi anie žino kaip ką suorganizuot  doh.gif  pirma uždraudė klipą rodyt, antra balsavimas, nu aišku gal mums taip tik atrodo  smile.gif

Siaubas kaip pikta doh.gif darom totalizatoriu - as manau kad nepateks (labai noreciau bet..)
Atsakyti
QUOTE(zuosytia @ 2009 05 14, 23:27)
europoje be galo daug saliu puikiai supranta rusu kalba. o kad lietuviskas variantas geriausias tai aisku  ax.gif
Papildyta:

neduok die lietuvis laimes.... mano valia butu tai rusus pries pat pasirodyma diskvalifikuociau devil.gif  dirol.gif nes vien tas, kad nerodo filmuko daug ka pasako, nors kitu saliu pasirodymai belenkaip ispustyti g.gif

ir kiek tas "be galo" ? biggrin.gif
aha, galetu patekt del juoko thumbup.gif nors man tai eurovizija apskritai vienas didelis juokas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 15, 00:33)
Siaubas kaip pikta doh.gif darom totalizatoriu - as manau kad nepateks (labai noreciau bet..)

manau, pateks 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Eleina @ 2009 05 15, 00:34)
ir kiek tas "be galo" ?  biggrin.gif
aha, galetu patekt del juoko  thumbup.gif nors man tai eurovizija apskritai vienas didelis juokas  biggrin.gif

latviai, estai, baltarusiai, ukraina, serbai visokie, vengrai ir tt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 14, 21:31)
nerodo man blyn dainų pakartojimo, tauškia apie visus, iš latvių žvengė  lotuliukas.gif

Nu jo, latviai per giliai inere hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(zuosytia @ 2009 05 14, 21:36)
manau, pateks 4u.gif
Papildyta:

latviai, estai, baltarusiai, ukraina, serbai visokie, vengrai ir tt smile.gif

man dauguma sio pusfinalio dainu kazkokios silpnokos unsure.gif isskyrus Ukraina. turbut ir finale bus pirmajame 10-tuke

Vedejai - doh.gif huh.gif wacko.gif hah.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay...: 14 gegužės 2009 - 22:40

pateks wub.gif
Atsakyti