Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

mergaiciuke-ee dar zinai galima ta taip ir ne, cia kur sake kazkas, man atrodo Ablydute dare sampo kamstis buvo pas pirsli kisenej, paskui nebeatsimenu bet dar kazkas zais - taip ir ne smile.gif

Mandra sandra tu gerai cia su tuo rankinuku ir batukais smile.gif dabar tik suknia beliko susirast thumbup.gif saunuole tu, as tai del antros dienos ... kazkaip nezinau net ka daryt doh.gif bet man isvis rubai nelabai rupi, tai visi man sako kad taip negalima, tipo reikia kazkaip bais jau ypatinagi renktis g.gif bet kad jaunoji nezana nieko ispudingo, tai manau man ir nereikia tada rolleyes.gif dabar tik galvos skausmas su sukuosena - nezinau ko noriu, o mano plaukai sunkus, ilgi ir ju bais daug - siaip faina, bet kai reikia daryt sukuosenas schmoll.gif kirpejos baidos lotuliukas.gif

auksegi, man atrodo kad i baznycia ir i zaksa ieina vienodai (nes tipo abu kartus dar nevede lotuliukas.gif ) tai jaunoji eina is desnes puses o kitoj vietoj esu pasirasius kad is kaires doh.gif tai gelbekit kas zinot - kaip ten reik stovet?
paziurejau savo vestuviu nuotraukas tai per ceremonija as stovejau vyrui is kaires tai butu logiska, kad tap ir ieinam, o iseinam jau is desnes ...
Atsakyti
QUOTE(pelze @ 2009 05 16, 19:20)

Mandra sandra tu gerai cia su tuo rankinuku ir batukais smile.gif dabar tik suknia beliko susirast  thumbup.gif  saunuole tu,

jo lotuliukas.gif kaip žydas nuo antro galo pradedu bigsmile.gif
Atsakyti
aciu meginos uz pagalba reiks bandyt suktis kaip nors:)
siaip nelabai imu as i galva ka jie sneka bet nervuoja kad prasideda tokie vejai likus savaitei, nieko mama sake jie pirmos vstuves kai ejo pirsliais irgi nkokios buo jie 2 dienas pas jaunikio ir 2 dienas pas jaunosios gimenine atbuvo nes gimines nesutare taip kad mes dar gerai turim smile.gif
Atsakyti
I baznycia (ir i CM) nuotaka eina jaunikiui is kaires, po visko, jau susituoke - nuotaka jaunikiui is desines 4u.gif
Atsakyti
aridax - aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

mano favoritai norvegai laimejo clap.gif Ir azerbaidzanas uzeme 3 vieta clap.gif Sou tikrai buvo ispudingas. Rusai dar karta irode, kad pas juos koncertu tradicijos labai gajos ir jie moka sauniai organizuoti viska thumbup.gif

QUOTE(ablydute @ 2009 05 16, 08:58)
sakai giminė tau  g.gif  tai reikia tylėti  rolleyes.gif  jaunikis MB geriausias draugas.

Anokia cia gimine, kad net nepazistu lotuliukas.gif Cia tik itarimas biggrin.gif

QUOTE(pelze @ 2009 05 16, 12:59)
mes plauksim laivu (gal) tai as galvoju paimti jaunuju foto atsispausdint didesnes ir uzklijavus ant kartono padaryti puzlius, nes tuos kur padaro biski man perbragiai. Padarysiu tris - viena jaunoji, vienas jauansis ir jau abu kartu - trys komandos ir kuri greiciau sudelios  g.gif  autobuse gal biski sudetinga, aisku ziurint kiek zmoniu, bet gal gali tada daugiau ju pasidaryti?  g.gif  nu cia tik mintis

O kaip tu ja karpysi? Taip, kaip originalai buna? bigsmile.gif

Mergaiciuke dar karta console.gif Tau tikrai turetu but pikta unsure.gif

Paziurejau as savo foto, tai as is desines jaunikiui buvau g.gif O paskutinese vestuvese kur buvau sveikint, tai jaunoji buvo is kaires... Na dabar net nebezinau ir as, kaip turi but. Gi vistiek CMB sustato pries ieinant moteriske kokia nors. O baznycioj pries santuoka reikia uzeit dar pas kuniga pirsliam, tai galima pasiklaust mirksiukas.gif O jei jaunikis laukia prie altoriaus, tai ten ar kunigas ar kas is patarnaujanciu ateina ir pasako kurioj vietoj jaunosios laukt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 17 gegužės 2009 - 07:21
QUOTE(ablydute @ 2009 05 16, 17:57)
o kas per pirštinė ir kokia mintis ją dovanojant?  bigsmile.gif

pirstine virtuvine, tokia ale vyriskis, galva , rankos, su usais, tai manau jaunajai padovanosiu, kad kai tikrins vyro kisenes ir pinigine, kad pirsto antspaudu neliktu. Dabar neprisimenu, bet su panasia mintim jaunikiui galima dovanot
Atsakyti
Jei dar apie Euroviziją, nepatiko man nei norvagai, nei tos bobulės - mūv jor bady schmoll.gif tongue.gif
Papildyta:
biggrin.gif palipdysiu geriau
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 17, 09:16)
biggrin.gif palipdysiu geriau

ka lipdysi?
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 05 17, 10:46)
ka lipdysi?

tagi magnetukus toliau...turiu tik 12, paskaičiavau, kad reikia 30 biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos ....
Kazin kaip sekasi rugsti uoga g.gif g.gif , Marijampolej lyja

mergaiciuke - nenuleisk galvos , maziau tu ten pasakok ka esi nuplanavus pes vestuves daryt - nezinos - neplepses ...o ka jau gaus tas ir bus gerai...
daryk viska ka buvai sumanius ir kvit . taip atrodo - nereikia to , nereikia ano - o veliau paaiskeja kad visai faina smile.gif

nenuleis galvos - tu puikiai viska pasiruosus - kaip pirmas kartas - kai sakau [B]super
Atsakyti

leliukazz - manes klausei ka reiskia - negeras zenklas.

mes su vyru jau esam buve pora kartu liudininkais. Finansuojama vestuve buvo labai grazi, bet pora isiro vos po keliu metu , todel nepriimu jokio finansavimo .

del taupumo - pas mane daugiausia jaunimas iki 40m. ir tik saujele vyresniu todel galvoju kad
nebus graudaus islydejimo
stalo uzsedimo nebus
stalo komendantus gal ir rinksim bet nedaugiau
tauriu nepirksiu
seimos zidiniui noriu pirkti kazka is meno galerijos

vienu zodziu........ ax.gif (cia tik planuoju)

mergaiciuke - as pamerge buvau vestuv kur polkas vaziavo autobusu- tikai buvo faina - visi labai susidraugavom, prisidukom prisijuokem man patiko
Atsakyti