Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

QUOTE(skgreta @ 2009 05 15, 22:59)
bigsmile.gif  kaip fainai sugalvojai, saunuole ablydute  thumbup.gif . Norejau paklausti kiek truko filmukas laiko, kada rodei ji sveciams, ir kokia muzika buvai parinkus?

pas mus muzikos nebuvo, keitėsi skaidrės, o aš tuo tarpu skaičiau. Kadangi dėl sušalimo prie stalo veiksmas buvo persikėlęs į kitą namą, tai ten buvo tik švediškas stalas ir daug erdvės šokiams, tai kai tik paruošėm multimediją, ekranaą- žiūrim visi gražiai jau išsirikiavę kėdes kaip kino salėj lotuliukas.gif tai sėdėjo juokėsi thumbup.gif o kiek truko, nu nepaskysiu, bet manau apie kokį 15 minučių su viršum, nes ten kur apie svečius buvo skaidrės, kai kur matai buvo svečiai šokėjai, tai jiems eilėraštuku buvo liepta pašokdinti jaunuosius, kitas labai šnekus buvo, tai jam reikėjo linkėjimą - tostą pasakyti. O rodžiau jau buvo kokia 2-3 nakties, nes 12 šampas, žibintai, paskui tortas jaunavedžių. tada leidau pašokti. fotografas norėjo namo, tai reikėjo mesti puokštę ir keliaraištį iki 2 val būtinai. o apskui vėl pasišoko žmonės, mes susiruošėm, tai ir buvo kokią 2,30. jaunuosius miegoti išlydėjom 03,30.

QUOTE(loretita2 @ 2009 05 15, 23:23)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif kaip sauniai padirbejai. O tu nesklandumu visad buna, svarbiausia gera pabaiga  drinks_cheers.gif

tai jo, tikiu kad pasimirš mirksiukas.gif
Atsakyti
Visu pirma sveikinu su praejusia seimos diena 4u.gif Kaip cia mes vakar pamirsom tokia grazia svente... Kaip sakant ruosiames naujom seimom kurtis padet, o cia apie tokia diena pamirsom bigsmile.gif blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ablydute @ 2009 05 15, 20:49)
beje, mb prašo pasakyti, kad jis šypsosi toj fotkėj dirbtinai  lotuliukas.gif

Amerikanska sypsena biggrin.gif

QUOTE(Domcė @ 2009 05 15, 21:14)
Rašau, nes noriu pasiulyti.....
Prie santuokos , rūmų ateinantiems sveikinti, buvau paruošusi lauknešėlius....
Yra tokie maišeliai lininiai buteliams  labai gražūs, paprasti ir tavargingi... Kaune Laisvės alėjoj  ''viskas iš lino'' taip lyg vadinasi parduotuvė.... Tai dėjau į tuos maišelius šampaną, o į mažiukus tokius pačius, saldainių.... Labai prabangiai ir elegantiškai atrodė....

Pasiulysiu savo jauniesiem thumbup.gif Manau ne musu reikalas rupintis laukneseliais blush2.gif

Beje, kaip dabar su sampanais yra. Leidzia prie baznyciu gert? O tai santuoku rumuos lyg jau ir uzdraude? Na mes i CMB neinam, tik i baznycia.

QUOTE(ablydute @ 2009 05 15, 21:35)
visgi sugalvojau, akip parodyti prezentaciją, tik atminkit nesu poetė, ir kaikur ten, kad rimuotųsi reikia kirčiuoti nepagal taisykles, o pagal skambesį  lotuliukas.gif  įdedu tik kur apie jaunuosius, paskui ten tarpe turėtų eiti skaidrės su svečiais (nuo foto nr 15 iki 38) ir pačia pabaigą įdėjau taigi

Na gi saunuole thumbup.gif O kam jus pirsliavot? Kaip supratau giminei? Kai pamaciau skaidres ir is kur jaunasis, tai itariu, kad gali but gimine bigsmile.gif Ale su tolimesniais giminaiciais mazai bendraujam.

QUOTE(astarna @ 2009 05 15, 22:01)
jeigu del islaidu
  as finansines paramos atsisakiai - mums tai negeras zenklas(patikrinta)

gal as panasi i skupia suvalkiete  schmoll.gif

suvalkieciai - ukiski biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ka reiskia negeras zenklas? blink.gif

As irgi ieskau kaip pigiau prasisukt, ypac su tuo, kas tik simboliska. Bet mum daug jaunieji perka, o mes perkam, kas kaip dovana jauniesiem butu. Jie rupinasi simboliais sveciam.

Dar norejau ablydutes paklaust, o isvis tevu palaiminimas kazkoks buvo ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 16 gegužės 2009 - 07:23
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 16, 08:18)
Visu pirma sveikinu su praejusia seimos diena 4u.gif Kaip cia mes vakar pamirsom tokia grazia svente... Kaip sakant ruosiames naujom seimom kurtis padet, o cia apie tokia diena pamirsom bigsmile.gif  blush2.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
Amerikanska sypsena biggrin.gif
Pasiulysiu savo jauniesiem thumbup.gif Manau ne musu reikalas rupintis laukneseliais blush2.gif

Beje, kaip dabar su sampanais yra. Leidzia prie baznyciu gert? O tai santuoku rumuos lyg jau ir uzdraude? Na mes i CMB neinam, tik i baznycia.
Na gi saunuole thumbup.gif O kam jus pirsliavot? Kaip supratau giminei? Kai pamaciau skaidres ir is kur jaunasis, tai itariu, kad gali but gimine bigsmile.gif Ale su tolimesniais giminaiciais mazai bendraujam.
Ka reiskia negeras zenklas? blink.gif

As irgi ieskau kaip pigiau prasisukt, ypac su tuo, kas tik simboliska. Bet mum daug jaunieji perka, o mes perkam, kas kaip dovana jauniesiem butu. Jie rupinasi simboliais sveciam.

Dar norejau ablydutes paklaust, o isvis tevu palaiminimas kazkoks buvo ar ne?

sakai giminė tau g.gif tai reikia tylėti rolleyes.gif jaunikis MB geriausias draugas.
Ir palaiminimo nebuvo, šiaip jauniesiems siūliau kad gal bažnyčioje prieš santuoką, bet nenorėjo smile.gif
Ai, tiesa nuotakos mama antrą dieną įteikė skrynutę visokių gėrybių prikrautą ir česnakų buvo, kad sveiki būtų ir duonos džiovintos , drambliukai svajojantys ir atidavė nuotakos vaiko knygą, kur viskas surašyta, kaip ji augo. tai labai graži sentimentali dovana.
Atsakyti
Ablydute, labai gražiai viską buvai pasiruošus šaunuolė, o Jaunieji tai nagli jūsų truputuką.Bet svarbiausia, kad tu esi patenkinkta savimi.
Atsakyti
labas rytas svociutes

tik kad mani jis nelabai labas... su mumis pasirodo autobuse visi sveciai vazines ju dar kiek bus neaisku nors vestuves uz savaites jaunoji dar ju skaiciaus nezino doh.gif

prasymas: ka galima zaist autobuse kad sveciai nenusigertu? nes vazinejimo daug mums bus. zadu padaryt ta zaidima kur loretita rase. tiesiog nzn ka dar galima prasua padekit jeit uri minciu unsure.gif unsure.gif unsure.gif

zodziu pradeda man optiminstiska pasitaisius nuotaika vel gest verysad.gif

dar jaunoji sake surio nebenori o as i jau uzsakius, bet nieko sakem patys namie suvalgysim biggrin.gif
Atsakyti
mergaiciuke-ee laikykis!!! 4u.gif

mes plauksim laivu (gal) tai as galvoju paimti jaunuju foto atsispausdint didesnes ir uzklijavus ant kartono padaryti puzlius, nes tuos kur padaro biski man perbragiai. Padarysiu tris - viena jaunoji, vienas jauansis ir jau abu kartu - trys komandos ir kuri greiciau sudelios g.gif autobuse gal biski sudetinga, aisku ziurint kiek zmoniu, bet gal gali tada daugiau ju pasidaryti? g.gif nu cia tik mintis
dar gali kokia viktorina suorganizuot ar kryziazodi, o gal gali kazka is scenarijaus ikelt tarkim kad ir vaiko lyties spejima ar jaunuju darbu pasiskirstyma g.gif galetu sveciai net prisistatyt... nu nezinau kazkaip labai jau tu zaidimu daug nera kad atsisedes galetum zaist...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelze: 16 gegužės 2009 - 11:59
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 16, 12:51)
labas rytas svociutes

tik kad mani jis nelabai labas... su mumis pasirodo autobuse visi sveciai vazines ju dar kiek bus neaisku nors vestuves uz savaites jaunoji dar ju skaiciaus nezino doh.gif

prasymas: ka galima zaist autobuse kad sveciai nenusigertu? nes vazinejimo daug mums bus. zadu padaryt ta zaidima kur loretita rase. tiesiog nzn ka dar galima prasua padekit jeit uri minciu unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

zodziu pradeda man optiminstiska pasitaisius nuotaika vel gest  verysad.gif

dar jaunoji sake surio nebenori o as i jau uzsakius, bet nieko sakem patys namie suvalgysim  biggrin.gif

cia yra keletas zaidimu http://day.lt/zaidimai 4u.gif
nu bet jaunoji doh.gif man atrodo,maziau tau ju paisyt reiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
jau mūsų tie junieji išpyp...visai...
mergaičiuke, stiprybės 4u.gif
Papildyta:
nors suknelės dar neturiu nei 1, nei 2 dienai, nusipirkau šiandien prie savo auksinių batelių mažytį auksinį rankinuką biggrin.gif nes tuos batelius vis tiek tikiuosi avėti g.gif
Atsakyti
labas ,mielosios svočiutės. prisirašiau visą sąrašą pirkinių, scenarijus irgi kaip ir į pabaigą, liko tik stygas sustyguoti... Man linksmoji dalis birželio 6 d.
Sakykit, o zakse iš kurios pusės eina jaunoji: iš deš ar kairės jaunikiui? Ir bažnyčioje taip pat?
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 16, 12:51)
labas rytas svociutes

prasymas: ka galima zaist autobuse kad sveciai nenusigertu? nes vazinejimo daug mums bus. zadu padaryt ta zaidima kur loretita rase. tiesiog nzn ka dar galima prasua padekit jeit uri minciu unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

zodziu pradeda man optiminstiska pasitaisius nuotaika vel gest  verysad.gif

dar jaunoji sake surio nebenori o as i jau uzsakius, bet nieko sakem patys namie suvalgysim  biggrin.gif

gal ir žinai, bet nepagalvojai- su teniso kamuoliuku. pabroliams užduotį- įsidėjus į burną tegul prisistato, palinki jauniesiems ko. bus linksma. beto galės vakare normaliai prie svečių prisistatinėti (jei bus pas jus, nes dieną toks labiau jumoristinis, nesidubliuos). tu galėsi uždavinėti extra klausimus: kaip sekėsi atvykti jiems iki vestuvių vietos; kiek metų? ko pavydi jaunajam, ir pan. daug juoko turėtų būti. arba tą klausimų atsakymų (juokingų ir šiektiek "pošlų" klausimų, tiesiog sumesk į kokią pintinėlę klausimus ant vienos spalvos popieriukų, ant kitos spalvos popieriukų - atsakymus. čia tam, kad artimiau susipažinti smile.gif nes gi visą dieną teks jums vienoj transporto priemonėj važinėtis- tad reikia žinoti, kas šalia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ablydute: 16 gegužės 2009 - 16:13
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 16, 15:33)

nors suknelės dar neturiu nei 1, nei 2 dienai, nusipirkau šiandien prie savo auksinių batelių mažytį auksinį rankinuką  biggrin.gif nes tuos batelius vis tiek tikiuosi avėti  g.gif

as tai siandien buvau, kad siut pradetu. Pasius ir man isnuomos thumbup.gif spalva tai orandzine pasirinkau, man labai prie veido ji tinka. Ir slipsa pirsliui pasius is tokios pacios medziagos. O rankinuko sakiau nereikia, nes pagalvojau, kad per daug bus tampymo, geles, lauktuviu krepselis tai to rankinuko visai nereikia, o ir det nelabai turiu ka. Dar nusipirkau pirstine labai faina tai nezinau arba jaunikiui arba jaunajai dovanosiu.
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 05 16, 17:15)
as tai siandien buvau, kad siut pradetu. Pasius ir man isnuomos thumbup.gif  spalva tai orandzine pasirinkau, man labai prie veido ji tinka. Ir slipsa pirsliui pasius is tokios pacios medziagos. O rankinuko sakiau nereikia, nes pagalvojau, kad per daug bus tampymo, geles, lauktuviu krepselis  tai to rankinuko visai nereikia, o ir det nelabai turiu ka. Dar nusipirkau pirstine labai faina tai nezinau arba jaunikiui arba jaunajai dovanosiu.

o kas per pirštinė ir kokia mintis ją dovanojant? bigsmile.gif
Atsakyti