Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 15, 08:20)
Aciu uz palinkejimus ir didele pagalba smile.gif .. siandien paskutine dienele man smile.gif

padskutiniu metu meturiu kada net jums parasyti, ziauriai su mokslais uzsispaudziau
nu bet pasireiksciu po vestuviu su issamiu pasakojimu ir visomis vaizdinemis priemonemis smile.gif

Na stai arteja rugsti uoga - gegužės 16 finalas, 4u.gif tai linkiu kuo geriausio oro, stiprybes ir linksmu supratingu sveciu. Lauksim su naujenom po visu darbu
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2009 05 15, 22:11)
Na stai arteja rugsti uoga - gegužės 16 finalas,  4u.gif tai linkiu kuo geriausio oro, stiprybes ir linksmu supratingu sveciu. Lauksim su naujenom po visu darbu

pritariu drinks_cheers.gif lauksim ir sėkmės
Atsakyti
QUOTE(miskininkele @ 2009 05 15, 13:56)
aciu, bet dar viena ir pats pagrindinis laukia - valstybinis.
Ziurejau vienos drauges filmuota medziaga vestuviu ir man patiko tokia ideja.
Gavo snapso ir isejo miltu ieskot. Nu labai  thumbup.gif

Tikrai faina ideja, jei ka panaudosim, gal net ir neper vestuves
Atsakyti

rugsti uoga - linkiu gero oro , linksmu vestuvininku,
auksciau galva- del smulkmenu -neperezivai ir viskas bus OK. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

o visom busimom svociutem - gero savailgalio
susitiksim pirmadieni - reikia atausint galvele (jei iskesiu) g.gif
Atsakyti
ablydute - tikrai gaila, kad jums taip kazkaip nu nelabai doh.gif bet as ir pritariu visu nuomonei - labai graziai viska buvai pasidarius mirksiukas.gif paziurejau as tavo nuotraukas ir eilerastuka - saunuole, sitaip fainai padarei ir jiems nepatiko??? nesuprantu ko jie tada norejo? zinai, man atrodo kad ir kaip ir ka butum padarius - jiems nebutu tike schmoll.gif
todel kaip pati sakei - gyvenk toliau ir dziaukis savo pasiekimu - saunuole!!!
kad man tik taip graziai viskas iseitu
Atsakyti
QUOTE(pelze @ 2009 05 15, 22:28)
ablydute - tikrai gaila, kad jums taip kazkaip nu nelabai  doh.gif  bet as ir pritariu visu nuomonei - labai graziai viska buvai pasidarius  mirksiukas.gif  paziurejau as tavo nuotraukas ir eilerastuka - saunuole, sitaip fainai padarei ir jiems nepatiko??? nesuprantu ko jie tada norejo? zinai, man atrodo kad ir kaip ir ka butum padarius - jiems nebutu tike  schmoll.gif
todel kaip pati sakei - gyvenk toliau ir dziaukis savo pasiekimu  - saunuole!!!
kad man tik taip graziai viskas iseitu

net nežinau, gal galutiniu rezultatu ir patenkinti, bet va kaip pasakojau tokių išlindo dalykų, kur nekokie prisiminimai liko.
Pavyks pavyks, mes pernai rugpjūčio mėnesį pirmą kart piršliavom, daug mažiau pasiruošę buvom ir viskas buvo faina ir pasilinksminom ir padarėm tai, kas reikia
Atsakyti
[quote=Mandra Sandra,2009 05 15, 19:16]
mergaičiuke-tai mačiau tavo suknelę ant pakabos, bet gyvai ant žmogaus juk kitaip bigsmile.gif

Pasirodau su šiandienos darbeliu. Realybėje video formatas, kokybė 100 procentinė biggrin.gif

[/quote
thumbup.gif Labai graziai sukurei, saunuole, duok penkis drinks_cheers.gif
Atsakyti

nieko zodziai

Dėkoju Motinai,
Sukrovusiai turtingą kraičio skrynią,
Kurią įvertinau dabar.
Joj tilpo juokas,
Džiaugsmas, nuoširdumas,
Ir protėvių dvasia kalbėjo su manim,
Ir suvokiau lengvai aš gėrio - blogio ribą.

Dėkinga aš esu už tai,
Kad ten nebuvo vietos
Melui ir tingumui,
Nedoroms pagundoms,
Kad neišmokau
Juodinti kitų ir teist,
Bet ir savas kaltes
Išmokau pripažint.
Parkritusi slidžiam kely -
Pakilti ir atleist.
Pro skausmo ašaras - kvatot,
Bėdoj - rankų nenuleist.

Tikiuos, nepyktum, Mama,
Ant manęs už tai,
Kad svajones vaikystės
Vėl vejuos,
O gal ir Tavo
Neišsipildžiusias viltis

Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 05 15, 21:35)
kaip piešė- aš siūliau kiekvienam svečiui po detalę piešti, bet keli taip brūkšniukų padėjo, kiti rimtai paišaliojo, kaikas visai nepiešė.
visgi sugalvojau, akip parodyti prezentaciją, tik atminkit nesu poetė, ir kaikur ten, kad rimuotųsi reikia kirčiuoti nepagal taisykles, o pagal skambesį  lotuliukas.gif  įdedu tik kur apie jaunuosius, paskui ten tarpe turėtų eiti skaidrės su svečiais (nuo foto nr 15 iki 38) ir pačia pabaigą įdėjau taigi

bigsmile.gif kaip fainai sugalvojai, saunuole ablydute thumbup.gif . Norejau paklausti kiek truko filmukas laiko, kada rodei ji sveciams, ir kokia muzika buvai parinkus?
Atsakyti
labanaktis svociutes 4u.gif
Atsakyti
Radau idomiu zodziu, gal patiks?
Jauniems tėvams plaukai pražyla,
Kol vardą išrenka mažyliui,
Jei kas ir kratosi vaikų,
Tai ne dėl buto, ne dėl vargo,
O kad nežmoniškai sunku,
Rast kūdikiui madingą vardą.
Prašome parašyti po vieną berniuko ir vieną mergaitės vardą (markeris).

biggrin.gif Vaikinas vedė beprotiškai dailią merginą. Po pirmos vestuvinės nakties ji jam sako:
- Brangusis, mes turėsime tris nuostabias dukreles
- Kaip tai, - stebisi vyras. Iš kur žinai, kad mergaites, ir kodel iš karto tris?
- Na, jos dabar pas mano mama...
Tad išgerkime už tai, kad jaunavedžių šeima greitai gausėtų...

Tik apsivedęs įsitikinsi, kad vienas plius vienas, jau ne du.
Saugok bendrą turtą, teisingai juo naudokis. Nepainiok lėkštės su pagalve.
Kai pirksi kilimus, nepamiršk, kam reikės juos dulkinti.
Gerdamas supūsi, o negerdamas išdžiūsi.

Grietinė. Galbūt tai tiesiog „vyrų liaudies prietaras“, tačiau daug kas mano, jog gausiai grietine pagardintas maistas garantuoja ilgą ir įdomią meilės naktį, nes kelia potenciją ir suteikia energijos. Moteriškesnė versija – saldi plakta grietinėlė. Beje, papildomo erotiškumo jai suteikia ir galimybė ją pačią panaudoti meilės žaidimuose.
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 05 15, 20:08)
va, čia

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip sauniai padirbejai. O tu nesklandumu visad buna, svarbiausia gera pabaiga drinks_cheers.gif
Atsakyti