Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

ablydute,saunuole 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mielosios
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 05 15, 20:54)
Ablydute - super lotuliukas.gif  , Neimk i galva del Jaunuju - atsikvoses ir dziaugsis puikiomis vestuvemis.

Turiu klausimeli rolleyes.gif

Rasei islydetuviu nebuvo
        ar visai nieko nedarei

Kokia ta prezentacija su jaunuju FOTO
        kaip piese jaunuju paveiksla

kai susirinkom, pristačiau poras, sakiau, kad pasižymėtų- įsegtų gėlytes, puokštes įteiktų. Paklausiau, kas turi patarimų jaunikiui. Pajuokavau, kad gal ant delno reikia užsirašyti "TAIP" ir nuotakos vardą, kad atsakingą minutę nepamirštų. smile.gif išgėrėm šampano ir viskas. Labiau tokius dar organizacinius klausimus susakiau, dėl įėjimo į bažnyčia, kad pamergės imtų gėles iš nuotakos, kai ją sveikins svečiai, kad nepamirštų telefonus visi išsijungti. taip va tebuvo, nes mes ten vieno kambario butuke susirinkę buvom tik jaunikis, mes ir poros. beto jokio išlydėjimo jaunieji nenorėjo.
O prezentaciją vis galvoju, kaip parodyti...
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 05 15, 20:59)

žiūrėkit,kažin kur panaudot galima tokias gėles  g.gif  bigsmile.gif rožių žiedai

man pirma mintis - vietoj stalo korteliu, bet galima ir jauniesiems uzduotis sugalvot, pvz. priesaika ar kt.
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif ne ten paspaudžiau.... blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif norėjau šypsenėlių ekrano.... ėmiau ir išsiunčiau tik pasisveikinimą ..... na.... vakaras.... smegenai snaudžia.....

Rašau, nes noriu pasiulyti.....
Prie santuokos , rūmų ateinantiems sveikinti, buvau paruošusi lauknešėlius....
Yra tokie maišeliai lininiai buteliams labai gražūs, paprasti ir tavargingi... Kaune Laisvės alėjoj ''viskas iš lino'' taip lyg vadinasi parduotuvė.... Tai dėjau į tuos maišelius šampaną, o į mažiukus tokius pačius, saldainių.... Labai prabangiai ir elegantiškai atrodė....
Atsakyti
kaip piešė- aš siūliau kiekvienam svečiui po detalę piešti, bet keli taip brūkšniukų padėjo, kiti rimtai paišaliojo, kaikas visai nepiešė.
visgi sugalvojau, akip parodyti prezentaciją, tik atminkit nesu poetė, ir kaikur ten, kad rimuotųsi reikia kirčiuoti nepagal taisykles, o pagal skambesį lotuliukas.gif įdedu tik kur apie jaunuosius, paskui ten tarpe turėtų eiti skaidrės su svečiais (nuo foto nr 15 iki 38) ir pačia pabaigą įdėjau taigi
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2009 05 15, 20:59)
Ablydute,fainiai prasvočiavai  thumbup.gif o iš picnic lazdelės tai net balsu užsižvengiau  lotuliukas.gif kažin ar iškesiu ir aš nepadarius taip  lotuliukas.gif

per pazistamu vestuves pirsliai is surio istrauke stringus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2009 05 15, 21:35)
kaip piešė- aš siūliau kiekvienam svečiui po detalę piešti, bet keli taip brūkšniukų padėjo, kiti rimtai paišaliojo, kaikas visai nepiešė.
visgi sugalvojau, akip parodyti prezentaciją, tik atminkit nesu poetė, ir kaikur ten, kad rimuotųsi reikia kirčiuoti nepagal taisykles, o pagal skambesį  lotuliukas.gif  įdedu tik kur apie jaunuosius, paskui ten tarpe turėtų eiti skaidrės su svečiais (nuo foto nr 15 iki 38) ir pačia pabaigą įdėjau taigi

ar tu cia viska rodei per projektoriu
Atsakyti
ablydute--nerealiai thumbup.gif atrodei liuks, laaabai man graži suknelės spalva wub.gif ir pasakojimas toks išsamus biggrin.gif domina mane ta prezentacija. jei negali įkelti, aš padėčiau. atsiųstum paštu sandrava@gmail.com
jaunieji tai jau tikrai doh.gif ir dar pastabas išsako blink.gif
na, aš kritikos po visko iš jų pusės tiesiog nepriimsiu lotuliukas.gif nes sakė, kad pasitikės aklai...pas mus paradui kaip supratau, vadovauja jaunoji doh.gif tai vat,
dėkui visoms už pagyrimus, tikiuosi ir svečiams patiks, bet ir labai nenustebsiu, jei bus nesupratusių...
Papildyta:
ablydute-eilės thumbup.gif ir dar kritikuoja doh.gif tiek širdies, darbo, kūrybos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 05 15, 21:38)
ar tu cia viska rodei per projektoriu

aga ir skaičiau, nes jei patys skaitytų nesirimuotų lotuliukas.gif

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 15, 21:40)
ablydute--nerealiai  thumbup.gif atrodei liuks, laaabai man graži suknelės spalva  wub.gif ir pasakojimas toks išsamus  biggrin.gif domina mane ta prezentacija. jei negali įkelti, aš padėčiau. atsiųstum paštu sandrava@gmail.com
jaunieji tai jau tikrai  doh.gif ir dar pastabas išsako  blink.gif
na, aš kritikos po visko iš jų pusės tiesiog nepriimsiu  lotuliukas.gif nes sakė, kad pasitikės aklai...pas mus paradui kaip supratau, vadovauja jaunoji  doh.gif tai vat,
dėkui visoms už pagyrimus, tikiuosi ir svečiams patiks, bet ir labai nenustebsiu, jei bus nesupratusių...

pastabos pastaboms žinai nelygu, kai pradžiai sako viena, paskui kita. Gi mums ir su taurėmis buvo- sakė patys nusipirks. O likus 2 savaitėm (kai apsakėm, akd jei išlaidos bus nedidelės, tai mes jas patys padengsim (bus mūsų dovana), tai nuotaka parašė, kad maždaug jei jums gaunasi nedidelės išlaidos ir jūs juk sakėt nieko mums nedovanosit, tai nupirkit taures, kad būtų dovana nuo jūsų cool.gif va taip smile.gif
tai prišaudžiau su prin screenu, gal bendras vaizdas aiškus bus smile.gif nebuvo ten viskas dailiai, nes dar 5dienį kai ką kūriau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ablydute: 15 gegužės 2009 - 20:49
jeigu del islaidu
as finansines paramos atsisakiai - mums tai negeras zenklas(patikrinta)
dovanos nedarysim jokio
organizuoti vestuves - musu dovana
del islaidu........ g.gif blin viskas siaubingai brangu.... kazkaip rei susispausti.... gal tu daiku bus nedaug , bet grazus ir prasmingi

gal as panasi i skupia suvalkiete schmoll.gif

suvalkieciai - ukiski biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 05 15, 22:01)

gal as panasi i skupia suvalkiete  schmoll.gif

suvalkieciai - ukiski biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

schmoll.gif suvalkiečiai taupūs wink.gif tongue.gif
Atsakyti