ablydute,saunuole
QUOTE(astarna @ 2009 05 15, 20:54)
Ablydute - super , Neimk i galva del Jaunuju - atsikvoses ir dziaugsis puikiomis vestuvemis.
Turiu klausimeli
Rasei islydetuviu nebuvo
ar visai nieko nedarei
Kokia ta prezentacija su jaunuju FOTO
kaip piese jaunuju paveiksla
Turiu klausimeli
Rasei islydetuviu nebuvo
ar visai nieko nedarei
Kokia ta prezentacija su jaunuju FOTO
kaip piese jaunuju paveiksla
kai susirinkom, pristačiau poras, sakiau, kad pasižymėtų- įsegtų gėlytes, puokštes įteiktų. Paklausiau, kas turi patarimų jaunikiui. Pajuokavau, kad gal ant delno reikia užsirašyti "TAIP" ir nuotakos vardą, kad atsakingą minutę nepamirštų. išgėrėm šampano ir viskas. Labiau tokius dar organizacinius klausimus susakiau, dėl įėjimo į bažnyčia, kad pamergės imtų gėles iš nuotakos, kai ją sveikins svečiai, kad nepamirštų telefonus visi išsijungti. taip va tebuvo, nes mes ten vieno kambario butuke susirinkę buvom tik jaunikis, mes ir poros. beto jokio išlydėjimo jaunieji nenorėjo.
O prezentaciją vis galvoju, kaip parodyti...
QUOTE(pekutis @ 2009 05 15, 20:59)
man pirma mintis - vietoj stalo korteliu, bet galima ir jauniesiems uzduotis sugalvot, pvz. priesaika ar kt.
ne ten paspaudžiau.... norėjau šypsenėlių ekrano.... ėmiau ir išsiunčiau tik pasisveikinimą ..... na.... vakaras.... smegenai snaudžia.....
Rašau, nes noriu pasiulyti.....
Prie santuokos , rūmų ateinantiems sveikinti, buvau paruošusi lauknešėlius....
Yra tokie maišeliai lininiai buteliams labai gražūs, paprasti ir tavargingi... Kaune Laisvės alėjoj ''viskas iš lino'' taip lyg vadinasi parduotuvė.... Tai dėjau į tuos maišelius šampaną, o į mažiukus tokius pačius, saldainių.... Labai prabangiai ir elegantiškai atrodė....
Rašau, nes noriu pasiulyti.....
Prie santuokos , rūmų ateinantiems sveikinti, buvau paruošusi lauknešėlius....
Yra tokie maišeliai lininiai buteliams labai gražūs, paprasti ir tavargingi... Kaune Laisvės alėjoj ''viskas iš lino'' taip lyg vadinasi parduotuvė.... Tai dėjau į tuos maišelius šampaną, o į mažiukus tokius pačius, saldainių.... Labai prabangiai ir elegantiškai atrodė....
kaip piešė- aš siūliau kiekvienam svečiui po detalę piešti, bet keli taip brūkšniukų padėjo, kiti rimtai paišaliojo, kaikas visai nepiešė.
visgi sugalvojau, akip parodyti prezentaciją, tik atminkit nesu poetė, ir kaikur ten, kad rimuotųsi reikia kirčiuoti nepagal taisykles, o pagal skambesį įdedu tik kur apie jaunuosius, paskui ten tarpe turėtų eiti skaidrės su svečiais (nuo foto nr 15 iki 38) ir pačia pabaigą įdėjau taigi
visgi sugalvojau, akip parodyti prezentaciją, tik atminkit nesu poetė, ir kaikur ten, kad rimuotųsi reikia kirčiuoti nepagal taisykles, o pagal skambesį įdedu tik kur apie jaunuosius, paskui ten tarpe turėtų eiti skaidrės su svečiais (nuo foto nr 15 iki 38) ir pačia pabaigą įdėjau taigi
QUOTE(pekutis @ 2009 05 15, 20:59)
Ablydute,fainiai prasvočiavai o iš picnic lazdelės tai net balsu užsižvengiau kažin ar iškesiu ir aš nepadarius taip
per pazistamu vestuves pirsliai is surio istrauke stringus
QUOTE(ablydute @ 2009 05 15, 21:35)
kaip piešė- aš siūliau kiekvienam svečiui po detalę piešti, bet keli taip brūkšniukų padėjo, kiti rimtai paišaliojo, kaikas visai nepiešė.
ar tu cia viska rodei per projektoriu
ablydute--nerealiai atrodei liuks, laaabai man graži suknelės spalva ir pasakojimas toks išsamus domina mane ta prezentacija. jei negali įkelti, aš padėčiau. atsiųstum paštu sandrava@gmail.com
jaunieji tai jau tikrai ir dar pastabas išsako
na, aš kritikos po visko iš jų pusės tiesiog nepriimsiu nes sakė, kad pasitikės aklai...pas mus paradui kaip supratau, vadovauja jaunoji tai vat,
dėkui visoms už pagyrimus, tikiuosi ir svečiams patiks, bet ir labai nenustebsiu, jei bus nesupratusių...
Papildyta:
ablydute-eilės ir dar kritikuoja tiek širdies, darbo, kūrybos
na, aš kritikos po visko iš jų pusės tiesiog nepriimsiu nes sakė, kad pasitikės aklai...pas mus paradui kaip supratau, vadovauja jaunoji tai vat,
dėkui visoms už pagyrimus, tikiuosi ir svečiams patiks, bet ir labai nenustebsiu, jei bus nesupratusių...
Papildyta:
ablydute-eilės ir dar kritikuoja tiek širdies, darbo, kūrybos
QUOTE(astarna @ 2009 05 15, 21:38)
ar tu cia viska rodei per projektoriu
aga ir skaičiau, nes jei patys skaitytų nesirimuotų
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 15, 21:40)
ablydute--nerealiai atrodei liuks, laaabai man graži suknelės spalva ir pasakojimas toks išsamus domina mane ta prezentacija. jei negali įkelti, aš padėčiau. atsiųstum paštu sandrava@gmail.com
pastabos pastaboms žinai nelygu, kai pradžiai sako viena, paskui kita. Gi mums ir su taurėmis buvo- sakė patys nusipirks. O likus 2 savaitėm (kai apsakėm, akd jei išlaidos bus nedidelės, tai mes jas patys padengsim (bus mūsų dovana), tai nuotaka parašė, kad maždaug jei jums gaunasi nedidelės išlaidos ir jūs juk sakėt nieko mums nedovanosit, tai nupirkit taures, kad būtų dovana nuo jūsų va taip
tai prišaudžiau su prin screenu, gal bendras vaizdas aiškus bus nebuvo ten viskas dailiai, nes dar 5dienį kai ką kūriau
jeigu del islaidu
as finansines paramos atsisakiai - mums tai negeras zenklas(patikrinta)
dovanos nedarysim jokio
organizuoti vestuves - musu dovana
del islaidu........ blin viskas siaubingai brangu.... kazkaip rei susispausti.... gal tu daiku bus nedaug , bet grazus ir prasmingi
gal as panasi i skupia suvalkiete
suvalkieciai - ukiski
as finansines paramos atsisakiai - mums tai negeras zenklas(patikrinta)
dovanos nedarysim jokio
organizuoti vestuves - musu dovana
del islaidu........ blin viskas siaubingai brangu.... kazkaip rei susispausti.... gal tu daiku bus nedaug , bet grazus ir prasmingi
gal as panasi i skupia suvalkiete
suvalkieciai - ukiski
QUOTE(astarna @ 2009 05 15, 22:01)
suvalkiečiai taupūs