ei, kas cia papus dalina? as uz papus savo uzpakaliuko biski atiduosiu :-)
Papildyta:
ups, biski mes cia ne i tema, bet ir mums gi reikia atsipalaiduoti nuo darbu vestuviniu
kas cia dabar per dalybos vyksta
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 26, 20:30)
ei, kas cia papus dalina? as uz papus savo uzpakaliuko biski atiduosiu :-)
[
[
man irgi papai į subinę sukritę
QUOTE(skgreta @ 2009 05 26, 08:23)
taip taip... būtent tas židinukas tikrai gražus
QUOTE(Šunvyšnė @ 2009 05 26, 09:57)
Tikrai gražus skgreta židinys. Aš tokio neužmačiau. O štai manasis http://www.foto.lt/i...p?src=17310.JPG. Ką manot?
ale jau tikrai iš tos pačios vietos pirkom
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 26, 10:32)
superinė svočia šaunuolė
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 26, 17:43)
nu labai graži ir tau labai tinkanti suknelė
labai tau tinka
Mandra Sandra Eisiu kitur pakomentuot
Okas cia per pokalbiai? As nuo slaunu lasininiu kumpeliu atiduociau, o visur kitur neeee... Kad ir kiek daug tureciau. Ai tik ant pilvo jei rinkis lasiniu issoktu, tada prasom
O man jaunoji sako, ziurek, ka radau ir siuncia visas priesaikas, darbu pasidalinimus, protokolus visokius Dabar reiks mastyt, kaip idomiau viska ka sumasciau pateikt
Okas cia per pokalbiai? As nuo slaunu lasininiu kumpeliu atiduociau, o visur kitur neeee... Kad ir kiek daug tureciau. Ai tik ant pilvo jei rinkis lasiniu issoktu, tada prasom
O man jaunoji sako, ziurek, ka radau ir siuncia visas priesaikas, darbu pasidalinimus, protokolus visokius Dabar reiks mastyt, kaip idomiau viska ka sumasciau pateikt
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 26, 22:09)
mažiau jos čia nosį kištų svočių čia tema, užrakinti gal reikia
merginos, ar tiktų man puokštė vėduoklė? ne šitos gėlės tik bus, bet pats principas
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 26, 18:43)
radau va ką ir jaučiu imu
imk ir negalvok
aš tai jaučiu kopinsiu puokštę-pintinėlę nu man labai jau patogu pasirodė ir gražu
o kur jus perkate skrynutes kaune sirdelem susideti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 26, 21:41)
mažiau jos čia nosį kištų svočių čia tema, užrakinti gal reikia
merginos, ar tiktų man puokštė vėduoklė? ne šitos gėlės tik bus, bet pats principas
Tai kad nezinau is kur ji viska gavo, nes as dar tokiu nemacius. Ta prasme visi zodziai tie patys, tik apipavidalinimas kitoks.
Tau labai tiktu O daar tam slaptam buciniui panaudotum Nors jau lyg minejai, kad veduokle nusipirkai.
leliukaz-jau turiu vėduoklę, paprastą tokią už 12lt pirkau,,,bet jei padarytų man puokštę-vėduoklę, aišku, kad ją naudočiau
bet palikau tai spręsti nuotakai, nes ir taipj jau tą dieną per daug visko žinau kas kaip bus noriu ir aš staigmenos
bet palikau tai spręsti nuotakai, nes ir taipj jau tą dieną per daug visko žinau kas kaip bus noriu ir aš staigmenos