Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XV

ei, kas cia papus dalina? as uz papus savo uzpakaliuko biski atiduosiu :-)
Papildyta:
ups, biski mes cia ne i tema, bet ir mums gi reikia atsipalaiduoti nuo darbu vestuviniu smile.gif
Atsakyti
kas cia dabar per dalybos vyksta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 05 26, 20:30)
ei, kas cia papus dalina? as uz papus savo uzpakaliuko biski atiduosiu :-)
[

man irgi papai į subinę sukritę laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2009 05 26, 08:23)
SVeikos,
Na va ikeliu keliata savo pirkiniu.

taip taip... būtent tas židinukas thumbup.gif tikrai gražus wub.gif

QUOTE(Šunvyšnė @ 2009 05 26, 09:57)
Tikrai gražus skgreta židinys. Aš tokio neužmačiau. O štai manasis http://www.foto.lt/i...p?src=17310.JPG. Ką manot?

ale jau tikrai iš tos pačios vietos pirkom lotuliukas.gif

QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 05 26, 10:32)

superinė svočia thumbup.gif šaunuolė wub.gif

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 26, 17:43)
radau va ką smile.gif ir jaučiu imu smile.gif
user posted image

nu labai graži ir tau labai tinkanti suknelė thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
labai tau tinka 4u.gif
Atsakyti
Mandra Sandra thumbup.gif Eisiu kitur pakomentuot mirksiukas.gif

Okas cia per pokalbiai? biggrin.gif As nuo slaunu lasininiu kumpeliu atiduociau, o visur kitur neeee... Kad ir kiek daug tureciau. Ai tik ant pilvo jei rinkis lasiniu issoktu, tada prasom lotuliukas.gif

O man jaunoji sako, ziurek, ka radau ir siuncia visas priesaikas, darbu pasidalinimus, protokolus visokius doh.gif Dabar reiks mastyt, kaip idomiau viska ka sumasciau pateikt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 26 gegužės 2009 - 20:21
QUOTE(leliukazz @ 2009 05 26, 22:09)
O man jaunoji sako, ziurek, ka radau ir siuncia visas priesaikas, darbu pasidalinimus, protokolus visokius doh.gif Dabar reiks mastyt, kaip idomiau viska ka sumasciau pateikt doh.gif

mažiau jos čia nosį kištų doh.gif svočių čia tema, užrakinti gal reikia lotuliukas.gif
merginos, ar tiktų man puokštė vėduoklė? ne šitos gėlės tik bus, bet pats principas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandra Sandra: 26 gegužės 2009 - 20:41
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 26, 18:43)
radau va ką smile.gif ir jaučiu imu smile.gif

imk ir negalvok thumbup.gif
Atsakyti
aš tai jaučiu kopinsiu puokštę-pintinėlę blush2.gif nu man labai jau patogu pasirodė ax.gif ir gražu rolleyes.gif
Atsakyti
o kur jus perkate skrynutes kaune sirdelem susideti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 26, 21:41)
mažiau jos čia nosį kištų  doh.gif svočių čia tema, užrakinti gal reikia  lotuliukas.gif
merginos, ar tiktų man puokštė vėduoklė? ne šitos gėlės tik bus, bet pats principas

Tai kad nezinau is kur ji viska gavo, nes as dar tokiu nemacius. Ta prasme visi zodziai tie patys, tik apipavidalinimas kitoks.

Tau labai tiktu thumbup.gif O daar tam slaptam buciniui panaudotum mirksiukas.gif Nors jau lyg minejai, kad veduokle nusipirkai.
Atsakyti
leliukaz-jau turiu vėduoklę, paprastą tokią už 12lt pirkau,,,bet jei padarytų man puokštę-vėduoklę, aišku, kad ją naudočiau smile.gif
bet palikau tai spręsti nuotakai, nes ir taipj jau tą dieną per daug visko žinau kas kaip bus tongue.gif noriu ir aš staigmenos smile.gif
Atsakyti